Tiket dana (petak, 24.05.2024)

Tiket dana

Pred nama je poslednji takmičarski vikend u fudbalskoj sezoni. Ostaju nam skandinavske lige, ako i one južnoameričke u narednom periodu, ali i dva velika reprezentativna takmičenja, EURO u Nemačkoj i KOPA Amerika. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku sastavljanja predloga.

Đirona – Granada – 1/1,2+ @ 1.60 u Mozzartbet

Sve što su Katalonci uradili ove sezone bilo je sjajno. Nisu uspeli da razdvoje Real i Barselonu na kraju, završiće kao treći, ali i to je rezultat koji je malo ko mogao da zamisli pre samo godinu dana. Đirona je pravo otkrovenje a najveće zasluge idu na adresu trenera Mičela, oko koga će se ovog leta otimati najbogatiji evropski klubovi. Ipak, očekuje se da ostane, sa Đironom će igrati u Ligi šampiona i izazov će biti veliki. Na oproštaju od sezone, ali i svojih navijača, Đirona dočekuje Granadu, ekipu koja će od jeseni igrati u Segundi. Gosti su na pretposlednjem mestu i posle samo jedne sezone vraćaju se u drugu ligu. Sada su u seriji od četiri uzastopna poraza i ubeđeni smo da im sleduje i peti u Đironi. Katalonci su u prvom delu prvenstva La Lige slavili u Granadi sa 4:2, a i sada očekujemo pobedu Đirone uz golove. Naš predlog je prelaz 1/1 uz bar dva pogotka domaćina. Kvota za 1/1,2+ je 1.60 u kladionici Mozzartbet.

Austrija – Hartberg – GG3+ @ 1.82 u Mozzartbet

U finalu baraža za plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija sastaju se bečka Austrija i Hartberg. Ljubičasti su morali da eliminišu Volfsberger pred ovaj meč, ekipu koja je bila bolje plasirana od njih i zato je imala prednost domaćeg terena. I pored te činjenice Austrija je slavila sa 2:1, pogotkom Fica za trijumf u 94. minutu. Hartberg je igrao u plej-ofu, što je bio zapažen rezultat za ovaj tim. Na kraju su bili 5. u plej-ofu, u poslednjem kolu su pobedili Rapid u Beču sa 3:0, ali su ipak ostali iza Zelenih na tabeli. U finalu baraža se igraju dve utakmice a pošto je Austrija igrala u plej-autu mora prvi meč da igra na svom terenu. Revanš je u utorak u Hartbergu i verujemo da će ukupni pobednik biti poznat tek sada. U regularnom delu Bundeslige oba tima su bila uspešnija pred svojim navijačima u međusobnom okršaju, Hartberg je slavio sa 2:1 još u septembru prošle godine a u Beču je bilo 3:1 za Austriju početkom februara. Golova je uvek bilo, a i sada očekujemo GG3+ za koji se dobija koeficijent 1.87 u kladionici Mozzartbet.

Deri Siti – Slajgo – 1,2+ @ 1.80 u Mozzartbet

Sva je prilika da će ova sezona u prvenstvu Republike Irske biti mnogo interesantnija nego prethodne. Poslednju deceniju su obeležili Dandalk i Šamrok, i ova dva tima su, prvi u prvoj polovini a drugi u drugoj, dominantno osvajali naslove. Posle polovine prvenstva, odigrano je 18 kola, tri tima su u vrhu tabele sa, rekli bismo, podjednakim šansama da završe na vrhu. U vođstvu je Šelburn sa 34 boda, na drugom mestu je Deri Siti sa 30, a aktuelni šampiona Šamrok je treći sa 28. U prošloj sezoni Deri Siti je završio na drugoj poziciji i na leto će igrati u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Dugo su pretili Šamroku u bici za trofej ali su popustili na kraju. Sada žele da osvoje titulu i smatramo da im šanse uopšte nisu male. Ovo kolo mogli su da sačekaju na vrhu ali su poraženi mnimalnim rezultatom od Šamroka u gostima. Zato pred duel sa Slajgo Roversima imaju imperativ pobede. Gosti su tim iz donjeg dela tabele, a trenutno su na 8. mestu sa 18 osvojenih bodova. Njima je opstanak jedini cilj a pokušaće da ga izbore bez baraža. Nisu u najboljoj formi pa u poslednji 9 utakmica imaju samo jednu pobedu. U prvom međusobnom duelu ove sezone utakmica između ova dva rivala završena je bez golova. Sada je domaćin Deri i veliki je favorit. Za kombinaciju 1,2+ kvota je 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Elfsborg – Halmštad – 1,3+ @ 1.85 u Mozzartbet

Domaćin nikako ne može biti zadovoljan početkom sezone u švedskoj elitnoj ligi. Posle 10. odigranih kola Elfsborg je tek na 9. mestu sa svega 13 osvojenih bodova. Za ekipu koja je prošle sezone bila vicešampion a bez titule je ostala u poslednjem kolu porazom od Malmea sa 1:0, i to iz penala, i samo zbog za dva pogotka slabije gol diferencije, ovo je vrlo slab učinak. Naravno da je epilog prošlog šampionata ostavio traga, ali je svakako nije očekivali da tim iz Borasa izgubi pet utakmica u 10 kola. Mnogo bolje igraju na svom terenu, u seriji su od tri pobede a slavili su protiv jakih rivala Sirijusa, Malmea i AIK-a. Šampionu su naneli jedini poraz do sada, a protiv AIK-a iz Solne su bili vrlo ubedljivi i zatrpali im mrežu rezulatatom 6:1. Halmštad je bolje plasiran od Elfsborga, dva mesta su ispred sa 15 bodova. Za sada su bez remija, imaju po 5 pobeda i pet poraza, ali niko ne bi imao ništa protiv da u tom ritmu i nastave sezonu. Elfsborg mora da dobije ovaj meč a očekujemo i dosta golova. Za 1,3+ kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.