Tiket dana (četvrtak, 23.05.2024)

Tiket dana

Nešto slabija ponuda je danas ali su tu utakmice baraža i završnice kupova. Predložene kvote bile su aktuelne u momentu sastavljanja predloga.

Kaljari – Fiorentina – 2 @ 1.78 u Primobet

Zbog utakmice finala Lige konferencija Fiorentina će svoj meč poslednjeg kola na Sardiniji odigrati unapred. To nije i kraj takmičenja u Seriji A za ovu sezonu jer im tek predstoji zaostali duel sa Atalantom koji će se igrati posle finala protiv Olimpijakosa. Sve tri utakmice su važne za Vilou, ali je svakako duel sa Pirejcima najbitniji. On im može doneti prvi evropski trofej u istoriji ali i plasman u Ligu Evrope za narednu sezonu. Kada bi slavili u meču sa Grcima, utakmice u prvenstvu koje su preostale bile bi nevažne. Ipak, može se dogoditi da izgube od Olimpijakosa, pogotovo jer se meč igra u Atini, a onda moraju da zadrže 8. mesto i plasiraju se u Ligu konferencija preko Serije A. Kaljari je pobedom nad Sasuolom u Ređo Emiliji rešio svoje brige i ovo mu je lepa rpilika da se od navijača oprosti, pre svega dobrom igrom, ali i pobedom. S obzirom da je Kaljari povratnik u elitu, opstanak je sasvim zadovoljavajući rezultat i mi prednost dajemo gostima. Za dvojku se u kladionici Primobet dobija kvota 1.78.

NEC – Go Ahed Igls – 1 @ 1.99 u Primobet

U nedelju je završena holandska Eredivizija, titula je, sasvim zasluženo, pripala PSV-u, u Ligu šampiona će i Fejnord, dok će u kvalifikacije za elitno takmičenje Tvente. U Ligi Evrope igraće AZ Alkmar a u Ligi konferencija Ajaks. Za još jedno mesto u najslabijem evropskom kupu plej-of će odigrati timovi plasirani od 6. do 9. mesta. Polufinalni parovi su NEC – Go Ahed Igls i Utreht – Sparta. Igra se samo po jedan meč i pobednici će u finalu odlučiti o plasmanu u Evropu. NEC je favorit u svom Nijmegenu. Ova ekipa ima odličnu sezonu iza sebe koja je krunisana plasmanom u finale Kupa Holandije gde je ipak Fejnord bio uspešniji. Malo je nedostajalo da ostave Ajaks iza sebe i direktno se plasiraju u Ligu konferencija ali su Kopljanici završili prvenstvo sa tri boda više. Go Ahed Iglsi su bili 9. ali su plasman u plej-of odavno obezbedili s obzirom da su od tima ispod njih na kraju imali čak 8 bodova više. Tri puta su već u sezoni za nama igrali međusobne mečeve ova dva tima. U prvenstvu su oba završena remijem dok je NEC bio bolji od tima iz Deventera u kupu. I sada prednost dajemo NEC-u i za jedinicu se dobija kvota 1.99 u kladionici Primobet.

Zamalek – Futura – 1 @ 2.02 u Primobet

Egipatski šampionat i trenutni poredak na tabeli teško je sagledati jer su neki timovi odigrali 24 utakmice, a neki, poput Zamaleka, samo 15 utakmica. Pre samo četiri dana Zamalek je osvojio Afrički Kup konfederacija pobedivši u finalu marokanski Berkane. Posle poraza u Maroku od 2:1, golom Hamdija, Zamalek je slavio u revanšu i osvojio trofej pred 75 hiljada svojih navijača. Sada kreće potera za vodećim timovima u Egiptu. Na vrhu tabele je Piramids sa 50 bodova iz 21 uakmice, pa ako bi Zamalek slavio u njegovih 6 zaostalih mečeva stigao bi na 8 bodova zaostatka, Nije to mala razlika, pa je realnije da ekipa iz Kaira pojuri drugo mesto koje takođe vodi u Afričku Ligu šampiona. Nije tu nedostižan trenutno drugoplasirani Al Masri, već slavni Al Ahli koji je tek šesti, ali sa takođe šest zaostalih utakmica. Za Zamalek nema druge nego da pobeđuje i čeka kikseve rivala. Sada im je gost tim Future, ekipa koja je izgubila samo jednom u poslednjih 12 prvenstvenih utakmica. Zamalek je bio bolji u dvomeču od Future u Kupu konferederacija a slavio je i u prvenstvu kao gost. Pobediće gradskog rivala i sada, a kvota je 2.02 u kladionici Primobet.

Mikeli – Jaro – 2 @ 1.52 u Primobet

Što se tiče skandinavskih liga, posebno ovih nižih, njih ćemo više pratiti tokom leta. U drugoj ligi Finske odigrano je 7 prvenstvenih rundi i u vođstvu je tim KTP-a ispred Jipo-a. Treći je Jaro, tim koji je prijatno iznenadio na početku sezone. Sada Jaro gostuje kod Mikelija, ekipe koja je prošlu sezonu završila na trećem mestu ali nije uspela da se kroz plej-of domogne elite. Izgleda da je tokom leta u ovom timu bilo dosta promena i da Mikeli nije na onom nivou na kom je bio. Posle 7 odigranih kola imaju samo 2 boda i čvrsto drže začelje tabele. Još uvek Mikeli nije ostvario nijednu pobedu i verujemo da će to tako ostati i posle duela sa Jarom. Naš predlog za ovaj meč u drugoj ligi Finske je dvojka, a za pobedu gostiju se dobija koeficijent koji u kladionici Primobet iznosi 1.52.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Primobet iznosi 10.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.