Tiket dana (subota, 27.04.2024)

Tiket dana

Fantastična je ponuda danas i sigurno je da ćemo je se sa setom sećati tokom letnjih dana i prvenstvene pauze. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u vreme njegovog sastavljanja.

Šljonsk – Ruh – 1 @ 2.05 u SuperBet

Ekipa Šljonska je izgubila veliki broj bodova u poslednjih nekoliko utakmica ali je i dalje na odličnom drugom mestu i u konkurenciji je za osvajanje titule. Liga je veoma izjednačena, u vođstvu je Jagjelonija sa 55 bodova, Šljonsk i Leh imaju po 51 a do kraja sezone ostalo je još pet rundi. Raspored ekipe Šljonska je sasvim dobar, tek u poslednjem kolu igraju sa Rakovom a do tada imaju rivale od kojih su, realno, bolji. Njihovi gosti u ovom kolu su fudbaleri Ruha, tima koji se već oprostio od Ekstraklase i naredne sezone će igrati u Diviziji 1. U prošlom kolu Ruh je dočekao Viđev i tom meču je prisustvovali 50 hiljada gledalaca. Razlog je bio rođendan Ruha a navijači su se odazvali i pored činjenice da njihovi ljubimci ispadaju u drugu ligu. Ruh je 14 puta bio šampion Poljske ali će naredne sezone igrati sa drugoligašima. Na Šljonsku je da pobede ekipu Hožova i ostanu u trci sa Jagjelonijom i Lehom. S obzirom da su u prošlom kolu ostali neporaženi protiv Legije u Varšavi ne bi smeli da imaju velikih problema sa Ruhom. Kvota ja jedinicu je odlična i u kladionici SuperBet iznosi 2.05.

Parma – Leko – 1,2+ @ 1.53 u SuperBet

Krstaši iz Parme polako privode sezonu kraju i svakim danom su sve bliži povratku u elitu. Možda su mogli već sada da i matematički overe jedno od prva dva mesta ali je Parma pobedila samo jednom u poslednja četiri kola, uz dva remija i poraz od Katancara i to na Enio Tardiniju. U prethodne tri utakmice mreža ims e nije zatresla, pobedili su na svom terenu Speciju sa 2:0 a bez golova igrali u gostima sa Sidtirolom i Palermom. Leko je na poslednjem mestu, odmah se vraćaju u Seriju C iako su imali svojih dobrih momenata u debitantskoj sezoni u Seriji B, za koju nisu ni bili sigurni da će je igrati sve do starta prvenstva. Dvocifren zaostatak ima Leko i za timovima koji su u zoni baraža a do kraja sezone u igri je još samo 12 bodova. Parma je prva, Komo zaostaje tri a Venecija šest bodova. Pobeda domaćina je gotovo izvesna a koeficijent smo probali da povećamo igrom 1,2+ za koju se u kladionici SuperBet dobija koeficijent koji iznosi 1.53.

Sent Etjen – Kaen – 1 @ 1.70 u SuperBet

Četiri kola pre kraja prvenstva francuske Lige 2 najveća borba vodi se za dva prva mesta koje donose direktan plasman u elitu. Vodeći Okser ima 64 boda, Anže na drugom mestu ima tri manje, a samo jedan bod za njima je slavni Sent Etjen. Već Rodez na 4. mestu ima poveći zaostatak i oni će se sa još 4,5 ekipa boriti za baraž. Sent Etjen je u odličnoj seriji rezultata, da su bar približno tako igrali od pčetka sezone sada bi bili već na pragu Lige 1, a ovako skoro da nemaju prostora ni za jedan kiks. U poslednjih 11 kola Sent Etjen ima čak 9 pobeda uz po jedan remi i poraz. U prošlom kolu su pobedili u Grenoblu i sa mnogo optimizma ulaze u sami finiš prvenstva. Sada dočekuju Kaen, ekipu koja se nada plasmanu u baraž i koja je u poslednjih 12 kola bez remija sa podjednakim brojem pobeda i poraza, po šest. Svakako je Sent Etjen favorit u ovom meču ali je bio i protiv Bordoa pre sedam dana pa su do trijumfa stigli zahvaljujući tome što su dva gola postigli u sudijskoj nadoknadi. U prvom delu sezone Sent Etjen je slavio u Kaenu sa 2:1 a i sada predlažemo pobedu iste ekipe. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent 1.70.

Norič – Svonsi – 1,2+ @ 1.90 u SuperBet

Samo još 180 minuta fudbala u engleskom Čempionšipu i onda će ostati samo plej-of za timove od 3. do 6. mesta koji će se boriti za još jednu ulaznicu za Premijer ligu. Kanarinci iz Noriča se nadaju da će biti među ta četiri tima. Sada su na šestom mestu, poslednjem koje vodi u doigravanje, ali im preti Hal Siti, koji osle pobede u Koventriju u sredu, ima samo tri boda manje. Noriču na ruku ide i bolja gol razlika ali ne i to što u poslednjem kolu gostuju u Birmingemu, kod istoimenog tima koji se bori za opstanak. Možda će za Birmingem to biti meč za spas a jako teško pobediti ekipu koja se bori za goli život. Zato je pobeda nad Svonsijem, koji je bez motiva, neophodna. Norič je podbacio prošle subote u duelu sa Bristol Sitijem na svom terenu i meč je završen nerešenim rezultatom. Svonsi je u seriji od tri uzastopne pobede koje su mu prebrinule sve brige oko opstanka i trenutno se Labudovi nalaze na 14. mestu. Naravno da navijači kluba iz Velsa sanjaju povratak u Premijer ligu, ali će morati da se strpe još neko vreme. Na Kerou Roudu ”vidimo” jedinicu uz bar dva gola Kanarinaca. Za 1,2+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici SuperBet iznosi 10.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.