Tiket dana (ponedeljak, 06.05.2024)

Tiket dana

Zanimljiva ponuda je danas i pored toga što je ponedeljak. Ima utakmica na sve strane a ovo su naši predlozi. Kvote su važile u vreme sastavljanja predloga.

Udineze – Napoli – 3+ @ 1.89 u Mozzartbet

Crni oblaci su se nadvili nad Udinama. Zebre iz Udinezea su u zoni ispadanja i postoji velika verovatnoća da će naredne sezone igrati u Seriji B. Šansa da se izvuku postiji ali svakako ne ako nastave da pružaju partije kao u prethodnom periodu. Udineze je šest poslednjih kola bez pobede sa samo dva osvojena boda u tom periodu. Pred ovaj meč su na 18. mestu sa tri boda manje od Empolija i Frozinenonea, a 4 od Kaljarija. Za razliku od ovih timova, koji imaju još tri utakmice do kraja, Udineze, sa ovom protiv Napolija, odigraće ukupno četiri. Svoju računicu ima, sada već bivši šampion, Napoli. Napolitanci još uvek mogu do evropske vize što bi im mnogo značilo nakon jedne jako slabe sezone. Nisu ni oni u nekoj posebno dobroj formi, imaju samo jedan trijumf u poslednjih sedam utakmica, a na svom ”Dijego Maradona” stadionu nisu pobedili više od dva meseca. U prvom delu sezone Napoli je pobedio Zebre sa 4:1 a i sada verujemo u dosta golova jer ni jednima ni drugima ne odgovara remi. Za 3+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.89.

Deri Siti – Šelburn – 1 @ 1.80 u Mozzartbet

Vanredno će raditi Irci, jedno kolo igrali su u petak a sledeće već u ponedeljak. Maksimalno se trude da svojim kluobima omoguće vremena za predah tokom leta kada izađu u kvalifikacije za Evropu ali i da nacionalni tim bude spreman za utakmice novog izdanja Lige nacija, pošto ih neće biti na EURU u Nemačkoj. Šelburn je najbolje započeo sezonu, odmah je stekao veliku prednost ispred konkurenata ali se ona vrlo brzo istopila. Mada su i dalje lideri, posle 14. kola aktuelni šampion Šamrok im je prišao na samo dva boda zaostatka. Teško je očekivati da Šelburn može da izdrži dugu trku sa Roversima i relanije je da pokušaju još jednom da izbore izlazak u Evropu, kao što su to učinili za ovo leto. Deri Siti je prošle sezone dugo bio u trci za naslovom ali je popustio na samom kraju. Sada su nešto slabije krenuli ali imaju samo tri boda mnaje od Šelburna i jedan od Šamroka. Ovo je meč posle koga mogu da se izjednače bodovno sa trenutno vodećim timom i mi očekujemo takav epilog. Ovo je drugi međusobni duel ova dva tima, u prvom nije bilo golova, kao uostalom u tri od prethodna četiri. Naš predlog je jedinica sa koeficijentom 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Breidablik – Valur – 1 @ 1.85 u Mozzartbet

Domaći tim je podbacio u prvenstvu prošle sezone ali ima dobar razlog za to. Kao šampion Islanda iz sezone ranije igrali su prvo u kvalifikacijama za Ligu šampiona a na kraju završili u grupnoj fazi Lige konferencija, kao prvi klub iz ove zemlje kome je to pošlo za rukom. Imali su dobrih rezultata u Evrope i to će se odraziti na njihov koeficijent kada na leto krenu u kvalifiakcije za Ligu konferencija. Međutim, sada neće imati priliku za kiks i prvi neuspeh značiće i ispadanje iz Evrope. Zato su okrenuti prvenstvu u kome žele da vrate šampionski naslov koji je prešao kod Vikingura. Odigrali su do sada četiri utakmice, tri su dobili i jednu izgubili. Ovaj meč sa Valurom trebalo je da se igra u okviru 4. kola ali je bio odložen. Gosti su aktuelni vicešampioni ali nikako ne mogu da budu zadovoljni startom novog prvenstva. I oni su odigrali četiri meča, samo su jedan dobili, jedan su izgubili a dva puta su igrali nerešeno. Neverovatan je podatak, bar za prilike na Islandu, da Valur ima gol razliku 3:2 iz četiri utakmice. Domaćinu dajemo malu prednost i predlažemo jedinicu sa koeficijentom 1.80 u kladionici Mozzartbet.

AVS – Mafra – 1 @ 1.45 u Mozzartbet

Taman smo pomislili da ekipa AVS-a nije zainteresovana da odmah uđe u elitu portugalskog fudbala a oni su u prošlom kolu protutnjali na gostovanju kod Pakoš Fereire i slavili sa 4:0. Pred duel sa Mafrom imaju samo tri boda manje od drugoplasiranog Nacionala koji je pobedio drugi tim Porta a pet mnaje od vodeće Santa Klare. U Primeiru idu direktno dve ekipe dok će treća u baraž. Pored ova tri nabrojana tima plasmanu u viši rang nada se Maritimo sa dva boda mnaje od AVS-a. Samo AVS ima meč manje, ostale ekipe su odigrale svoje mečeve 32. kola i ovo je lepa šansa da klub koji je proletos iz treće lige prešao u Segundu, dođe do mesta koje vodi u elitu. Oni jesu dugo predvodili drugoligaški karavan ali su imali jednu krizu što su Nacional i Santa Klara iskoristili. Mafra je ušuškana u sredini tabele i nema baš nikakav motiv u ovom meču. Samo su dva kola posle ovog meča ostala do kraja i AVS ovaj mora da dobije. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.45.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.