Tiket dana (sreda, 15.05.2024)

Tiket dana

Izuzetno zanimljiv dan za kladioce. Osim zaostalih utakmica u nekim ligama, igraju se i par finalnih utakmica kupova. Predložene kvote su bile važeće u trenutku sastavljanja predloga.

PAOK – Panatinaikos – 1 @ 1.72 u SuperBet

Solunci su se sa dve pobede u dva derbija vratili u trku za titulu i dva kola pre kraja grškog plej-ofa zaostaju samo jedan bod za AEK-om. Nažalost, ne zavisi sve samo od njih i u slučaju da AEK pobedi u dva preotsla meča, odbraniće titulu. PAOK-u može da pomogne Olimpijakos u ovom pretposlednjem kolu pošto sumnjamo da će AEK dozvoliti sebi da u poslednjem kolu u meču sa Lamijom na svom terenu napravi propust. Crno-beli nemaju druge nego da pobeđuju i da se nadaju. Protiv Panatinaikosa neće biti lako, Zeleni se bore za treće mesto sa Olimpijakosom, ali bi mogli da budu i drugi u slučaju pobede na Tumbi. S druge strane za Panatinaikos je meč sezone finale kupa u kome igraju protiv Arisa i veliki su favoriti. Treba podsetiti da su PAOK i Panatinaikos igrali dva sjajna meča u kupu i da su Zeleni prošli posle penala. U prvenstvenim duelima bolji je bio PAOK, dva puta su pobedili Panatinaikos i jednom je bilo nerešeno. I sada verujemo u crno-bele, pogotovo nakon trijumfa nad AEK-om i Olimpijakosom u dva prethodna kola, a za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija kvota 1.72.

Brondbi – Nordsjeland – GG3+ @ 1.80 u SuperBet

Kakav finiš sezone u danskoj Superligi! Brondbi je bio prvi favorit za osvajanje naslova ali je u dva prethodna kola doživeo poraze od Mitjilanda i FC Kopenhagena i pao na četvrto mesto, tri kola pre kraja. Ono što ide na ruku Brondbiju je činjenica da posle ovog meča sa Nordsjelnadom, ekipom sa kojom imaju isti broj bodova, nemaju više međusobne duele sa konkurentima, već igraju protiv Orhusa i Silkebroga koji nemaju neki veliki motiv. Sa sve tri pobede ipak bi mogli da završe na vrhu, uzimajući u obzir da se međusobno sastaju ostali kandidati. Rano je za prognoze, u trku se potpuno uključio i Nordsjeland koji igra fantastično u plej-ofu i u sedam utakmica ima 6 pobeda i samo jedan remi. Zbog forme je tim iz Faruma i blagi favorit na ovom gostovanju mada u plej-ofu jedino nisu pobedili Brondbi, i to na svom terenu. S obzirom da su FC Kopenhagen i Mitjiland na dva boda više od Nordsjelanda i Brondbija, ovde remi ne odgovara ni jednima ni drugima. Očekujemo žestok meč i dosta golova. Za GG3+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.80.

Rajo Valjekano – Granada – 1 @ 1.65 u SuperBet

U La Ligi se igra vanredno kolo ali je mnogo toga već odliučeno na tri runde pre završetka šampionata. Real je prvak, u Ligu šampiona će i Barselona, Đirona i Atletiko, a iz lige ispadaju Almerija i Granada. Čeka se još jedan tim koji će u Segundu a najveći kandidat je Kadiz. Rajo Valjekano još uvek nije matematički obezbedio opastanak, Pčelice imaju 6 bodova više od Kadiza i priliku da pobedom nad otpisanom Granadom i tu dilemu reše. Uzeli su važan bod na Mestalji u prošlom kolu a jedino može da brine efikasnost, pošto Rajo Valjekano nije dao gol na tri prethodne utakmice. S druge strane Granada je odavno već drugoligaš i ne verujemo da u Valjehasu može da uradi nešto više protiv motivisanog domaćina. U dva poslednja kola, protiv Sevilje i Reala, Granada je primila 7 a nije dala nijedan gol. Jedinica je izvesna, možda ne uz mnogo golova, a za pobedu domaćina kvota je 1.65 u kladionici SuperBet.

Cirih – Servet – 2 @ 2.55 u SuperBet

Pobedom nad Vinterturom u gostima Cirih je stigao na mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija. Sada su peti ali će morati da budu oprezni u preostala tri kola jer je Vintertur na samo dva boda iza. Jang Bojsi su na korak od nove šampionske titule, šeste u poslednjih sedam kola, a jedino je Cirih uspeo da prekine njihov niz pre dve godine. Servet je prošle sezone bio vicešampion, to mu je donelo igranje u kvalifikacijama za Ligu šampiona i kasnije proleće u Evropi. Tim iz Ženeve i sada želi na drugu poziciju na kojoj je trenutno Lugano sa bodom više. Servet je bio veliki konkurent ‘mladim momcima” za prvo mesto ali su ih četiri vezana poraza na početku aprila izbacila iz trke. Sada su opet u naletu, igraće i u finalu kupa, gde će im rival opet biti Lugano, kao i u prvenstvu za drugo mesto. S obzirom da u preostalim utakmicama igraju sa Jang Bojsima i dva puta sa Luganom, u ligi i kupu, fudbaleri Serveta moraju da pobede na Lecigrundu u Cirihu. Za dvojku se u kladionici SuperBet dobija kvota 2.55.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici SuperBet iznosi 13.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.