Tiket za veče (subota, 18.05.2024)

tiket dana

Sama je završnica sezona i dosta mečeva se igra u ranijim terminima, međutim mi smo i ovog puta izdvojili par mečeva koji počinju u večernjim terminima i od njih sastavili tiket za veče. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Torino – Milan – GG @ 1.90 u Maxbet

Po sada već ustaljenom običaju, fudbaleri Torina će i ovu sezonu završiti na sredini tabele. Naime, trenutno se puleni Ivana Jurića nalaze na desetom mjestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na osmoplasiranu Fiorentinu, koja ima i meč manje, pa je teško očekivati da će popularni Bikovi moći da se umješaju u borbu za plasman u neko od evropskih takmičenja. U prošlom kolu je Torino ostvario trijumf na teškom gostovanju kod Verone, a taj susret na Bentegodiju je završen rezultatom 1:2. Milan je sa druge strane ubjedljivim trijumfom u prošlom kolu nad ekipom Kaljarija obezbijedio sebi drugu poziciju na tabeli, a samim tim i plasman u Ligu šampiona, pa će ovo biti lijepa prilika da Stefano Pioli malo promješa karte i pruži priliku nekim fudbalerima koji su do sada imali slabiju minutažu. Iako Torino u poslednje vrijeme igra mečeve sa malim brojem pogodaka, dijeluje da bi i jedna i druga ekipa mogla ovde da postigne makar jedan pogodak, pa vam savjetujemo da se opredijelite za igru GG koju kladionica MaxBet plaća sa kvotom 1.90.

Alaveš – Hetafe – GG @ 2.00 u Maxbet

Premijerni meč pretposlednjeg kola španske La Lige se igra u Baskiji gdje će fudbaleri Alaveša ugostiti Hetafe. Alaveš je igrao sjajno većim dijelom šampionata i ono što je najbitnije je da je ova ekipa obezbijedila opstanak u društvu najboljih. Trenutno je klub iz Baskije stacioniran na jedanestom mjestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na desetoplasirani Hetafe, koji će zanimljivo i biti protivnik na ovom duelu. Hetafe je takođe igrao veoma dobro većim dijelom prvenstva i posle dosta vremena klub iz predgrađa Madrida nije imao većih problema oko opstanka u elitnom rangu španskog fudbala. Iako su se gosti do prije par sezona borili i za plasman u Ligu šampiona, takva generacija fudbalera čini se teško da može da se ponovo. Obje ekipe u ovu utakmicu ulaze rasterećeno, pa vam shodno tome i predlažemo igru GG po veoma dobroj kvoti 2.00 u MaxBet kladionici.

Standard Lijež – Gent – GG @ 1.50 u Maxbet

U ogromnoj krizi je tim iz Liježa i samim tim i ne čudi što već godinama unazad ne mogu ozbiljno da se umiješaju u borbu za trofeje ali i izlazak u Evropu. Loši rezultati u ovoj sezoni su kulminirali nedavnim upadom navijača u prostorije kluba i poziv na odgovornost čelnih ljudi u klubu. Standard ne samo da nije uspio da se kvalifikuje među 6 najboljih ekipa, već je i u grupi sa osrednje jakim timovima na pretposlendjem mjestu sa svega 22 osvojena boda. Nijednom nisu trijumfovali od kako je krenulo doigravanje i biće ovo još jedna sezona za zaborav. Gent je sa druge strane takođe doživio neupsijeh, pošto ni oni nisu uspijeli da se plasiraju među 6 najboljih ekipa. Za utjehu im je prvo mjesto u grupi za doigravanje, koje vodi u plejof za kvalifikacije Lige konferencija. Nalaze se u dobroj formi, a seriju od 5 uzastopnih trijumfa prekinuli su u poslednjem kolu kada su izgubili od Luvena na domaćem terenu sa 0:1. I jedna i druga ekipa igraju bez rezultatskog imperativa i mišljenja smo da će u takvom meču biti viđeni golovi u obje mreže. Naš prijedlog je prema tome igra GG po kvoti 1.50 u MaxBet kladionici.

Tenerife – Amorebijeta – X2 @ 1.66 u Maxbet

Još tri kola su ostala do završetka Segunde i mnoge stvari su još uvijek nejasne. Tenerife su 52 osvojena boda na samoj sredini tabele, te se čini da ne mogu ni gore ni dole. Gosti su međutim tek na 20. mjestu na tabeli sa 41. osvojenim bodom i bodovi su im neophodni u borbi za opstanak. Mjesto koje garantuje opstanak je četiri boda daleko i sve sem barem jednog boda u ovom meču bi značilo korak dalje ka opstanku. Gosti su u poslednje vrijeme malo podigli formu, te su tako u poslednjem kolu trijumfovali protiv Viljareala B rezultatom 2:0, dok su Tenerife poražene u gostima protiv Kartagine identičnim rezultatom. Ovde očekujemo jedan veoma tvrd meč, sa malim brojem golova, ali vam ipak predlažemo igru X2 po kvoti 1.66 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u MaxBet kladionici iznosi 9.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.