Tiket dana (nedelja, 21.04.2024)

Tiket dana

Čini nam se da je današnja ponuda još bolja nego jučerašnja, a pritom igra se nekoliko najvećih svetskih derbija, poput El Klasika u Španiji ili Superklasika u Argentini. Kvote iz predloga bile su aktuelne u vreme sastavljanja tiketa.

Fulam – Liverpul – 2,2+ @ 1.67 u SuperBet

Čini se da su Redsi upropastili sezonu u toku prošle sedmice. Prvo su porazom od Kristal Palasa na svom terenu izgubili lidersku poziciju a onda su ispali i iz Lige Evrope i pored pobede u bergamu. Ona je ostvarena sa golom razlike što je bilo malo da se nadoknadi prednost Atalante od 3:0 koja je ostvrena u Engleskoj. Za sada je Jirgen Klop osvojio jedan trofej u oproštajnoj sezoni na Enfildu, onaj najmanje bitan u Liga kupu, a ima priliku još samo u prvenstvu. Trenutno Siti ima dva boda više i od Liverpula i od Arsenala, pa ne zavisi sve samo od ekipa sa Enfilda. I pored turobne atmosfere Redsi moraju da smognu snage i trijumfuju na Krejven Kotidžu protiv Fulama. Ovo je već četvrti ovosezonski duel ova dva tima, u Liga kupu su igrali dva puta u polufinalu, a najbolji je bio onaj okršaj na Enfildu u šampionatu koji je Liverpul dobio sa 4:3 nakon preokreta. Naš predlog je dvojka u dva gola gostiju. Za 2,2+ kvota je 1.67 u kladionici SuperBet.

Alaves – Atletiko Madrid – 2 @ 1.95 u SuperBet

Jorgandžije su ispale iz Lige šampiona iako su uspeli da nadoknade dva gola minusa na Signal Iduna parku. Nisu uspeli da do kraja zadrže, po njih, pozitivni rezultat, pa je Borusija sa još dva gola do kraja stigla do željene pobede sa dva gola razlike. Sigurno je da su na Metropolitanu silno razočarani ovakvim epilogom ali moraju što pre da zaborave dešavanja u Nemačkoj i okrenu se La Ligi, jedinom takmičenju koje im je preostalo. Najbitnije je obezbediti novo učešće u najelitnijem evropskom takmičenju i na dobrom su putu da to učine. Sada su na toj poziciji ali im opasno preti Atletik Bilbao sa 4 boda manje. Da bi zadržali distancu u odnosu na Baskijce moraju da pobede u Baskiji protiv drugog tima iz ove pokrajine. To je Alaves, a ekipa iz Vitorije ima tri vezana poraza iza sebe i to bez postignutog gola. I pored loše serije rezultata Alaves je i dalje na solidnih 7 bodova prednosti u odnosu na prvi tim ispod crte a to je Kadiz. Naš predlog je dvojka sa koeficijentom 1.95 u kladionici SuperBet.

Lil – Strazbur – 1 @ 1.62 u SuperBet

Buldozi su bili blizu da eliminišu Aston Vilu u Ligi konferencija ali su kod rezultata 2:0 u finišu meča primili jedan pomalo komičan gol i duel je ušao u produžetke. Ni u dodatnih 30 minuta rezultat se nije menjao a sa bele tačke uspešniji su bili Englezi i za Lil je evropski put završen. Sada moraju da se prestroje na domaći kolosek, na tabeli Lige 1 su pred ovo kolo bili na visokom 4. mestu, ali mogli bi da napadnu i treću poziciju i direktan plasman u Ligu šampiona. Pošto su preskočili prvenstveni meč prošlog vikenda, poslednji put su izašli na terenu duelu sa Marsejom koga su savladali sa 3:1. Sada na sever Francuske dolazi Strazbur, ekipa koja je u odličnoj formi i u poslednja četiri meča je uzela 10 bodova. Odmakli su se na dvocifrenu razliku u odnosu na prvi tim u zoni ispadanja i to je za njih najbitnije u ovom momentu. Strazbur je pobedio Lil na svom terenu pred kraj prošle godine a pre toga nisu slavili protiv Buldoga još od 2017. godine u Ligi 1. Imaće Lil problema da pobedi ali jednostavno mora. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent 1.62.

FC Kopenhagen – Silkeborg – 1,2+ @ 1.47 u SuperBet

Aktuelni šampion Danske uspeo je da spasi bod na gostovanju u Herningu protiv Mitjilanda i izjednači na 2:2 u 94. minutu. To im je sačuvalo šansu da se do kraja plej-ofa u danskoj Super ligi bore za odbranu titule mada trenutno imaju šest bodova manje od Brondbija i Mitjilanda. Nema razloga da odustaju, pogotovo jer se u ovom kolu međusobno sastaju dve prvoplasirane ekipe. Lavovima bi odgovarao remi u tom meču, ali ni pobeda bilo kog rivala nije smak sveta. Naravno, prvi uslov je da pobede Silkeborg na svom parkenu. Gosti nemaju nikakve ambicije u Super ligi i u potpunosti su fokusirani na Kup Danske u kome su se plasirali u finale. Plej-of se podelio na tri celine, na vrhu su dva tima sa po 52 boda, prate ih Nordsjeland i FC Kopenhagen sa po 46, dok se Orhus i Silkeborg spremaju za završni obračun u kupu. Silkeborg ima 8 poraza i dva remija u poslednjih 10 kola i sumanjamo da ima mnogo šansi na Parkenu. Uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina a za 1,2+ kvota je 1.47 u kladionici SuperBet.

Lokomotiva – Dinamo Zagreb – 2 @ 1.45 u SuperBet

Hrvatski šampionat ulazi u dramatičan finiš. Hajduk je otpao iz trke i sada su Rijeka i Dinamo jedini kandidati za pehar. Zagrepčani se nadaju odbrani trofeja i u ovom momentu imaju dva boda manje od Riječana. Treba reći da se ove dve ekipe sastaju još tri puta međusbono, jednom u prvenstvu i dva puta u finalu kupa. Sva tri meča igraće se u maju, prvi je onaj prvenstveni na Rujevici 5. maja, deset dana kasnije Rijeka gostuje na Maksimiru u prvom meču finala kupa a revanš je u Rijeci 22. maja. Da bi taj prvenstveni meč stvarno odlučivao o tituli potrebno je da obe ekipe budu uspešne u mečevima koji mu prethodne. Dinamo u ovom kolu igra protiv svoje nekadašnje filijale Lokomotive, koja mu je ove sezone već oduzela pet bodova. Prvo su Lokosi savladali Modre sa 3:0 kao gosti, da bi u Kranjčevićevoj bilo 2:2. U ovom momentu Lokomotiva nema neki veliki motiv osim borbe za četvrto mesto sa Osijekom a Dinamo mora da pobedi. U seriji su pobeda Modri i očekujemo da je nastave u gradskom derbiju. Za dvojku se u kladionici SuperBet dobija kvota 1.45.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici SuperBet iznosi 11.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.