Tiket dana (ponedeljak, 23.04.2018)

Za sve one koji nisu imali uspešan kladilački vikend, uvek postoji šansa da u ponedeljak nadoknadite izgubljeno. Pokušaćemo da pomognemo našim predlogom tiketa.

Cvikau – Karlsrue – 2 @ 2.25 u 10Bet

Stariji ljubitelji fudbala sećaju se sjajnih sezona u Bundesligi ekipe Karslruea, kao i njihovih evropskih izdanja, na primer ono kad su u Kupu UEFA deklasirali jednu Valensiju, u kojoj je igrao Predrag Mijatović, sa 7:0.  No, to je bilo odavno, punih 25 godina je prošlo od tada. Karlsrue sada igra u trećoj ligi i želi da se, za početak, vrati u Cvajtu. Direktan plasman im je izmakao, jer su paderborn i Magdeburg bili ubedljivi, ali je ostala trka za plasmanom u baraž, a za to bi trebalo da osvoje treće mesto. Vehen iz Visbadena ima isti broj bodova, ali Karlsrue ima meč manje, pa bi pobedom kod nezainteresovanog Cvikaua, pobegli tri koraka, tri kola pre kraja. Cvikau nije pobedio sedam kola uzastopno, ali ima osam bodova više od prve ekipe ispod crte. Tipujte dvojku.

Spartak Moskva – Akhmat Grozni – 1 @ 1.42 u 10Bet

Šampion Rusije još se nije oprostio od krune, mada se činilo da je gradski rival Lokomotiva nedostižna. Ipak kiks ”lokosa” u ovom kolu na svom terenu protiv UFA-e, ostavio je nadu Spartaku da može do odbrane trofeja. Ukoliko savladaju Akhmat, a verujemo da hoće, vratićče se na drugo mesto i imaće četiri boda manje od lidera. Uz sve to Lokomotiva u preostala tri kola ima teške protivnike i tu leži šansa za Spartak. Gosti imaju svoju računicu, bore se da izbegnu baraž, aa za to im trebaju bodovi. Da li će uspeti da neki donesu iz Moskve, videćemo. Akhmat je, za one koji ne znaju, bivši Terek. Ekipa poznata kao neugodan domaćin, ali i neubedljiv gost. Ali, treba reći, da je upravo Akhmat odoleo Lokomotivi pre četiri dana u Moskvi, bilo je 0:0.

Fenerbahče – Antalija – 1 @ 1.24 u 10Bet

Tmurni oblaci su se nadvili nad ekipu Fenerbahčea u finišu sezone. Revanš utakmica polufinala Kupa protiv Bešiktaša, u kome su imali velike ambicije, je prekinuta, pa ih očekuje eliminacija, a i pozamašna kazna. Još uvek su u igri za titulu, međutim, realno, šanse su im male. Ako trijumfuju u meču sa Antalijom, a smatramo da hoće, Galata će im bežati 3, a Bašakšehir i Bešiktaš po dva boda. Ipak, nada umire poslednja pa smo sigurni da će tim iz Istanbula pobediti i čekati kiks konkurenata. I gosti planiraju da osvoje neki bod, jer se bore za opstanak, a uz to su u dobroj formi.

Frosinone – Empoli – GG @ 1.71 u 10Bet

Empoli će se posle jedne sezone, ekspresno vratiti u Seriju A. Dugo je izgledalo da će mu društvo praviti Frosinone, ali su naglo popustili i u poslednjih 10 utakmica slavili su samo tri puta. Tako se ne ulazi u elitu. Nada za domaćina još postoji. Parma i Palermo su samo po bod ispre, pa bi pobedom nad Empolijem ponovo bili na mestu broj dva, što je njihov krajnji cilj. Međutim, gosti žele da što pre obave sav posao i izbegnu turbulentan završetak, više nego, uspešne sezone. Empoli nije izgubio u 2018. godini, pa ne verujemo da će i sad. Naš predlog je igra gol-gol, uz podsećanje da se prvi meč ovih rivala u jesenjem deu prvenstva u Empoliju završio remijem 3:3.

Ukupna kvota na četiri utakmice u ponedeljak u kladionici 10Bet iznosi 6.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.