Šta kažu kvote? Kako se kotira Srbija na Pesmi Evrovizije i ko je glavni favorit

Kladi se na Evroviziju!

Evrovizija se ove godine održava u Malmeu od 7. do 11. maja, a već odavno su izabrani svi predstavnici, pa se tako već sada možete kladiti na novog pobednika najvećeg muzičkog takmičanja.

Nas, naravno, najviše zanima kakve šanse za trijumf ima naša predstavnica Teya Dora, koja će na manifestaciji u Malmeu izvoditi pesmu „Ramonda“.

Teya Dora je pokupila brojne simpatije širom Srbije, mnogi su saglasni u oceni da je sasvim zasluženo na Evroviziji i da će na sjajan način predstaviti našu zemlju, međutim sudeći po kvotama – nisu velike šanse za pobedu, barem za sada.

Kladionica Meridian, kao i prethodnih godina, prva donosi kvote za pobednike Evrovizije, a prema proceni bukmejkera – kvota za pobedu Teya Dore je 210.

Glavni favorit za pobedu na ovogodišnjem izdanju je Švajcarska, kvota je 3.05, a sledi Hrvatska i Bejbi Lazanja sa kvotom 4.45. Na trećem mestu se nalazi Italija sa kvotom 5.70.

Potpuno debakl preti Azerbejdžanu, Malti i Moldaviji, dok će se u trku za pobedu verovatno uključiti i Francuska sa kvotom 18.5 i Izrael sa kvotom 21.

Kompletnu ponudu za klađenje možete pogledati na OVOM LINKU, a istovremeno vas podsećate da je, ukoliko želite da se kladite na svog favorite, potrebno da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i verifikujete svoj nalog, jer vas očekuje fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO!

Najbolja ponuda vas čeka upravo u Meridianu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.