TIKET ZA VEČE (nedelja, 21.04.2024)

tiket dana

U nedelju uveče nas očekuje nekoliko veoma interesantnih mečeva širom Evrope i Južne Amerike, a ovog puta smo za vas pripremili po jedan duel iz italijanskog, francuskog, portugalskog i brazilskog šampionata.

Monca – Atalanta – G2+ @ 1.85 u Mozzartbet

Monca će kako sada stvari stoje i naredne sezone biti član najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala, što znači da je ova ekipa ostvarila svoj primarni cilj. Trenutno se klub koji je prošle sezone debitovao u Seriji A nalazi na sredini tabele uz čak petnaest bodova viška u odnosu na najugroženije timove.
U prošlom kolu je Monca remizirala na veoma teškom gostovanju kod Monce, a taj duel je završen bez pogodaka, što je svakako odlična stvar pošto puleni Tijaga Mote igraju ove sezone na veoma visokom nivou. Pre toga je ova simpatična ekipa vezala dva poraza, pa svakako da je taj bod i te kako dobro došao izabranicima Rafaela Paladina.
Atalanta je u četvrtak poražena od Liverpula u revanš meču četvrtfinala Liga Evrope, međutim, ovaj tim je prošao dalje zahvaljujući spektakularnoj pobedi na Enfildu od 0:3. Deluje da Boginja ima realne šanse da dođe do plasmana u veliko finale, pošto će protivnik u polufinalu biti francuski Marsej, koji ne blista ove sezone. Što se tiče Serije A, timu iz Bergama predstoji borba za plasman u Ligu šampiona, pa je sigurno pobeda imperativ na ovom duelu, a deluje da će gosti postići makar dva pogotka, ubog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom G2+ uz kvotu 1.85 u Mozzartu.

PSŽ – Lion – GG @ 1.52 u Mozzartbet

Najzvučniji duel u našem večernjem tiketu nam dolazi sa Parka Prinčeva gde će snage odmeriti PSŽ i Lion.
PSŽ u veoma lepom raspoloženju dočekuje ovaj susret nakon što je aktuelni šampion Francuske stigao do plasmana u polufinale Lige šampiona, nakon velikog trijumfa u gostima kod Barselone, kada je bilo 1:4. Protivnik u polufinalu je Borusija iz Dortmunda, i deluje zaista da Parižani imaju velike šanse da ponovo dođu do finala elitnog takmičenja, prvi put posle četiri godine i poraza od Bajerna iz Minhena.
U Ligi 1 je praktično sve već rešeno, pošto Sveci imaju ogromnu bodovnu prednost u odnosu na svoje najbliže rivale, pa će sav fokus biti usmeren ka Ligi šampiona.
Lion je katastrofalno krenuo, međutim, u poslednje vreme Nemanja Matić i drugari igraju fenomenalno i potpuno neočekivano su se Lavovi uključili u borbu za plasman u neko od evropskih takmičenja.
U ovom trenutku se nekadašnji šampion Francuske nalazi na osmom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na šestoplasirani Lans, ali i meč manjka u odnosu na ovu ekipu. U prošlom kolu je Lion u jednom spektakularnom susretu na svom stadionu savladao ekipu Bresta, taj meč je završen rezultatom 4:3. PSŽ jeste favorit na ovom duelu, međutim, Lavovi u poslednje vreme postižu dosta pogodaka, i deluje da ćemo ovde videti makar po jedan na obe strane, zbog čega predlažemo da fokus usmerite ka igri GG koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.52.

Sporting – Gimaraiš – 3+ @ 1.43 u Mozzartbet

Sporting je praktično već obezbedio šampionsku titulu, pošto tim iz prestonice Portugala trenutno ima sedam bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Benfiku, što je na pet kola pre kraja sasvim sigurno nenadoknadiva bodovna prednost.
U prošlom kolu je tim iz Lisabona odigrao ne baš najbolji meč na gostovanju kod Famalikaa, ali ono što se pamti su tri veoma važna boda sa izuzetno teškog gostovanja, pošto je krajnji rezultat bio 0:1 za lidera na tabeli, čime su fudbaleri Sportinga praktično stavili jednu ruku na pehar namenjen šampionu Portugala.
U goste im ovog puta stiže Gimaraiš koji igra fantastično ove sezone o čemu najbolje svedoči i trenutno peto mesto na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Porto.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila čak četiri trijumfa uz samo jedan remi i to baš u prošlom kolu protiv Farensea na svom stadionu. Ostaje veliki žal, pošto bi se Gimaraiš da je slavio na tom duelu izjednačio sa Portom i Bragom i aktivno uključio u borbu za treće mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, što je nešto što je malo ko mogao da pretpostavi pred početak šampionata.
Deluje da nas očekuje prava goleada, pa savetujemo igru 3+ uz kvotu 1.43 u Mozzartu.

Palmeiras – Flamengo – 1X&2+ @ 1.80 u Mozzartbet

Poslednji duel u večernjem tiketu za nedelju nam stiže iz brazilske Serije A koja se polako ali sigurno zahuktava, a ovog puta se igra prvi veliki derbi, pošto će Palmeiras na svom stadionu ugostiti Flamengo.
Palmeiras je prošle sezone na najbolji mogući način iskoristio katastrofalan finiš Botafogo i stigao do svoje druge uzastopne titule šampiona Brazila, a kada na sve to dodamo da su Zeleni pre toga dva puta zaredom osvojili Kopa Libertadores, sigurno je da je ovo možda i najbolji period u istoriji ove ekipe.
Do sada je aktuelni šampion Brazila odigrao dva meča i ima polovičan učinak, a u prošlom kolu je Palmeiras pomalo i neočekivano poražen na svom stadionu od Internasionala kada je bilo 0:1.
Flamengo želi da ove sezone prekine dominaciju Zelenih, što naravno neće biti nimalo lak zadatak, a raduje početak tima sa Marakane, koji je na dva odigrana susreta ostvario isto toliko trijumfa. U prošlom kolu je nekadašnji šampion Brazila ali i Južne Amerike slavio na svom stadionu protiv Sao Paula, a taj susret je završen pobedom domaće ekipe od 2:1, uz konstataciju da je Flamengo mogao i do ubedljivijeg trijumfa, ali se na kraju pišu tri boda, što je najvažnije.
Veoma težak meč za klađenje, međutim, poznato je koliko je teško pobediti u gostima kod Palmeirasa, a na sve to golova ne bi smelo da manjka, pa predlažemo kombinaciju igara 1X&2+ uz kvotu 1.80 u Mozzartu.

Ukupna kvota u kladionici Mozzartbet na večernjem tiketu za nedelju iznosi 7.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.