Tiket dana (sreda, 08.05.2024)

Tiket dana

Ne baš dobra ponuda je pred nama ali je sve zasenila revanš utakmica polufinala Lige šampiona u kojoj će Real dočekati Bajern. Igraju se i sve utakmice vanrednog kola plej-ofa srpske Super lige. Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja predloga.

Real Madrid – Bajern – 1x,2+ @ 1.47 u SuperBet

Još 90 ili 120 minuta i saznaćemo ko će igrati u finalu Lige šampiona za sezonu 2023/24. Mestu u završnoj predstavi nadaju se i Madriđani i Bavarci, s tim da je Real doneo odličan rezultat sa Alijans arene. Još jedna povoljna okolnost po španski tim je činjenica da su vratili titulu u La ligi i od nedelje oni su novi prvaci La Lige, čak i matematički. S druge strane Bajern je ostao bez ”salatare” u Bundesligi i to posle 11 godina u kojima je uzimao šampionski pehar. Zato je pritisak na timu Tomasa Tuhela koji nema dobru sezone a tek je neće imati ako ispadne u polufinalu elitnog takmičenja. ”Ušati” pehar će pokriti sve slabosti koje je Bajern iskazao ove sezone i sigurno je da su ga navijači, već oguglali na torfeje u Nemačkoj, najviše priželjkivali. Prva utakmica u Minhenu bila je sjajna, Real je vodio, Bajern preokrenuo ali je na kraju bilo pravednih 2:2. Tokom vikenda opet je Real bio uspešniji, pobedili su Kadiz sa 3:0 dok je Bajern upisao još jedan poraz u Bundesligi, ovog puta na gostovanju u Štutgartu. Nikada ne potcenjujte Nemce, posebno u situaciji kada su priterani uza zid. Real jeste favorit a naš predlog je ipak dupla šansa uz bar dva gola ukupno. Za 1x,2+ kvota je 1.47 u kladionici SuperBet.

Napredak – Partizan – 2,2+ @ 1.65 u SuperBet

Partizan ima pet vezanih poraza iza sebe, četiri u prvenstvu jedan u polufinalu kupa. Ne pamtimo da je stanje u Humskoj bilo ovako loše, a pre samo dva meseca bilo je gotovo idealno. Tada su crno-beli izborili remi protiv Zvezde, ostali na prvom mestu a plasirali su se i u polufinale kupa. Posle toga je krenuo raspad a sve je započelo pobedom Napretka u Beogradu 1:0. Nije to prvi put da Čarapani ruše šampionske snove Partizanu. To se prečesto dešavalo u prethodnim godima, i sigurno je da su u tom trenutku, par dana posle derbija u Ljutice Bogdana, Kruševljani bili najnepoželjniji rival. Sada je i Napredak u kanalu, posle plasmana u plej-of ambicije ovog kluba su splasnule a zbog te nezainteresovanosti otišao je i odlični trener Vladimir Gaćinović, tvorac svih dobrih rezultata ove sezone. Sada je i Napredak u seriji poraza, ima ih četiri iza sebe i upisaće i peti protiv Partizana kome je pobeda neophodna da zadrži distancu u odnosu na TSC koji se opasno približio. Da bi ostali drugi i okušali se u kvalifikacija za Ligu šampiona, crno-beli treba da sačuvaju 4 boda prednosti u odnosu na Topolčane, mada je ta razlika u suštini pet bodova jer je Partizan bio bolje plasiran nakon regularnog dela sezone. Uz dvojku dodajemo i dva gola gostij, a za 2,2+ kvota je 1.65 u kladionici SuperBet.

Piterboro – Oksford – 1 @ 2.15 u SuperBet

”Žuti” iz Oksforda su odigrali odlično poslednju trećinu sezone u engleskoj Ligi 1 i sasvim zasluženo se našli na mestu koje vodi u plej-of. Nisu uspeli da se domognu jednog od prva dva mesta, to je za rukom pošlo Derbi Kauntiju i Portsmutu i ova dva tima su se vratila u Čempionšip. Trećeg člana druge lige daće duel Boltona i boljeg iz dvomeča Oksforda i Piterboroa. Ekipa Junajteda je bila bolje plasirana od tima iz poznatog univerzitetskog grada, bili su četvrti sa solidnih 7 b odova više od Oksforda, ali u plejćofu to ne mora ništa da znači. Posle prvih 90 minuta Oksford ima gol prednosti. Do nejga su stigli onako kako to oni čine, posle kornera i nebeskog skoka korpulentnog defanzivca Eliota Mura. Imao je i Piterboro svoje šanse ali nije zatresao mrežu ”Žutih”. U regularnom delu sezone oba tima su dobila utakmice pred svojim navijačima s tim da je Oksford to učinio ubedljivije, Piterboro je slavio sa 3:0, a Oksford sa 5:0. Sada neće biti tako ubedljivih pobeda, videlo se i u prvom meču, ali je domaći teren opet prednost. Zato predlažemo jedinicu a da li će trijumf biti dovoljan za finale, ostaje da vidimo. Za jedinicu se dobija kvota 2.15 u kladionici SuperBet.

Karagumruk – Trabzon – GG3+ @ 1.95 u SuperBet

Čekamo drugog finalistu Kupa Turske. U ovom momentu još ne znamo da li je prvi Bešiktaš ili Ankaraguču, ali ko god daje, povoljna okolnost po finaliste biće činejnica da u završnoj predstavi neće biti ni Galatasaraja ni Fenerbahčea, dve ekipe koje su dominirale Super ligom Turske ove sezone. U drugom polufinalu sastaju se Trabzon i Karagumruk. Posle prve utakmice na obali Crnog mora Trabzon je stekao prednost od 3:2, što nam obećava zanimljiv revanš u Istanbulu. Crno-crveni iz dela grada Karagumruk su u eliti neprekidno od 202. godine i nisu imali problema oko obezbeđivanja opstanka. Plasman u finale kupa bio bi njihov najveći uspeh u istoriji. U prvenstvi je meč u Istanbulu završen bez golova dok je Trabzon slavio sa 5:1 kao domaćin. Karagumruk je trenutno tek na 15. mestu sa samo dva boda više od prvog tima ispod crte, pa će u preostala tri kola morati da povede računa o tome da ne sklizne u zonu ispadanja. U tri prethodna kola uzeli su 7 bodova i u dobrom raspoloženju čekaju ovaj revanš, posebno jer je Trabzon poražen prošlog vikenda od Samsuna. Opet će biti golova, a za GG3+ kvota je 1.95 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici SuperBet iznosi 10.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.