TIKET ZA VEČE (nedelja, 28.04.2024)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko veoma zanimljivih susreta širom Evrope, ali i Južne Amerike, a ovog puta smo za vas analizirali po jedan duel iz italijanskog, francuskog i brazilskog šampionata, ali i polufinale argentinskog Liga Kupa.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Fiorentina – Sasuolo – X2 @ 2.40 u Mozzartbet

Fiorentina će po svemu sudeći sledeće sezone propustiti evropska takmičenja, nakon dva sjajna učešća ovog tima u Ligi konferencije, a podsećamo vas da je italijanski predstavnik i ovog puta stigao do same završnice ovog takmičenja, pošto Violu uskoro očekuje prvi polufinalni meč protiv Klub Briža i sigurno je da je italijanski predstavnik veliki favorit u tom dvomeču.
U prošlom kolu Serije A, Fiorentina je slavila na gostovanju kod prežaljene Salernitane, a taj duel na jugu Italije je završen rezultatom 0:2, nakon čega se Ljubičasti nalaze na deveto mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na sedmoplasiranu Atalantu.
Sasuolu preti selidba u niži rang, i ovo je za tim iz Ređo Emilije sasvim sigurno najvažniji meč u dosadašnjem toku šampionata. Trenutno se Neroverdi nalaze na devetnaestom mestu na tabeli uz čak pet bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni. U prošlom kolu je Sasuolo doživeo težak poraz od Lećea na svom stadionu kada je bilo 0:3, pa još jednom moramo ponoviti da je ovaj duel za goste biti ili ne biti, zbog čega vam savetujemo hrabro da pokušate sa duplom šansom X2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.40.

Marsej – Lans – GG @ 1.63 u Mozzartbet

Francuska Liga 1 polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Marseja i Lansa koji će biti odigran na Velodromu.
Marsej se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje deluje da ovaj tim naredne sezone nećemo gledati u evropskim takmičenjima. Ipak, moramo pomenuti da tim sa Velodroma igra odlično u ovogodišnjem izdanju Liga Evrope, gde je ova ekipa stigla čak do polufinala, a već u četvrtak će nekadašnji šampion Evrope odmeriti snage protiv nimalo naivne Atalante.
U prošlom kolu francuskog šampionata Marsej je remizirao na svom stadionu protiv Nice u jednom sjajnom meču koji je završen rezultatom 2:2.
Lans će teško ponoviti prošlu sezonu u kojoj je ova ekipa stigla do vicešampionske titule, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije. U prošlom kolu je ovaj tim slavio na svom stadionu protiv Klermona, kada je bilo 1:0, a sigurno je da će fudbaleri Lansa pokušati da slave i na Velodromu.
Najrealnije je da i jedna i druga ekipa postignu makar po jedan pogodak, zbog čega vam predlažemo da se oprobate sa igrom GG uz kvotu 1.63 u Mozzartu.

Argentinos Juniors – Velez – 1X @ 1.40 u Mozzartbet

Nedelja veče nam donosi i prvi polufinalni par ovogodišnjeg izdanja argentinskog Liga Kupa u kom će snage odmeriti Argentinos Juniors i Velez.
Argentinos je regularni deo šampionata završio na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani River Plejt, i sigurno je da svi u klubu mogu da budu prezadovoljni sa načinom na koji je tim sa “Maradone” igrao u drugom po važnosti klupskom takmičenju u Argentini.
U četvrtfinalu je Argentinos Juniors eliminisao Defensu i Hustisiju nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, uz konstataciju da je regularni tok meča završen rezultatom 1:1, kao i da je domaćin do poravnanja stigao u finišu susreta.
Sa druge strane, Velez je regularni deo šampionata završio na četvrtom mestu na tabeli, a do polufinala je ovaj tim stigao nakon trijumfa nad ekipom Godoj Kruza, koja je savladana na gostovanju rezultatom 1:2, uz konstataciju da je Velez bio dosta bolji tim u tom četvrtfinalnom susretu.
Ovaj duel se igra na neutralnom terenu, a mišljenja smo da će se trener Argentinos Juniorsa opredeliti za nešto defanzivniju varijantu, sve u nastojanju da ne izgubi od evidentno kvalitetnijeg rivala, pa vam savetujemo da pokušate sa duplom šansom 1X uz kvotu 1.40 u Mozzartu.

Korintijans – Fluminense – 1X @ 1.36 u Mozzartbet

Poslednji susret u večernjem tiketu za nedelju nam stiže iz Brazila, gde se polako ali sigurno Serija A zahuktava, a ovo kolo nam je donelo već nekoliko veoma zanimljivih rezultata, i tu posebno moramo izdvojiti današnji poraz Flamenga od Botafoga na svom stadionu (0:2).
Sigurno je da smo svi dosta više očekivali od Korintijansa koji se trenutno nalazi na katastrofalnom osamnaestom mestu na tabeli što znači da je ovaj tim na tri odigrana susreta ostvario samo jedan remi uz čak tri poraza. U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Bragantina kada je bilo 1:0.
Fluminense ima visoke ambicije ove sezone a pamtimo svi prošlu sezonu u kojoj je ova ekipa po prvi put u svojoj istoriji stigla do naslova prvaka Južne Amerike, nakon trijumfa u velikom finalu nad ekipom Boke Juniors.
Što se tiče starta ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, trenutno se Fluminense nalazi na sredini tabele, a tek u prošlom kolu je ova ekipa ostvarila svoj prvi trijumf u sezoni, i to na domaćem terenu protiv Vaska, kada je bilo 2:1.
Naravno, Fluminense je barem na papiru dosta bolja ekipa, međutim, ne smemo zaboraviti da Korintijans godinama unazad igra fantastično na domaćem terenu, i deluje da će to slučaj biti i večeras, zbog čega savetujemo duplu šansu 1X uz kvotu 1.36 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 7.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.