Tiket dana (sreda, 17.04.2024)

Tiket dana

Večeras ćemo saznati parove polufinala Lige šampiona. Igraju se dva preostala revanša četvrtfinala elitnog takmičenja. Ima tu još zanimljivih događaja ali je ponuda, sve u svemu, dosta slaba. Kvte iz tiketa važile su u vreme njegovog sastavljanja.

Bajern – Arsenal – GG3+ @ 1.90 u SuperBet

Za Bavarce je Liga šampiona ostala kao jedina šansa da ova sezone ne bude potpuna katastrofa. Ostali su bez titule u Nemačkoj posle 11 godina a iz domaćeg kupa su ispali od trećeligaša. Za sada im ide dobro u elitnom takmičenju, do četvrtfinala su stigli stvarno ubedljivo sa svim pobedama i minimalnim porazom od Lacija u osmini finala u Rimu. U prvom meču četvrtfinala imali su prednost od 2:1 ali ni konačnih 2:2 nije loš rezultat pred revanš. Međutim, nije Bajern što je bio, samopouzdanje im je na vrlo niskom nivou i ne znamo šta se može dogoditi na Alijanc areni ukoliko Arsenal povede. Nisu ni Tobdžije u nekom posebno dobrom momentumu, oni su u nedelju poraženi na svom terenu od Aston Vile i to u trenutku kada su mogli da se osame na vrhu tabele Premijer lige nakon poraza LIverpula od Palasa. Ovako je Siti otišao na vrh i sumnjamo da će sa njega sići do kraja sezone. Zato je i za Artetin tim ovaj meč ključ sezone, plasman u polufinale bi bio veliki uspeh, posebno nakon niza godina bez učešća u Ligi šampiona. S obzirom da niko nema prednost, da bi otišli u polufinale i jedni i drugi moraju da pobede. Opet su golovi najrealniji a za GG3+ kvota je 1.90 u kladionici SuperBet.

Olimpija – Maribor – GG3+ @ 2.05 u SuperBet

Prvensto u Sloveniji je rešeno, pet kola pre kraja Celje ima 12 bodova više od aktuelnog prvaka Olimpije, s tim da Zmajčeki imaju ovaj zaostali meč sa Mariborom. Čak i da smanji zaostatak na 9 poena sumnjamo da mogu do kraja sezone ugroziti Celjane. Olimpija će zato pokušati da odbije napad Mariborčana i završi makar kao vicešampion. Šanse su im dobre, imaju 7 bodova više i ako izbegnu poraz u međusobnom meču biće blizu te druge pozicije. Mala je to uteha za sezonu bez trofeja, podsetimo i Olimpija i Maribor su ispali iz domaćeg kupa još u osmini finala, što se ne pamti od osamostaljena Slovenije. Ljubljančani su barem igrali grupnu fazu Lige konferencija, sa promenjivim uspehom, ali su barem osvojili nešto bodova za klupski koeficijent. Za Ljubičaste su stigli teški dani, osim što ne mogu do titule Mariborčani ne uspevaju ni u Evropi da urade nešto značajnije a sećamo se da je ovaj klub igrao i Ligu šampiona svojevremeno. Ovo je treći ovosezonski duel dve najpoznatije ekipe iz Slovenije, prvi je dobila Olimpija sa 2:1 a drugi Maribor u svom Ljudskom vrtu sa 3:1. Golove očekujemo i sada u Stožicama a za GG3+ kvota je 2.05 u kladionici SuperBet.

Omonija – Aris Limasol – 1x @ 1.53 u SuperBet

Tim iz Nikozije je već u prvom meču u Limasolu stvorio nedostižnu prednost i na korak je od plasmana u finale Kupa na Kipru. Čak 3:0 bilo je za Omoniju u prvom meču i sada je na njima da samo sačuvaju tu veliku prednost, ili je po mogućnosti uvećaju. Omonija je u prvenstvu trentno na trećem mestu sa 4 boda manje od vodećeg APOEL-a. U igri su za duplu krunu ali nam se čini da će mnogo lakše doći do kupa nego do titule šampiona. Ukoliko odu u finale, a sva je prilika da hoće, tamo će ih čekati bolji iz okršaja Pafosa i Apolona, a od obe ekipe su kvalitetniji. Aris se neće pomiriti sa ispadanjem iako su mu male šanse da uradi nešto više u Nikoziji. Ovaekipa je u prvenstvu na 4. mestu ali je u lošoj seriji rezultata i čini se da ih taj loš niz u poslednjih mesec dana preskupo koštao. U prvenstvu su na poslednja četiri meča osvojili samo jedan bod i od tima koji je bio najveći konkurent APOEL-u, došli su do toga da će teško i u Evropu. Što se revanšta tiče nbe očekujemo da će Ominija preterano zapinjati ali neće dozvoliti ni rivalu da oživi nadu. Naš predlog je dušal šansa na domaćina a za 1x u kladionici SuperBet koeficijent iznosi 1.53.

Molde – Odd – 1,3+ @ 1.72 u SuperBet

Utakmica između Moldea i Odd-a trebalo je da se igra tek u 17. kolu norveške elitne serije ali je zbog obaveza koje će Molde imati u kvalifikacijama za Ligu konferencija pomeren za ranu fazu šampionata. Odigrana su tek tri kola u Norveškoj, Molde je za sada sa maksimalnim učinkom zajedno sa aktuelnim šampionaom Bode/Glimtom. Očigledno će i ove sezone ova dva tima biti najozbiljniji kandidati za titulu a da li će se još neko priključiti ostaje da to saznamo u toku prvenstva. Molde je u prva tri kola pobedio Stromsgodset, Ham Kam i Kristijansund, dali su ukupno devet a nisu primili nijedan gol. Mreža im je ostala netaknuta i u prvom kolu kupa protiv nižerazrednog Eide Omegna koga su savladali sa 5:0. Ekipa Odd-a je prethodnu sezonu završila na 10. mestu i sigurno da nisu zadovoljni konačnim plasmanom jer su imali nekih dobrih perioda. U novom prvenstvu su startovali ”šareno”, izgubili su u prvom kolu od Havesunda na svom terenu, onda su pobedili Sarpsborg na strani i, na kraju, prošlog vikenda su remizirali sa Sanderfjordom na svom terenu. Prošle sezone su izgubili u Moldeu sa 4:1 ali su zato bili bolji od vicešampiona na svom terenu. Sada je Molde u prednosti, odlično su startovali i očekujemo novu pobedu. Golova bi mogo da bude barem tri ukupno. Za 1,3+ koeficijent je 1.72 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici SuperBet iznosi 10.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.