Tiket dana (utorak, 23.04.2024)

Tiket dana

Sezona polako ulazi u finiš, mnogo toga je već poznato u nekim ligama ali svakako ima stvari koje tek trebaju da dobiju epilog. Kvote iz današnjeg tiketa važile su u vreme njegovog sastavljanja.

Lester – Sautempton – 1x,GG @ 2.00 u Mozzartbet

Lisice su najzad pobedile u subotu, posle dva prvenstvena poraza, i tako napravile ključni korak ka povratku u Premijer ligu. Ostalo je da odigraju još tri meča, zaostali sa Sautemptonom, te protiv Prestona na strani i Blekburna na King Paueru u dva poslednja kola. Za siguran plasman trebaju im dve pobede ali možda ni to neće biti neophodno. Naravno, u Lesteru žele da ostanu na prvom mestu, na kom su proveli najveći deo sezone, što i priliči bivšem šampionu Engleske. Sautempton je izgubio u subotu u Kardifu i tako, najverovatnije, sebi zatvorio vrata direktnog plasmana u elitu. Postoji matematika koja ih vodi do drugog mesta, ali je ona usko povezana i sa rezultatima konkurenata, Ipsviča i Lidsa, a ne samo njihovim. Posle gostovanja u Lesteru ostalo im je da podele megdan sa Stoukom na svom Sent Merisu, a onda sledi gostovanje u Lidu. Nadaju se u Sautemptonu da taj meč na Eland Roudu može biti direktna bitka za drugo mesto na kraju sezone. Što se ovog duela tiče Lester je u boljem momentumu i ne verujemo da će izgubiti pred svojim navijačima. Sautempton mora da napada i verujemo da može do gola. Za 1x,GG kvota je 2.00 u kladionici Mozzartbet.

Okser – Laval – 1,2+ @ 2.00 u Mozzartbet

Malo po malo Okser je doveo u pitanje svoj ulazak u Ligu 1. Činilo se u jednom momentu da tim iz Burgundije neće imati nikakvih problema jer su rivali zaostajali veliki broj bodova za njima. Sada, posle dva vezana poraza, Okser ima tri boda više od Anžea i četiri od Sent Etjena, a u elitu direktno idu samo dve prvoplasirane ekipe. Do kraja sezone ostalo je još 5 kola i sasvim je dovoljno vremena da se stvari na vrhu promene, a na fudbalerima Oksera je da to spreče. Ekipa Lavala je dugo bila u samom vrhu tabele, bili su prvi pratioci Oksera ali su u drugom delu sezone potpuno pali u formi. U prethodnih pet kola ova ekipa je osvojila samo jedan bod i na takav način ne da neće biti na jednom od prva dva mesta, već sumnajmo da će biti i među timovima koji će igrati baraže. U prvom delu sezone Okser je slavio u Lavalu sa 3:1 a sada nam se čini da će na isti način biti završen i meč u Burgundiji. Dve poslednje utakmice Laval je izgubio sa po 3:0, kao da nisu ni izlazili na teren, pa ne verujemo da imaju čemu da se nadaju u Okseru. Naš predlog je jedinica uz bar dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je 2.00 u kladionici Mozzartbet.

Standard – Mehelen – GG3+ @ 2.00 u Mozzartbet

Ako ništa drugo u ovoj grupi plej-ofa, u kojoj se klubovi u Belgiji bore za igranje u Ligi konferencija, igraju se zanimljive utakmice sa mnogo golova. Čini se da klubovima i nije toliko bitno da se nađu u Evropi, pogotovo jer je put do Lige konferencija dosta trnovit, a zbog već ispunjenih, ili ne ispunjenih, ciljeva, mogu igrati rasterećeno. Videlo se to u dve poslednje utakmice Standarda iz Liježa, sigurno tima sa najvećim rejtingom između ovih šest. Oni su protiv Sent Trojdena i Vesterloa na strani igrali 3:3, na zadovoljstvo navijačia koji su se našli na tribinama tih stadiona. U Lijež dolazi ekipa Mehelena, na čijie je poslednje četiri utakmice palo ukupno 19 golova. Posle četiri kola u plej-ofu Mehelen je na drugom mestu sa četiri boda manje od vodećeg Genta u ovoj grupi. Podsećamo da samo pobednik grupe ide u dodatni baraž za plasman u Ligu konferencija, pa su šanse Standarda baš male s obzirom da još nemaju pobedu u plej-ofu i zaostaju čak 13 bodova za Gentom. Gostima su bodovi važniji ali to u Župiler ligi ništa ne znači i mi ponovo očekujemo jednu goleadu sa pogocima na obe strane. Za GG3+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 8.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.