Tiket dana (nedelja, 28.04.2024)

Tiket dana

Danas boli glava od ponude. Igra se na svim meridijanima a u Evropi su to uglavnom odlučujući mečevi u finišu sezone. Mora se biti mnogo obazriv, u ovo vreme ne važe standardni parametri poput kvaliteta, forme i tradicije, i najvažniji je motiv. Kvote i granice važile su u vreme sastavljanja tiketa.

Bolonja – Udineze – 1,2+ @ 2.00 u SuperBet

Bolonjezi su odigrali jedan od najboljih mečeva u protekloj deceniji na gostovanju u Rimu. Na Olimpiku su pobedili Romu sa 3:1 i došli na prag velikog uspeha, plasmana u Ligu šampiona. To je, od osvajanja kupa 1974. godine, ali i poslednje titule iz 1964. najveći uspeh ovog kluba. Ipak nije još sve gotovo, iako je šestoplasirana Atalanta na 8 bodova iza, ali ima i meč manje odigran. Na Renato Dalaru stiže ugroženi Udineze. Zebre iz Udina su pale u zonu ispadanja posle pobede Frozinonea, s tim da imaju meč manje od tog rivala. Problem za Udineze je i loša forma, u poslednjih pet utakmica uzeli su samo jedan bod i u preostalih pet kola moraće da budu mnogo uspešniji. Do kraja sezone na Frijuliju dočekuju Napoli i Empoli, a gostuju kod Lećea i Frozinenonea. Najteže gostovanje je ovo u Bolonji koja je izgubila samo jednom u poslednjih 13 kola. Predlažemo pobedu domaćina uz bar dva postignuta gola. Za 1,2+ kvota je 2.00 u kladionici SuperBet.

Valjadolid – Ueska – 1 @ 1.65 u SuperBet

Španska Segunda ulazi u dramatičan finiš. Za osvajanje dva mesta koja vode u La Ligu u konkurenciji je 11 timova, mada Levante, Burgos i Ferol imaju male izglede. Valjadolid je na deobi drugog mesta sa ekipom Eibara, oba tima su sakupila po 61 bod, dok vodeći Leganes ima dva više. Valjadolid je u prethodnih pet kola pobedio na četiri utakmice i jednom je igrao nerešeno. Nisu primili gol na prethodna četiri meča, pa im se mreža nije tresla skoro 450 minuta. Apsolutni su favoriti i protiv ekipe Ueske, tima koji se nalazi na 14. mestu i samo tri boda je udaljen od zone ispadanja. Moraće da povedu računa u finišu sezone jer bi lako mogli da skliznu u ovu zonu ukoliko bi produžili seriju bez pobede koja trenutno traje već četiri kola. Jesenas je Valjadolid slavio kao gost protiv Ueske minimalnim rezultatom i za očekivati je da pobedu zabeleži i pred svojim navijačima. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent koji iznosi 1.65.

FC Kopenhagen – Orhus – 1,2+ @ 1.70 u SuperBet

Šanse Kopenhagena da odbrani titulu osvojenu poršle sezone smanjuju se kako se kraj plej-ofa u Danskoj bliži kraju. U ovom momentu Lavovi iz ove skandinavske prestonice imaju tri boda mnaje od Mitjilanda i čak 5 od vodećeg Brondbija. Lako je moguće da se ispostavi da je ključni meč bio onaj protiv Brondbija na Parkenu koji su izgubili golom u poslednjim sekundama sudijske nadoknade. Imaće priliku još jednom da se odmere s Brondbijem, kao gosti, i tada će morati da uzvrate. Do tog meča ostalo je još 15 dana i dva meča, koja će FC Kopenhagen morati da reši u svoju korist. Prvi je sa Orhusom, timom koji nema više takmičarskih ambicija u prvenstvu i u potpunosti je fokusiran na finale Kupa Danske u kome će za desetak dana igrati protiv Silkeborga. Taj meč nije samo prilika da se okite trofejem već i da obezbede igranje u Evropi za narednu jesen. U šampiontu su potpuno popustili što pokazuje i rezultat prošlog kola kada su na gostovanju u Farumu poraženi od Nordsjelanda sa 7:2. Uz pobedu Kopenhegena izvesno je da će bar dve lopte završiti u mreži Orhusa. Za 1,2+ kvota je 1.70 u kladionici SuperBet.

Leh – Krakovija – 1 @ 1.90 u SuperBet

Jedno od najneizvesnijih šampionata ove sezone svakako je poljska Ekstraklasa. Posle neočekivanog poraza Jagjelonije u petak Šljonsk i Leh imaju priliku da se približe lideru na samo dva boda. Ekipa iz Poznanja igra dosta promenjivo i pravo je čudo da su i dalje u konkurenciji za osvajanje titule. U poslednje vreme su stabilizovali formu i imaju samo jedan poraz u prethodnih šest kola. Pre sedam dana su slavili u Lođu protiv LKS-a, što im je bio prvi gostujući trijumf još od 17. februara kada su slavili protiv Jagjelonije. U Poznanj dolazi Krakovija, jedini tim iz Krakova u eliti od ispadanja slavne Visle u drugu ligu. Pet kola pre kraja šampionata Krakovija je iznad crte, ali ima samo tri boda više od Korone, prvog tima u zoni ispadanja. Karkovija je u drugom delu sezone pobedila samo jednom, a da sve bude čudnije i oni su slavili protiv vodeće Jagjelonije pre dva kola. Ogroman broj iznenađenja je u poljskoj Ekstraklasi ali smatramo da na ovom meču neće biti senzacije i da će Leh opravdati ulogu favorita. Kvota za jedinicu u kladionici SuperBet iznosi 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici SuperBet iznosi 10.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.