LAST MINUTE PONUDA: Uplati depozit putem kartice i osvoji vredne nagrade!

Uplati depozit putem kartice i osvoji sjajne nagrade!

Još samo nedelju dana imaš da dođeš do spektakularnih nagrada u Meridianu i to uz pomoć samo nekoliko klikova!

Ako si ljubitelj online klađenja, verujemo da i te kako znaš da u sportskoj kladionici Meridian možeš da očekuješ vrhunske uslove za klađenje u vidu široke ponude, najvećih kvota i spektakularnih bonusa, a sada i vrednih robnih nagrada za one koji su srećne ruke!

Prolećna euforija u Meridianu ti donosi vredne nedeljne i mesečne nagrade, a sada moraš da uhvatiš poslednji voz i postaneš srećni dobitnik nekih od nagrada! Kako?

Da biste učestvovali u promociji “Prolećna euforija”, potrebno je da budete registrovani na meridianbet.rs sajtu, kao i da svakog dana imate minimum jedan depozit putem kartice. Detalje promocije pronađite OVDE, a osim FitPass kartica, čeka vas i glavna nagrada u vidu Apple Watch!

Promocija traje do 12. maja, još uvek imate šansu da osvojite glavnu nagradu, a ukoliko još uvek nemate nalog – baš na OVOM LINKU možete da se registrujete i osvojite još sjajnih nagrada!

Naime, odmah nakon kreiranja naloga na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, na vaš račun stiže fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 DINARA i to POTPUNO BESPLATNO, ali to nije sve – u igri ste i za osvajanje vaučera na 10.000 EVRA ZA OPREMANJE STANA!

Da, dobro ste pročitali i ne propustite priliku za vrhunske nagrade SAMO U MERIDIANU!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.