Tiket dana (nedelja, 26.05.2024)

Tiket dana

Gotovo sve lige koje su krenule prethodnog leta biće danas završene, mislimo na one koje su još u toku. Gledajte tabele i ”potrebe” klubova. Kvote su važile u momentu pisanja predloga ali će se sigurno izmeti do početka mečeva.

Antverp – Anderleht – 2 @ 1.80 u MaxBet

Završnica Župiler lige nije dramatična kao prošlogodišnja, ali je onako nešto stvarno teško ponoviti. Ipak je plej.of u ovoj ligi interesantniji od ostalih, pa se tako i ove sezone desilo da tim koji je bio dominantan u regularnom delu sezone ne osvoji titulu. Klub Briž još uvek matematički nje šampion, ali verujem o da će to postati u nedelju oko pola 9 uveče. Najvažniji meč us ezoni Klub Briž je dobio prošle nedelje u Briselu protiv Andrelehta. U tom momentu oba tima imala su po 46 bodova i znalo se pobednik stavlja jednu ruku na pehar, na kraju je to bio Klub Briž a Anderlehtu je ostalo da pokuša da bude makr drugi i igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona, što jeste veliki povratak nekadašnjeg velikana na evropsku scenu. Problem je u tome što će Anderleht ostati treći ako gradski rival Rojal Union pob edi Genk, pošto je tim iz Sent Žiloaza bio bolje plasiran nakon 30. kola. Ipak, i Genk ima za šta da se bori, pa Ljubičasti tu vide svoju šansu. Antverp se odavno oprostio od titule, a igraju katastrofalno u plej-ofu. Sada su u seriji od šest poraza, računajući i izgubljeno finale kupa. Dvojka je naš izbor a za nju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.80.

Lacio – Sasuolo – 1/1,2+ @ 2.10 u MaxBet

Sledeće jeseni nećemo gledati Sasuolo u Seriji A posle više od jedne decenije neprekidnog boravka u italijanskoj eliti. Zeleno-crni iz Ređo Emilije nisu uspeli da se spasu i 90 minuta pre poslednjeg zvižduka u ovoj sezoni nakako ne mogu nadoknaditi manjak od 5 bodova za Udinezeom, prvim timom iznad crte. Sasuolo je pre tri kola pobedio Inter i pojavila se nada da mogu do spasa ali su naredne dve utakmice izgubili a čini se da ih je dokusurio poraz od Kaljarija u prošlom kolu. Lacio je u dobroj forim i šteta za Rimljane što se sezona završava. Trenutno su 7. i sva je prilika da će im plasman u Ligu šampiona izmaći za jedno mesto, s obzirom da će Italija imati šest predstavnika nakon Atalantinog trijumfa u Ligi Evrope. Na šest poslednjih kola ne znaju za poraz, a ako dodamo pirovu pobedu nad Juventusom u revanšu polufinala kupa, to je sedam vezanih utakmica bez gorične poraza. Sasuolu nije do fudbala i očekujemo lak trijumf Lacijala. Za 1/1,2+ kvota je 2.10 u kladionici MaxBet.

Brondbi – Orhus – 1/1,2+ @ 2.15 u MaxBet

Došlo je vreme za rasplet i u danskoj Super ligi a narodski rečeno i nož i pogača su u rukama Brondbija. To u suštini znači da oni pobedom nad Orhusom osvajaju titulu, a jedino može da ih spreči pobeda Mitjilanda nad Silkeborgom sa dvocifrenom razlikom. Znajući Dnace to se neće dogoditi i tim iz predgrađa Kopenhagena će smeniti gradskog rivala iz prestonice na tronu, naravo ako pobedi Orhus. Prošlo kolo bilo je ključno. Brondbi je pobedio u Silkeborgu a Nordsjeland i Mitjiland su igrali 3:3 u Farumu. Da su gosti uspeli da dođu do potpunog preokreta, podsetimo, gubili su 3:0, sada bi oni bili jednom nogom na pobedničkom postolju. Rival Brondbija je Orhus, tim koji će završiti kao peti i koji je svoj meč sezone izgubio u finalu kupa od Silkeborga. Gost bez motiva neće sprečiti šampionsko slavlje Brondbija i naš predlog je kombinacija 1/1,2+ sa kvotom 2.15 u kladionici MaxBet.

Valjadolid – Viljareal B – 1,2+ @ 1.50 u MaxBet

U španskoj Segundi ostala su još dva kola i neizvesnost i dramatika dostižu vrhunac. Za prva dva mesta i direktan plasman u La Ligu bori se pet timova a još šest se nada plasmanu u plej-of. U najboljoj situaciji je vodeći Leganes sa 70 bodova, drugi je Valajdolid sa jednim manje a 68 ima Eibar. Dakle, Valjadolid je blizu povratka u elitu, a najbitnije je da sami odlučuju o svojoj sudbini. Prvi rival im je B tim Viljareala, ekipa koja je poslednja na tabeli, i mada ima matematičke šanse da ostane u Segundi, ne verujemo u takvu mogućnost. U poslednjem kolu Valjadolid gostuje na Tenerifama, a oni su jedan od retkih timova koji nema baš nikakav motiv u naredna dva kola. Ukoliko Valajdolid slavi protiv Viljareala, eto šanse da na gostovanju na Tenerifama overe makar drugo mesto, što je u suštini nevažno, jer dve ekipe idu automatski u La Ligu. Uz pobedu Valjadolida verujemo i dve lopte u mrežu B tima Žute podmornice. Za kombinaciju 1,2+ kvota je 1.50 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 12.19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.