Tiket dana: Poeni igrača

Pred nama su večeras dva preostala meča četvrtfinala Evrolige, a u najavi su ovo veoma neizvjesni i zanimljivi dueli između ekipa sličnih po kvalitetu. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Majk Džejms (Monako) – Poeni + (granica 18.5) @ 1.85 u MozzartBet

Kreće ono pravo za igrače ali i navijače i sigurno je da će Monako itekako da se pita u ovoj seriji. Tim je sastavljen od sjajnih igrača i mišljenja smo da ponovo imaju velike šanse da se plasiraju na F4. Džejms je u ovoj sezoni postao najbolji strelac u istoriji ovog takmičenja ali još uvijek nije uspio da podigne pehar. To će za njega zasigurno biti motiv više u svakom narednom meču, pa očekujemo da njegova granica iz meča u meč raste. Protiv Fenerbahčea uvijek igra sa dosta motiva, a u poslednjem njihovom meču prije 2 mjeseca postigao je čak 23 poena, dok je u meču prije toga bio bolji za jedan poen i na kraju meč završio sa 24 postignuta. Mišljenja smo da će večeras uzeti svoj očekivani broj šuteva, pa vam shodno tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Najdžel Hejs-Dejvis (Fenerbahče) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u MozzartBet

I za Hejs-Dejvisa je ovo bila sezona koju će po mnogo čemu pamtiti, a njegovih 50 postignutih poena protiv Albe će se sigurno još dugo spominjati. Postao je igrač sa najvećim brojem postignutih poena na jednom meču, a večeras igra protiv ekipe koja forsira nešto bržu košarku. Za vikend je u pobjedi svog tima protiv Darušafake postigao 19 poena, a u prethodnom duelu ove dvije ekipe je postigao svega 4 poena, što bi trebao da bude dodatni motiv za ovog igrača. Jedan je od glavnih igrača ove ekipe i sigurno je da će morati biti na nivou ukoliko gosti iz Istanbula žele brejk odmah na startu. U prvom meču ove sezone protiv Monaka, postigao je 23 poena, pa ga večeras očekujemo u pravom izdanju. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Ajzea Kenan (Olimpijakos) – Poeni + (granica 10.5) @ 1.85 u MozzartBet

Dolazi Olimpijakos poprilično oslabljen u Kataloniju na duel sa Barselonom, pošto će van sastava biti kapiten Papanikolau, a i sjajni Vokap je pod znakom pitanja. Kenan je veoma zahvalan igrač i u prvom dijelu sezone je znao nekada sam da pogura ekipu ka pobjedi. U poslednje vrijeme igra ponovo na veoma dobrom nivou i svakako treba istaći partiju u derbiju protiv Panatinaikosa na kom je postigao 15 poena. U poslednjem duelu ove dvije ekipe postigao je 8 poena, a u meču prije toga 9. Danas bi uslijed nešto smanjene minutaže Vokapa ili njegovog neigranja, trebao da dobije koji minut više i samim tim i koji šut više. Riječ je o sjajnom skoreru i mišljenja smo da bi uz dobre procente šuta mogao probiti ovu granicu. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Niko Laprovitola (Barselona) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u MozzartBet

Iskusni Laprovitola ove sezone iskače u prvi plan onda kada je najpotrebnije, a to je još jednom potvrdio svojom partijom u El klasiku prije nešto više od dvije sedmice. Tada je Realu spakovao 25 poena i tako svoj tim pogurao do trijumfa, a nakon te utakmice još je 16 poena postigao protiv Đirone, da bi potom za vikend protiv Mursije postigao 8 poena. Riječ je o veoma kvalitetnom igraču koji se u svojoj karijeri naigrao ovakvih mečeva, a u prvom meču ova dva tima ove sezone bio je najefikasniji u svojoj ekipi sa 17 postignutih poena. Protiv Barse uvijek igra sa posebnim motivom i uvijek je dvocifren, pa smo mišljenja da će i večeras uzeti koji šut više i tako svoj tim pogurati ka važnoj pobjedi. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u MozzartBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.