Tiket za veče (subota, 27.04.2024)

tiket dana

I ovog puta smo za vas analizirali mečeve koji počinju u večernjim terminima, te smo od tih mečeva sastavili tradicionalni tiket za veče. Kao i uvijek napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja samog tiketa.

Šalke – Fortuna Dizeldorf – GG @ 1.53 u MeridianBet

U velikim problemima nalazi se Šalke, kako rezultatski tako i organizaciono, pa je tako njihova budućnost veoma neizvjesna. Ove sezone se bore za opstanak u drugom rangu, a trenutno se nalaze na 13. mjestu sa 36 osvojenih bodova, što je svega 4 boda više od opasne zone. U poslednje vrijeme su podigli formu, pa na poslednja 4 meča ne znaju za poraz. Dizeldorf je na dobrom putu da obezbijedi dogiravanje za ulazak u Bundesligu, ali ukoliko večeras trijumfuju prilaze na samo 3 boda od drugoplasiranog Kila. U poslednje vrijeme igraju u sjajnoj formi, a na poslednjih 5 mečeva imaju svih 5 trijumfa, što potvrđuje kako igraju u zadnjih mjesec dana. Večeras očekujemo veoma borben meč i sve sem golova ovde bi bilo veliko iznenađenje. Prema tome naš prijedlog je igra GG po kvoti 1.53 u MeridianBet kladionici.

Atletiko Madrid – Atletik Bilbao – 1X&2-5 @ 1.91 u MeridianBet

Poslednji meč subotnjeg programa je ujedno i najzanimljiviji meč na papiru u ovom kolu. Oba tima se bore za poziciju broj 4, koja garantuje plasman u Ligu šampiona. Domaćini iz Madrida su nakon eliminacije iz Lige šampiona poraženi na gostovanju od Alaveša sa 2:0, što je svakako zakomplikovalo njihovu složenu situaciju. U poslednjih 5 kola su poraženi čak 3 puta, a trenutno se nalaze upravo na 4. mjestu sa 61. osvojenim bodom. Gosti iz Bilbaa su nakon osvojenog istorijskog trofeja nakon 40 godina, odigrali 2 meča u La Ligi i oba puta su remizirali. Prvi put sa Viljarealom, a potom sa poslednjeplasiranom Almerijom i to na domaćem terenu, što je svakako veliki kiks. Trenutno se nalaze na 5. poziciji sa 3 boda manje u odnosu na Atletiko i ovo će biti idealna prilika da dobrom partijom priđu najvećem konkurentu. Mišljenja smo da Atletiko neće dozvoliti novi poraz, pogotovo na domaćem terenu, pa vam predlažemo igru 1X&2-5 po kvoti 1.91 u MeridianBet kladionici.

Aston Vila – Čelsi – 1 @ 2.30 u MeridianBet

Tim sa Vila Parka je zaista u sjajnoj formi i njihovi rezultati tokom čitave sezone odušljevljavaju sve istinske ljubitelje fudbala. Na dobrom su putu ka TOP 4 i nalaze se u polufinalu UEFA takmičenja, a danas im u goste dolazi tim koji je pobjedio na samo 6 od 19 gostovanja, takođe Čelsi je tim koji se više puta jednostavno predao posle samo pola sata igre i izgledaju kao ekipa koja jedva čeka da se ova sezona okonča. Emeri radi zaista sjajan posao u klubu iz Birmingema i biće veliko iznenađenje ukoliko ih naredne sezone ne budemo gledali u Ligi šampiona. U poslednjem kolu su trijumfovali protiv Bormuta nakon preokreta, a rezultat na kraju je bio 3:1. Čelsi je primio čak 5 golova u derbiju protiv Arsenala i taj meč najbolje oslikava njihovu dosadašnju igru. Mišljenja smo da je kvota na domaćina čak i prevelika, a mi ćemo svakako pokušati sa jedinicom po kvoti 2.30 u MeridianBet kladionici.

Gimaraeš – Boavišta – 1 @ 1.70 u MeridianBet

Moglo bi se reći da je Viktorija Gimaraeš ove sezone najprijatnije iznenađenje u čitavom Portugalu. Igraju sjajan fudbal i trenutno se nalaze na visokom 5. mjestu na tabeli sa 57 osvojenih bodova. Još uvijek su u igri za poziciju broj 3, koja bi im donijela sigurno učešće u Evropi naredne sezone. Braga i Porto su udaljeni svega 5 bodova i večernji meč je veoma značajan za njih. Nakon serije sjajnih rezultata upisali su poraz u poslednjem kolu protiv Sportinga (3:0), ali to ne bi trebalo previše da ih zabrinjava. Boavišta je sa druge strane na 13. mjestu na tabeli sa 30 osvojenih bodova, te će se do kraja sezone boriti za opstanak. Imaju 2 boda više od Portimonensea koji se nalazi u opasnoj zoni, a u poslednje vrijeme igraju zaista slabo. Na poslednjih 5 mečeva su upisali 2 poraza i jedan remi, a sa 56 primljenih golova imaju jednu od lošijih odbrana u ligi. Mišljenja smo da će domaći tim slaviti u ovom meču, pa vam predlažemo jedinicu po kvoti 1.70 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u MeridianBet kladionici iznosi 11.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.