Tiket dana: Poeni NBA igrača

Krenula su polufinala plej-ofa po konferencijama, a u okršaju koji nas najviše zanima, Minesota je napravila brejk u Denveru. I drugi meč igra se na terenu aktuelnog šampiona, a meč je zakazan za noć između ponedeljka i utorka u 4 sata po srednje evropskom vremenu. Kvote i granice važile su u trenutku sastavljanja predloga.

Džejden Mekdenijels (Minesota) – Poeni + (granica 8,5) @ 1.90 u MaxBet

Nedostajao je Mekdenijels prošle sezone u plej-ofu Minesoti i Vulvsi su ispali u prvoj runsi od Denvera. Sada je bio u prvoj petorci, odigrao čak 39 minuta u prvom meču a završio ga je bez ubačenog koša. Prosto neverovatno! Međutim dao je svoj doprinos u odbrani i skoku, pa je pokupio 8 lopti pod oba obruča. Inače sezona mu je bila dobra, samo malo slabija od prethodne. Krilni košarkaš je prosečno ubacivao 10,5 poena u regularnog delu sezone a u plej-ofu je procenat bolji i iznosi 11,4 poena po meču. Za to su zaslužna dva protiv Finiksa u kojima je ubacivao 18 odnosno 25 poena. Neki drugi košarkaši iznenadili su Denver, pre svih Nez Rid koji je ubacio 16 poena u poslednjoj četvrtini. Da ne govorimo o 43 poena Entonija Edvardsa koji je pokazao da sledi njegova velika dominacija u NBA ligi. Što se Mekdenijelsa tiče ne verujemo da može ponoviti onako loš šut iz prvog meča, šutirao je iz igre 0-9, pa očekujemo da preskoči granicu koja je sada na 8,5 poena. Za (+) koševe dobija se koeficijent 1.90 u kladionici MaxBet.

Karl-Entoni Tauns (Minesota) – Poeni + (granica 18,5) @ 1.89 u MaxBet

Oporavio se Tauns od povrede zbog koje je propustio finiš ligaškog dela sezone. Propustio je čak 18 utakmica u nizu i vratio se tek na poslednje dve. Sigurno bi Minesota sa njim u timu sačuvala prvu poziciju pred doigravanje a ne završila tek na trećem mestu. Ipak, samo jedna utakmica na početku serije protiv Denvera bila je dovoljna da preuzmu prednost. Slavili su u Bol areni i sada su u odličnoj situaciji pred drugi meč. Da su Vukovi u sjajnoj formi videlo se i u prvoj rundi kada su sa 4:0 u pobedama eliminisali snažne Finiks Sanse predvođene Kevinom Durentom, Bredlijem Bilom i Devinom Bukerom. Karl-Entoni Tauns je letos igrao za selekciju Dominikanske Republike na Mundobasketu, ostvarili su tri pobede i dva poraza ali to nije bilo dovoljno da prođu u nokaut fazu. U regularnom delu sezone Tauns je odigrao 62 utakmice za Minseotu i zbacivao prosečno 21,8 poena. U plej-ofu ima nešto slabiji prosek ali je glavni košgeter neverovatni Edvards. Protiv Denvera je malo pazio na Jokića, malo na Grenta i uglavnom se dobro nosio, mada je nakupio pet penala i zbog toga jedno vreme proveo na klupi. Odlično ga je zamenio Nez Rid i postao jedan od junaka trijumfa. Tauns je završio sa 20 poena a verujemo da ni sada bneće biti slabiji. Granica je na 18,5 a za (+) kvota je 1.89 u kladionici MaxBet.

Majkl Porter (Denver) – Poeni + (granica 18,5) @ 1.96 u MaxBet

Uz Nikolu Jokića najkonstantniji igrač Denvera u plej-ofu svakako je Majkl Porter Junior. Odlični šuter imao je pet sjajnih utakmica porotiv Lejkersa sa prosekom od 22 poena po meču, što je mnogo više od 16,7 tokom ligaškog dela sezone. Bio je solidan i protiv Minesote, meč je završio sa 20 poena ali uz nešto slabiji procenat šuta. Doduše za tri poena je pokušao samo 7 puta i ubacio četiri trojke, ali su nekako nedostajali njegovi koševi u trenucima kada se meč lomio. S obzirom da su Jokići Marej pod stalnom prismotrom Minesotinih defanzivaca , možda bi Majkl Porter trebao da preuzima više odgovornosti u napadu. nejgovi šutevi mogli bi da razvuku odbranu Vukova i tako oslobode prostor Jokiću da igra jedan na jedan sa Goberom na nešto širem prostoru, jer u reketu je jako teško nadmudriti snažnog i skočnog Francuza. Za ovaj meč granica na poene za Majkla Portera je na 18,5 i očekujemo da bude na svom plejčof nivou i preskoči tu cifru. Za (+) koševe na Portera kvota je 1.96 u kladionici MaxBet.

Džamal Marej (Denver) – Poeni + (granica 22,5) @ 1.90 u MaxBet

Ostao je dužan Džamal Marej navijačima Denvera posle prvog meča sa Minesotom. Na kraju je stigao do solidnih 17 poena ali treba reći da je odigrao katastrofalno prvo poluvreme bez ubačenog poena i pored dosta pokušaja. na kraju se popravio i ukupno iz igre šutirao 50 posto, što nije tako loše ali generalno bila je to jako slaba partija kanadskog košarkaša. Marej je bio meč viner u dve od pet utakmica protiv Lejkersa. Jedna dva meča koja su bila neizvesna rešio je on koševima u poslednjoj sekundi. Ima veliko samopouzdanje ali nekad, kao protiv Vukova u prvom meču, to nije dovoljno. Da bi Denver otišao u Mineapolis makar sa egalom, potreban je Marej na svom nivou. Prošle sezone je prosek iz ligaškog dela u plej-ofu popravio za celih 6 koševa po meču a sada je samo za poen bolji u doigravanju. Minesota igra sjajnu odbranu ali Džamal Marej mora da veruje u sebe bar koliko to čine Nikola Jokić i trener Majkl Meloun koji su mu dozvoljavali da rešava mečeve sa Lejkersima. Granica na Mareja za drugi meč je na 22,5 poena a za (+) kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za noć između ponedeljka i utorka u kladionici MaxBet iznosi 13.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.