Tiket dana (četvrtak, 18.04.2024)

Tiket dana

Večeras su na programu revanš mečevi četvrtfinala Lige Evrope i Lige konferencija. Pred nama je osam zanimljivih utakmica polse kojih ćemo saznati ko će u polufinale. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja predloga.

Fiorentina – Plzenj – 1x,0-2 @ 2.00 u Mozzartbet

Očekivano u Plzenju nisu mnogo rizikovali ni Česi ni Italijani. Na kraju je bilo onako kako smo i pretpostavljali, bez golova. Veće šanse za plasman u polufinale ima Viola, samim tim što igra pred svojim navijačima. Fiorentina je u Seriji A naglo popustili i sve karte je bacila na ostala dva takmičenja u kojima učestvuju. Pored dobrih nastupa u Evropi oni su se plasirali u finale domaćeg kupa i imaju veliku šansu do dođu do trofeja. Rival će im biti ekipa Atalante, a Fiorentina je prošle godine izgubila u finalu, pa pehar, u bilo kom takmičenju, čekaju već 23 godine. Viktorija je u polufinalu češkog kupa a i oni su daleko od borbe za titulu u svojoj zemlji. Odbrana je na nivou i u prethodna četiti meča, u svim takmičenja, nisu primili ni gol. Biće tvrdo i u Firenci a naš predlog je dupla šansa na domaćina uz mali broj golova. Za tip 1x,0-2 koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.00.

Lil – Aston Vila – GG3+ @ 1.90 u Mozzartbet

Vila je imala dva gola prednosti u meču sa Lilom ali su Francuzi uspeli u finišu da postignu gool velike nade. Posle 2:1 šanse Lila su značajno veće ali svakako moraju da pobede odlični engleski tim da bi makar ušli u produžetke. I Lil i Vila igraju dobro u svojim šampionatima. Tim sa severa Francuske je u poslednjih pet kola u Ligi 1 ostvario tri pobede i dva remija a ekipa iz Birmingema je sve zadivila pobedom nad Arsenalom i to na Etighadu. Sada su ponovo na željenom četvrtom mestu, onom koje vodi u Ligu šampiona naredne jeseni. Sva pažnja Aston Vile usmerena je na Premijer ligu i pokušaj da se po prvi put nađu u elitnom evropskom takmičenju dok i Lil želi isto, s tim da oni već imaju iskustvo igranja u Ligi šampiona, a bili su i prvaci pre dve godine. Buldozi su takođe 4. u Ligi 1, pokušaće da stignu barem jednu ekipu ispred sebe a u ovom momentu je Monako udaljen tri koraka. Ovo je jedan od neizvesnijih mečeva a ponovo su golovi dobar izbor. Za GG3+ kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

PAOK – Klub Briž – 1 @ 1.95 u Mozzartbet

Dobro znamo koliko je navijačima PAOK-a Evropa važna i gledano iz tog ugla Belgijancima nikako neće biti lako na Tumbi. Posle prvih 90 minuta ovog četvrtfinala ekipa Klub Briža ima prednost od jednog gola, do koga su stigli već na startu meča. Mogao je trijumf da bude i ubedljiviji ali su Belgijanci kasnije promašili penal. Grci ne mogu da budu zadovoljni svojim izdanjem u Brižu ali oni su u Zagrebu bili još gori i izgubili su sa dva razlike, pa su u revanšu dali pet golova Modrima i trijumfom od 5:1 prošli u četvrtfinale. Odmarali su u prvenstvu za vikend dok je Klub Briž imao težak duel sa aktuelnim šampionom Antverpom koji su ubedljivo dobili. Klub Briž se tim trijumfom uključio u trku za titulu, sada imaju samo dva boda manje od Rojal Uniona i 5 od lidera Anderlehta. Što se meča u Solunu tiče prednost dajemo PAOK-u i ponavljamo, crno-beli su sasvim drugi tim na svojoj Tumbi. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.95.

Vest Hem – Leverkuzen – GG @ 1.55 u Mozzartbet

Evo i jedne utakmice Lige Evrope. Domaća ekipa revanš čeka u turobnoj atmosferi dok su gosti u ekstazi. Bajer je u nedelju i zvanično postao šampiona Nemačke i to po prvi put u svojoj istoriji. Slavlje je bilo neverovatno i veliko je pitanje da li su uspeli da se odmore i fokusiraju na težak meč u Londonu. Srećom po Farmaceute u prvoj utakmici su stekli dva gola prednosti, i to u kasnoj fazi meča, pa dalje mogu i sa minimalnim porazom. Svaako da ova generacija tima iz Leverkuzena želi u istoriju, mada su i osvajanjem titule postali besmrtni, a šta bi se tek dogodilo da dođu do ”triplete” i da sezonu završe bez poraza i to u svim takmičenjima. Za Vest Hem je Liga Evrope prilika da stignu do igranja u Ligi šampiona pošto je to gotovo nemoguće kroz Premijer ligu u konkurenciji ostalih engleskih velikana. Oni su i do Lige Evrope došli tako što su prošlog proleća osvojili Ligu konferencija. Sada su pred teškim ispitom, moraće da nanesu prvi poraz Farmaceutima u sezoni ali i sa barem dva gola razlike. Teško ali ne i nemoguće. Naš predlog je igra gol-gol sa kvotom 1.55 u kladonici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.