Tiket dana (nedelja, 12.05.2024)

Tiket dana

Još neke lige dobiće epilog danas, samo je pitanje koje. Ponuda je odlična ali se više trebaju gledati tabele nego ko protiv koga igra. Kvote su važile u vreme sastavljanja predloga.

Darmštat – Hofenhajm – 2,2+ @ 1.72 u SuperBet

Gosti imaju šansu da izađu u Evropu i to bi bio sasvim solidan završetak jedne jako turbulentne sezone za Hofenhajm. Oni su na početku prvenstva igrali odlično, čak su dobili prvih pet utakmica na strani, ali je onda usledila takva kriza koja je Hof gurnula u zonu ispadanja. Taj loš period bio je tokom novembra, decembra i januara kada je Hofenhajm na 13 vezanih utakmica pobedio samo jednom. Pred pretposlednje kolo nalaze se na 8. mestu i mogli bi makar do Lige konferencija. Sve je to zahvaljujući dobrim rezultatima nemačkih klubova u Evropi ove sezone pa je Bundelsiga dobila dodatno mesto u Ligi šampiona, što pomera crtu nadole i kada su ostali kupovi u pitanju. Darmštat je odavno ispao, igrali su samo jednu sezonu u eliti i to je slabiji nastup nego prošli put kada su se zadržali dve sezone. Samo tri pobede imaju Ljiljani i ne verujemo da će uvećati taj broj u dva poslednja kola. Predlažemo pobedu gostiju a kada igra Hofenhajm uvek treba računati na golove. Za 2,2+ kvota je 1.72 u kladionici SuperBet.

Nant – Lil – 2 @ 1.95 u SuperBet

Za Lil se ponovo otvaraju vrata direktnog plasmana u Ligu šamiona. Činilo se da su tu priliku propustili porazom od Liona u prošlom kolu i nešto ranije od Monaka. Kneževi su se ikotvili na drugoj poziciji a treće mesto je preuzeo Brest. Međutim, Brest nije uspeo da izdrži pritisak i u petak je na svom terenu remizirao sa Remsom. Sada Lil može, ukoliko pobedi Nant, da se izjednači sa Brestom ali preuzme treće mesto zbog bolje gol razlike. Tim sa severa Francuske neće iamti lak posao protiv Kanarinaca, Nant je na 14. mestu sa samo 4 boda više od prvog tima ispod crte i mora da brine o svom statusu. Pored toga Nant je bez poraza već tri kola mada su u dva prethodna osvojili po bod i to na gostovanjima kod Bresta i Monpeljea. Svakako su u usponu forme ali Lil mora da pobedi. Za dvojku se u kladionici SuperBet dobija kvota 1.95.

Mitjiland – Orhus – 1,2+ @ 1.70 u SuperBet

Posle pobede Mitjilanda nad liderom Brondbijem u prošlom kolu dramatika je u danskoj Superligi dostigla vrhunac. Tri prvoplasirane ekipe smestile su se u samo bod razlike a blizu je i Nordsjeland sa tri boda zaostatka za liderom. Bio je to sjajan meč Herningu, Mitjiland je slavio sa 3:2 na kraju iako je Brondbi dva puta stizao prednost rivala. Sada je Mitjiland na samo bod zaostatka za Brondbijem koji danas igra sa FC Kopenhagenom, ekipom koja deli drugo mesto sa Mitjilandom. Lako je moguće da ekipa iz Herninga već posle ovog kola preuzme lidersku palicu ali daleko od toga da će bilo šta biti rešeno posle ovog kola. U Herning dolazi ekipa Orhusa za koju ne verujemo da im je do fudbala. Oni su u četvrtak poraženi u finalu Kupa Danske od Silkeborga i to im je bila poslednja šansa da, ne samo dođu do trofeja, već i da izbore nastup u Evropi narenog leta. Otaljavaće posao u preostala četiri kola i ne verujemo da mogu napakostiti bilo kome, pa ni Mitjilandu. Uz jedinicu dodajemo i dva gola na domaćina a za 1,2+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.70.

Go Ahed Igls – AZ Alkmar – 2 @ 1.80 u SuperBet

Dva kola ostala su i do kraja regularnog dela holandske Eredivizije. One najvažnije stvari već su poznate, titula ide PSV-u a direktno u Ligu šampiona ide i drugoplasirani Fejnord. Iz elite su već ispali Vitese i Volendam i čeka se učesnik baraža. Nekako je najzanimljivija bitka za treće mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. AZ je pobedom nad Tventeom u prethodnom kolu sačuvao nadu da može na kraju da završi ispred ekipe iz Enšedea koja sada ima dva boda više. Realno, Tvente sve drži u svojim rukama, a u ovom kolu dočekuju otpisani Vitese a u poslednjem idu na gostovanje kod Cvolea, ekipe koja nema nikakav motiv. Na timu iz Alkmara je pobede u oba svoja meča i čekaju neko čudo, pre svega u Cvoleu. AZ prvo gostuje kod Orlova u Deventeru, a ova ekipa je jedno od prijatnijih iznenađenja ove sezone. Izborili su se za doigravanje, odnosno za plej-of za plasman u Ligu konferencija ali ne znamo koliko im je cilj uopšte da igraju u Evropi. Pali su u formi i ne verujemo da mogu zaustaviti AZ u ovom meču. Za dvojku dobijamo kvotu 1.80 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici SuperBet iznosi 10.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.