Tiket dana (četvrtak, 19.04.2018)

Ovog četvrtka, mimo ustaljenih običaja, biće dosta fudbala širom kontenenta, a ne igraju se utakmice Lige Evrope. Uz to, pratićemo i Masters u Monte karlu, kao i nastavak četvrtfinalnih serija Evrolige.

Levante – Malaga – 1 @ 1.83 u 10Bet

Domaćinu je ovaj meč došao u pravom trenutku, što bi pasionirani igrači tablića rekli, kao kec na desetku. Levante je prvi iznad crte i , realno, još jedini tim koji strahuje za opstanak, pošto su Malaga, Las Palmas i La Korunja, gotovo otpisani. Upravo je remi La Korunje protiv Sevilje, doneo priliku ekipi iz Valensije, da pobedom nad poslednjeplasiranom Malagom, pobegne na, možda i nedostižnih, sedam bodova razlike. Malaga je pokušavala u poslednjim kolima da popravi ono što je uprskala odavno. Odigrali su nekoliko dobrih utakmica, ali se nisu pomakli sa začelja, na kome će, najverovatnije, i završiti. Levante mora da iskoristi dolazak Malage da upiše trojku i uhvati vazduh punim plućima.

 

Utreht – Groningen – T12+ @ 1.40 u 10Bet

Domaćin je u lošoj formi i nije pobedio na četiri poslednje utakmice. Ipak, primetno je da su i dalje izuzetno efikasni, pa je su na poslednjih pet mečeva postigli čak 13 golova, a slavili su samo jednom. Za sada im je obezbeđeo mesto u plej-ofu koji će odlučivati o još jednom putniku u kvalifikacije za Ligu vrope, ali uzimajući u obzir rezultate holandskih ekipa ove sezone u Evropi, pitanje je koliko im taj plasman uopšte i znači. Gosti jedva čekaju kraj prvenstva i da što pre zaborave ovu sezonu. Pobedom nad Rodom gotovo su obezbedili opstanak, pa će u preostala tri kola igrati za popravljanje utiska. Verujemo u veliki broj golova, ali i to da će Utreht dati bar jedan više.

Panatinaikos – Real Madrid – 1 @ 1.57 u 10Bet

Demolirao je Pao Madriđane u prvoj utakmici. Na kraju je bilo +28 za grčkog predstavnika, a razlika je više puta prelazila i 30 poena. No, sve se to zaboravlja, Panatinaikos vodi 1:0 u seriji, i to je to. Pobeda sa jednim, ili sa 30 poena, isto se vrednuje. Treba biti oprezan pred njihov novi okršaj u Atini. Real bi mogao da iskoristi malu prepotenciju, koja će sigurno da se pojavi u redovima domaćih, i pokušati da seriju prebaci u Madrid sa 1:1. Ono što je u žiži interesovanja je sukob vlasnika Panatinaikosa Dimitrisa Janakopulosa i izvršnog direktora Evrolige, Đordija Bartomeua, pa se lako može dogotiti da ovo bude poslednje učešće “zelenih” u elitnom takmičenju za ko zna koje vreme. Baš zbog toga će Janakopulos dobro nagraditi svoje košarkaše da se nađu na završnom turniru u Beogradu i da, ako mogu, osvoje pehar, što bi bila strela direktno u srce cele organizacije Evrolige. Real, izmučen povredama, neće se predati, ali su domaći favoriti.

Grigor Dimitrov (BUG) – Filip Kolšrajber (NEM) – više od 22,5 gema @ 1.80 u 10Bet

Jedan od zanimljivijih duela osmine finala odigraće četvrti nosilac, Bugarin Grigor Dimitrov, i nepredvidivi nemački veteran Filip Kolšrajber. Dimitrov je bio sobodan u prvom kolu, a onda je teškom mukom pobedio Francuza Erbera, koje šljaka baš i nije omiljena. Nemac je prvo bio bolji od senzacije Australijen opena, Amerikanca Sandgrena, a zatim i od specijaliste za zemljane terene Alberta Ramosa-Vinjolasa. Dakle, rekli bismo da je Nemac u boljoj formi. Već je igrao na zemlji pre Monte Karla, u Dejvis kupu su ga pobedili Nadal i ferer, što nije iznenađenje, ali je izgubio u Marakešu od totalnog autsajdera, Marokanca Oahaba. Bugarin se tek sad pojavio na šljaci i verujemo da mu neće biti lako sa iskusnim Nemcem. Prognoziramo tešku borbu uz veliki broj odigranih gemova, verovatno, u tri seta.

Ukupna kvota na dve fudbalske utakmice, košarkašku i teniski meč, u kladionici 10Bet iznosi 7.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.