Tiket dana (petak, 26.04.2024)

Tiket dana

Pred nama je jedan od poslednjih fudbalskih vikenda u aktuelnoj sezoni sa maksimalnom ponudom. Već i u petak je ponuda odlična i evo našeg predloga. Kvote su bile važeće u trenutku pisanja tiketa.

Frozinone – Salernitana – 1,2+ @ 1.69 u Meridianbet

Sreća u nesreći za Forzineone je što ima ovu utakmicu protiv otpisane ekipe Salernitane. Od odličnog početka sezone za novajliju u ligi, Frozinone je pao u zonu ispadanja i ovaj meč čeka na 18. mestu sa 28 bodova. Toliko ima i Torino ispred njih, ali je Sasuolo na samo dva ispod. Svaka utakmica do kraja sezone je malo finale za Frozinone, a raspored uopšte nije lak. Gostovaće kod Empolija i Monce a na svom Benito Stirpeu dočekaće novog šampiona Inter i, u poslednjem kolu, tim Udinezea. Postoji velika šansa da to bude direktni okršaj za opstanak i možda će to biti prva šansa za Frozinone. Za tim iz Salerna više nema nade. Prošle sezone su se nekako izvukli ali ove neće uspeti. Nalaze se na poslednjem mestu sa samo 15 bodova, pa ih ni eventualni maksimalni učinak ne bi spasao. Salernitana je bez pobede u 2024. godini, poslednji trijumf upisali su 30. decembra protiv Verone u gostima. Bila je to jedna od ukupno dve pobede ovog, pošto su pobedili još samo Lacio na svo terenu. Pobeda Frozinonea ne bi trebalo da dođe u pitanje, ova ekipa ima četiri vezana meča bez poraza, ali i bez pobede, pa moraju prekinuti niz remija. Uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.69 u kladionici Meridianbet.

Kvins Park Rendžers – Lids – 2,2+ @ 1.92 u Meridianbet

Jorkširci su preživeli gostovanje na Riversajdu u utorak i osvojili tri boda koja su im pomerili na drugo mesto. Ta pozicija vodi direktno u Premijer ligu ali treba reći da trećeplasirani Ipsvič ima utakmicu manje odigranu i zaostaju samo jedan bod. Dakle, i dalje ne zavisi sve samo od fudbalera Lidsa, čak i da pobede u preostale dve utakmice, ukoliko bi Ipsvič dobio sva tri meča, Traktor Bojsi bi, zajedno sa Lesterom, ušli u elitu. Nije ni Lester još uvek matematički u Premijer ligi, ali nakon trijumfa protiv Sautemptona dovoljna im je jedna pobeda u dve poslednje utakmice. Lids ima novo teško gostovanje. Igraju u Londonu kod Kvins Park Rendžersa koji, i pored toga što je na 18. mestu, još uvek nije obezbedio opstanak. Ukoliko bi Policajci izgubili oba meča do kraja prvenstva postoji mogućnost da ih Nirmingem, koji je u zoni ispadanja, prestigne sa dve svoje pobede. U poslednjem kolu Kvins Park gostuje u Koventriju kod polufinaliste FA kupa, pa ni taj meč neće biti lak. Ipak, ni Lids nema prostora za gubitak bodova i smatramo da će ovde odlučiti suvi kvalitet a on je na strani gostiju iz Jorkšira. Uz dvojku predlažemo i dva gola Lidsa a kvota za kombinaciju 2,2+ u kladionici Meridianbet iznosi 1.92.

Čukarički – Mladost – 1 @ 1.60 u Meridianbet

Brđani su i dalje u konkurenciji za novi plasman u evropske kupove i pored samo jedne pobede u četiri prethodna kola. Taj trijumf su ostvarili protiv Partizana u onom neverovatnom meču poslednjeg kola regularnog dela prvenstva. U prvom kolu plej-ofa izgubili su u Kragujevcu od Radničkog posle još jedne goleade sa 4:3. Taj poraz spustio ih je na šestu poziciju sa solidnih 5 bodova manje od Kragujevčana i dva od Novosađana. Nisu uspeli da se izbore ni za polufinale KUpa Srbije, u polufinalu ih je eliminisala Vojvodina i to posle boljeg izvođenja penala na Banovom Brdu. Sada im u goste dolazi Mladost iz Lučana, tim koji, uz Napredk, nema takmičarski motiv u doigravanju. Lučanci su trenutno 7. a mogli bi da napadnu šesto mesto u slučaju pobede nad Čukarički, ali ni ta pozicija ne donosi ništa, bar kada je Evropa u pitanju. Ove sezone su Brđani lako pobedili Mladost na svom terenu sa 3:0, ali su se Dragačevci revanširali u Lučanima i slavili minimalni trijumf. Pobeda domaćina ne bi trebalo da dođe u pitanje a kvota je sasvim solidna u kladionici Meridianbet i iznosi 1.60.

Jong Ajaks – Roda – 2,2+ @ 1.90 u Meridianbet

Tri kola pre kraja prvenstva holandske druge lige fdramatičnost je doživela vrhunac. Tri tima su u konkurenciji za prva dva mesta koja direktno vode u elitni rang, a neke šanse ima čak i četvrtoplasirani Dordreht. Ipak, za očekivati je da se Viljem, Roda i Groningen ”pobiju” za ta dva prva mesta. Ekipa iz tilburga je u najboljoj poziciji, Viljem je prvi sa 74 boda dok Roda ima 71. Groningen je sakupi 70 i u ovoj rundi gostuje u Tilburgu i eventulni poraz ovog tima išao bi na ruku i Rodi, pod uslovom da ona pobedi u Amsterdamu. Tim iz Kerkradea do kraja sezone igra još sa Kamburom na svom terenu i gostuje u Groningenu, pa ne bi bilo dobro da plasman u Erediviziju moraju da potvrđuju na terenu direktnog rivala. Dok su Rodi bodovi neophodni, mladom timu Ajaksa oni ne znače ništa. Ova ekipa služi samo za promociju nekih novih zvezda Kopljanika i nemaju takmiračski motiv je ne mogu da napreduju do elitnog ranga. Jedne sezone su završili i kao prvi u Erstediviziji ali ni tada, zbog proceduralnih razloga, nisu mogli da napreduju. Zato je pobeda Rode izvesna a verujemo i da će gosti postići barem dva gola. Za 2,2+ kvota u kladionici Meridianbet iznosi 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 9.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.