Tiket dana: Poeni NBA igrača

U noći između ponedeljak i utorka igraće se tri utakmice prve runde plej-ofa NBA lige. Jedan meč je iz Istočne i dva iz Zapadne konferencije. Kvote i granice bile su aktuelne u trenutku sastavljanja predloga.

Tajler Hiro (Majami) – Poeni + (granica 20,5) @ 1.90 u MaxBet

Znali smo da su šanse Majamija protiv Bostona, bez Batlera u timu, jako male. Ipak je Hot iznenadio pobedom u drugom meču u Masačusecu i opet se otvorilo pitanje da li Majami može i ove sezone do finala preko plej-ina? Čini nam se da smo odgovor dobili u trećem mču kada je Boston ubedljivo slavio na Floridi i vratio izgubljeni brejk. Izostanak Džimija Batlera je nenadoknadiv gubitak ali i prošle sezone je Majami ceo plej-of odigrao bez Tajlera Hiroa i došao do velikog finala u čijem se poslednjem meču pojavio sjajni šuter ali to nije pomoglo protiv raspoloženih Nagetsa. Tajler Hiro je, uz Adebaja, pokretačka snaga Majamija u ovom momentu. U pobedi svog tima u drugom meču ostvario je odličan učinak sa 24 poena i čak 14 asistencija. U trećem je bio nešto slabiji sa 15 poena a sada od njega očekujemo mnogo bolju igru i verujemo da će prebaciti granicu od 20,5 poena koja mu je određena u kladionici MaxBet sa kvotom 1.90 za (+) poene.

Šej Gildžus-Aleksander (Oklahoma) – Poeni + (granica 27,5) @ 1.89 u MaxBet

Kanadski plejmejker doveo je Oklahomu do prvog mesta na Zapadu i samim tim istakao kandidaturu i za MVP-a regularnog dela sezone. Po najnovijim informacijama trofej će ipak završiti u rukuma Nikole Jokića, treći put u poslednje četiri godine, a praznih šaka ostaće dvojica ostalih pretendenata, Luka Dončić i Šej Gildžus-Aleksander. Ima vremena za Kanađanina, on još nije napunio ni 26 godina i svakako će i to priznanje doći u njegove ruke. Sada mu je važnije da sa Tanderom ode daleko u plej-ofu a možda i do samog kraja. Ove sezone je dobio veliku podršku od ”rukija” Četa Holmgrena i čini se da je to trebalo Tanderu za šampionske snove. Za sada vode sa 3:0 u seriji protiv Nju Orleans Pelikansa i sva je prilika da će seriju okončati u četiri meča. U tku regularnog dela sezone Gildžus-Aleksander je ubacivao preko 30 poena po meču sa 5,5 skokova i 6,2 asistencije. Brojke su mu u plej-ofu nešto niše ali su i dalje odlične. Na tri utakmice protiv Pelikansa ubacivao je u proseku 28,3 poena i očekujemo da i u četvrtom bude makar na tom nivou. Granica je na 27,5 koševa za Šej Gildžus-Aleksandera a za (+) koševe kvota je 1.89 u kladionici MaxBet.

Nikola Jokić (Denver) – Poeni + (granica 27,5) @ 1.90 u MaxBet

Nije bilo realno da Denver dobije i 12. uzastopni meč protiv Lejkera i po drugi put uzastopno ih u plej-ofu izbaci ”metlom”. Od početka četvrtog meča Jezerdžije su dale do znanja šampionu da neće dozvoliti eliminaciju u ”svojoj kući”, kao što je to bilo u finalu Zapada prošle sezone. Džejms i Dejvis, uz podršku Rivsa i Rasela, došli su do prve pobede i pored odličnog učinka Nikole Jokića u napadu, ali i Majkla Portera. Srpski centar, po informacija ponovo MVP regularnog dela sezone, ostvario je novi tripl-dabl, drugi u ovom plej-ofu, sa 33 poena i po 14 skokova i asistencija. Podigao je svoje brojke iz ligaškog dela sezone, sada je na tripl-dablu i u proseku i na četiri meča protiv Lejkera ubacivao je 29 poena, hvatao 15 lopti i imao 10 uspešnih dodavanja. Biće ekstremno motivisan i u petom meču, pogotovo u duelu sa Dejvisom od koga je ”izgubio” u četvrtom meču, pre svega pod svojim košem. Što se poena ttiče granica za Jokića je na 27,5 poena a kvota za (+) je 1.90 u kladionici MaxBet.

Antonio Dejvis (L-A. Lejkers) – Poeni + (granica 25,5) @ 1.88 u MaxBet

Od Dejvisovog učinka pod oba koša umnogome zavisi i konačni ishod ovog meča. On jednostavno nema zamenu u Lejkersima i samo je pitanje u kakvoj je trenutno fizičkoj kondiciji da još jednom bude na visini zadatkta. U prva tri meča je igrao fantastično u prvim poluvremenima ali je u potpunosti ”potonuo” u drugim. To i jeste razlog poraza Lejkersa u prve tri utakmice, pošto je i LeBron Džejms osećao umor. U četvrtom meču je Dejvis ubacio najmanje poena u ovoj seriji, ”samo” 25, ali je zato uhvatio 23 lopte pod koševima i imao ček 6 asistencija. Vodeći je ”skakač” u plej-ofu i postao je dominantna figura u svom timu i pored jednog od najboljih svih vremena, LeBrona Džejmsa. Kada ga čuva Jokić, čini se da to Dejvisu više odgovara. ”Obrva” ima problem kada Meloun na njega pošalje Arona Gordona koji mu se odlično suprotstavlja na fizičkom planu i dosta posvećeno igra u odbrani. Fazno je da Gordon ne napravi rane prekršaje što bi ga izbacilo iz igre jer on ne može kao Jokić da se ”čuva” faulova na inteligentan način. Granica za Entonija Dejvisa je na 25,5 koševa za peti meč, on ubacuje prosečno više od 30 u plej-ofu i verujemo da će i sada ići preko ove granice. Za (+) poene na Dejvisa u kladionici MaxBet kvota iznosi 1.88.

Ukupna kvota na tiketu za noć između ponedeljka i utorka u kladionici MaxBet iznosi 12.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.