Tiket dana: Poeni NBA igrača

Još dve utakmice plej-ina igraju se u noći između petka i subote i onda kreće ono pravo, već sutra gledamo prve četiri utakmice plej-of-a NBA lige. Kvote i granice važile su u vreme pisanja predloga.

DeMar DeRozan (Čikago) – Poeni + (granica 26,5) @ 1.80 u SuperBet

Bulsi su bili raspucani protiv Atlante i timu iz Džordžije ubacili čak 131 poen u prvoj rundi plej-auta. Atlantu su poslali na raspust a da li će i prošlogodišnjeg šampioan Istoka Majami, ili će oni posle ove utakmice na letnju pauzu, umnogome zavisi i od učinka najboljeg košarkaša Čikaga DeMara DeRozana. Protiv Hoksa je neverovatan, meč sa rekordom karijere, odigrao plejmejker Kobi Vajt i ubacio čak 42 koša. DeRozan je bio tek treći najefikasniji pojedinac u svom timu sa 22 poena s obzirom da je i Vučević ubacio dva više od njega. Bila je to jedna od slabijih partija u sezoni za sjajnog beka, ali je bila blizu njegovog ovosezonskog proseka koji iznosi 24 poena. Međutim, kada je važno onda stvari u svoje ruke mora da preuzme DeRozan, a ovo je takav meč pošto lako može biti poslednji u sezoni za Bikove. Granica na DeMara Derozana je na 26,5 poena u kladionici SuperBet a kvota za (+) je 1.80.

Hejvud Hajsmit (Majami) – Poeni + (granica 6,5) @ 1.95 u SuperBet

Prava katastrofa je zadesila ekipu Majamija pred ovaj, a verovatno i naredne mečeve ako se probiju u plej-of. U duelu sa Filadelfijom teže se povredio najbolji igrač tima Džimi Batler i sumnja se na kidanje ligamenata. On je u takvom stanju odigrao meč protiv Siksersa do kraja ali to nije pomoglo Majamiju da dođe do pobede. Sigurno neće igrati protiv Čikaga a veliko je pitanje kada bi mogao da se vrati na parket ukoliko se prve procene pokažu kao tačne. Sav teret će tako pasti na pleća Tajlera Hiroua i Bama Adebaja ali će morati da pomognu i ostali. Jedan od igrača iz senke koji bi mogao u prvi plan je Hejvud Hajsmit, krilni košarkaš koji je često menjao Batlera ili Jovića. On je pre dva meseca imao saobraćajnu nesereću, za koju se ispostavilo da nije kriv, ali je ona dosta uticala na njega. U tku sezone je igrao 21 minut po meču i ubacivao 6,2 poena, ali je već protiv Filadelfije stigao do 9 koševa za 28 minuta. Igraće više od proseka i verujemo ubaciti i više poena. Granica je na 6,5 a kvota za (+) iznosi 1.95 u kladionici SuperBet.

Brendon Ingram (Nju Orleans) – Poeni + (granica 19,5) @ 1.80 u SuperBet

Kao i Majami, scenario iz najgorih noćnih mora zadesio je i Pelikanse pred odlučujući meč za plasman u plej-of Zapada. Čeka se još jedan učesnik, a tim iz Nju Orfleansa dočekuje Sakramento. Nisu uspeli da pobede Lejkerse pred svojim navijačima i imaju popravni protiv Kingsa. Međutim, moraće bez najboljeg igrača Zajona Vilijamsona koji je obnovio povredu zadnje lože u meču sa Jezerdžijama u kome je ubacio 40 poena. Pitanje je ko može da ga odmeni u ovom najbitnijem meču u sezoni. Dobra vest je da se na parket vratio Brendon Ingram koji je mesec dana bio van terena zbog povrede kolena. Odigrao je dva meča protiv Lejkersa, onaj nevažniji, u poslednjem kolu regularnog dela, i onaj važniji u plej-inu. Ukupno je ubacio 24 poena što je znatno manje od njegovog ovosezonskog proseka koji iznosi skoro 21 koš po meču. Sada Ingram mora, uz Mekoluma i Marfija da ”povuče” i odvede tim u plej-of, ako je to bez Vilijamsona uopšte moguće. Granica za Brendona Ingrama je na 19,5 poena a za (+) koševe kvota je 1.80 u kladionici SuperBet.

Domantas Sabonis (Sakramento) – Poeni + (granica 18,5) @ 1.80 u Primobet

U meču Pelikansa i Kingsa čeka nas zanimljiv duel pod koševima u kome će učestvovati dvojica Litvanaca, Valančijunas u dresu Nju Orleansa i Sabonis u dresu Sakramenta. Centar Pelikansa uglavnom nije prva opcija u napadu svog tima, što se ne može reći za sjajnog Domantasa Sabonisa koji je odigrao fantastičnu sezonu sa gotovo tripl-dabl učinkom u proseku. Upisao je 26 puta ”trostruko-dvostruko” skora ove sezone i ukupno ih ima 59. Regularni deo sezone završio je sa 19,2 poena i 13,6 skokova uz preko 8 asistencija i bio ozbiljan konkurent Jokića i Dončiću u borbi za MVP-a. Sakramento je ubedljivo pobedio Golden Stejt u prvoj utakmici plej-ina i smatramo da su favoriti i u Nju Orleansu. Mnogo toga zavisiće od Sabonisa koji nije bio preterano efikasan protiv Ratnika i meč je završio sa 16 poena i 12 skokova. Sada je granica za Sabonisa na 18,5 poena i predlažemo igru na (+) koševe na njega sa koeficijentom 1.80 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za noć između petka i subote iznosi 11.37 u Superbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.