Tiket dana: Poeni NBA igrača

Zahuktao se plej-of, odigrana su prva dva meča u svih osam serija i sada se ekipe sele na drugu stranu, domaćini će biti timovi koji su bili slabije plasirani. Naredne noći igraju se dve utakmice, na Istoku Majami dočekuje tim sa najboljim učinkom u ligi, Boston Seltikse, dok se na Zapadu sastaju Nju Orleans i Oklahoma. Predložene kvote i granice kod poena igrača bile su važeće u vreme pisanja predloga.

Bam Adebajo (Majami) – Poeni + (granica 18,5) @ 1.90 u MaxBet

Bez Džimija Batlera Majami nije isti tim. Prava katastrofa za Hit je povreda najboljeg igrača koji ih je odveo prošle sezone do velikog finala, iako su i tada bili bez jednog važnog košarkaša, pošto je Tajler Hirou slomio šaku. Držali su se igrači Majamija u prvom poluvremenu prvog meča ali su Seltiksi došli i do +32 u nastavku. Pre nego što se serija preseli u Majami, Vrelina mora da pokuša da uzvrati i dobije meč u gostima i tako sačuva nadu, možda i sačeka oporavak Batlera, u povoljan ishod. To je skoro nemoguć zadatak, a uspeh Majamija najviše će zavisiti od učinka Bama Adebaja. Odlični centar je najbolji igrač tima u odsustvu Batlera, u prvoj utakmici je sa 20 poena bio mnogo bolji nego u plej-inu protiv Čikaga, i ako ponovi partiju od pre dva dana, Majami ima čemu da se nada. Njegov prosek u regularnom delu sezone bio je 19,3, a što se tiče drugog meča očekujemo da Adebajo ode u plus, granica je na 18,5 poena, a za (+) kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Derik Vajt (Boston) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.84 u MaxBet

Ovo je najbolja sezona za Derika Vajta od kada je stigao u Masačusec iz Teksasa. Ovaj košarkaš je izabran od strane San Antonija, tamo je proveo skoro pet sezona, a onda se 2022. preselio u Boston. U toku regularnog dela sezone iskusni bek je ubacivao preko 15 poena po meču, a u prvom meču plej-ofa je ubacio 20. Treba reći da mu je to bio prvi meč posle povrede zgloba zbog koga je propustio dve poslednje utakmice u ligaškom delu sezone. Sa Držu Holidejom Vajt je starter na spoljnim pozicijama i trener Dž Macula ima u njega veliko poverenje. Treba reći da Boston ima dvojicu košarkaša koji uzimaju veliki broj šuteva, mislimo na Tejtuma i Porzingisa, pa Vajt mora maksimalno da koristi svoje šanse. Granica za poene na derika Vajta za drugi meč Bostona i Majamija je 12,5 i mi predlažemo plus. Za (+) poene kvota je 1.84 u kladionici MaxBet.

Čet Holmgren (Oklahoma) – Poeni + (granica 15,5) @ 1.85 u MaxBet

Mnogo teže nego što se očekivalo Oklahoma, najbolji tim Zapada po učinu u regularnom delu, pobedio je Pelikanse iz Nju Orleansa. Na kraju je trijumf ostvaren sa samo dva poena razlike, mada su Pelikansi stigli umorni nakon dva meča u plej-inu. U ligaškom delu sezone Oklahoma je dobila dva a Nju Orlens jedan meč. To jeste veliko iznenađenje s obzirom da su Pelikansi igrali bez svog najboljeg igrača Zajona Vilijamsona. Izgleda da se Oklahoma još uvek ne snalazi najbolje u plej-of mečevima i to će, po svima, biti najveći problem za Šej Gidžus-Aleksandera i ekipu. Čet Holmgren je ruki i to jedan od najboljih. Velika je šansa da dobije nagradu ta Rukija godine, a to malo zavisi i od učinka njegovog tima. Ovaj sjajni, vižljasti, momak igrao je odlično tokom sezone, stigao do proseka od 16,5 poena, skoro 8 skokova i 2,4 asistencije po meču. Za nijansu je bio slabiji u prvom meču plejćofa, zaustavio se na 15 koševa ali je postigao presudne poene sa linije slobodnih bacanja na kraju. Granica je sada na 15,5 poena, a za (+) koševe na Holmgrena kvota je 1.85 u kladionici MaxBet.

Trej Marfi (Nju Orleans) – Poeni + (granica 16,5) @ 1.89 u MaxBet

U odsustvu Zajona Vilijamsona, koga verovatno neće biti do kraja sezone, kad god se ona završi za Pelikanse, najviše se istakao krilni igrač Nju Orleansa Trej Marfi. Njegova sezone je za nijansu bolja od prethodne i na 55 utakmica, koliko je odigrao, ubacivao je prosečno 14,8 poena uz 5 skokova. Marfi je igrač sa odličnim šutom za tri poena, ne libi se da opali i sa desetak metara, ali je i vrlo brz, što često koristi kod ulaza pod koš. Propustio je početak sezone, prvo nije bio u rosteru a onda je imao težu povredu kolena. Počeo je redovno da igra tek od decembra i dva puta u toku sezone je išao preko 30 poena. Kada nema Zajona Vilijamsona uzimaće više šuteva u tku utakmice i zato je u prvom meču bio najbolji i najefikasniji pojedinac svog tima. marfi je meč završio sa 21 poenom a igrao je čak 44 minuta. Sada je granica na 16,5 a mi očekujemo još jednu njegovu partiju. za (+) poene na Marfija kvota je 1.89 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za noć između srede i četvrtka u kladionici MaxBet iznosi 12.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.