Tiket dana tenis (utorak, 21.06.2022)

Ponovo ćemo ove letnje dane osvežiti i tenisom. Pred start najvećeg turnira na svetu, čuvenog Vimbldona, igraju se dva turnira iz Serije 250, u španskoj Majorci i engleskom Istbornu. Kvote i granice su podložne promenama.

Nik Kirjos – Laslo Đere – G- (granica 21,5) @ 1.95 u MaxBet

Na startu turnira u u španskoj Majorci igraju Kirjos i Đere. Australijanac je naknadno prijavljen za turnir i dobio je specijalnu pozicvnicu. Na taj korak odlučio se posle dobrih igara na turnirima u Štutgartu i Haleu, a oba puta je u Nemačkoj stigao do polufinala. S obzirom da će konkurencija na Vimbldonu biti slabija, možda Kirjos smatra da bi mogao da uradi nešto na šta čeka čitavu karijeru. Protiv Đerea je veliki favorit, mada i srpski teniser ume da igra na travi. Međutim, Laslo Đere je najopasniji na šljaci i na toj podlozi bi bio bliži pobedi od Kirjosa. Kvota na tenisera iz Australije je niska, pa je naš predlog igra na ukupan broj gemova. Granica je na 21,5 gemova, a za (-) dobija se kvota 1.95 u kladionici MaxBet.

Sebastijan Baes – Džordan Tompson – TR 0:2 @ 1.85 u MaxBet

Argentinski teniser je samo jednom u karijeri igrao na travi u seniorskoj konkurenciji, a bilo je to na prošlogodišnjem Vimbldonu, i to u kvalifikacijama. Ove sezone je odlučio da odigra makar ovaj turnir u Španiji, pa da na engleskoj travi možda dođe i do neke pobede. Baes je pravio sjajne rezulatet na šljaci, pa je trenutno36. teniser na svetu i najveća je argentinska nada, s obzirom da ima samo 21 godinu. Nasuprot njemu biće iskusni Australijanac Džordan Tompson, teniser kome nije strano igranje na najbržoj podlozi, pa se može reći i da mu je ona omiljena, kao i mnogim teniserima sa najmanjeg kontinenta. Tompson je morao da igra kvalifikacije za ovaj turnir, a dobio je Madarasa i Hejlisa. Favorit je i protiv Baesa i pored činjenice da je za više od 30 mesta slabije plasiran na ATP listi. Predlažemo tačan rezultat, a očekujemo pobedu Tompsona u dva seta. Za 0:2 kvota je 1.85 u kladionici MaxBet.

Alehandro Davidovič-Fokina – Pedro Martinez – 1,G- (granica 21,5) @ 2.30 u MaxBet

Dvojica Španaca su odlučila da ne igraju u svojoj zemlji već da nastupe u engleskom Istbornu, i tako se bolje pripreme za Vimbldon. Ni jednom ni drugom igranje na travi nije omiljeno, ali nam se čini da Davidovič-Fokina nije onaj tipični španski ”šljakalj”, već da može igrati podjednako dobro na svim podlogama poput Karenja-Buste ili ranije Felisijana Lopeza. Pedro Martinez je imao zapažen nastup na prošlogodišnjem Vimbldonu, tada se probio do trećeg kola, a usput je pobedio i jednog Gaela Monfisa. Ove sezone igrao je samo u Kvinsu i odmah ispao od Serundula iz Argentine. Davidovič-Fokina je prošao dva kola na istom turniru, ispao je tek od Van Zandšulpa, pa je favorit u ovom svešpanskom okršaju. Naš predlog je pobeda Davidoviča-Fokine uz manji broj gemova. Granica za ukupan broj gemova je 21,5, a za kombinaciju 1,G- kvota je 2.30 u kladionici MaxBet.

Danijel Evans – Adrijan Manarino – G+ (granica 1.70) @ 1.70 u MaxBet

Derbi dana u Istbornu je okršaj domaćeg tenisera Danijela Evansa i Francuza Adrijana Manarina. Francuz je teniser koji je polako na zalasku karijere, sledeće sedmice puni 34 godine, ali je na brzim podlogama i dalje neko od koga mnogi zaziru. Njegova servis-volej igra je izuzetno lepa za gedanje, ali je to stil koji polako izumire. S druge strane Evans igra dobro na svm podlogama, ni na jednoj ne blista, ali zauzima odlično 33 mesto na ATP listi. Pre desetak dana je osvojio Čelendžer u Notingemu, na travi, što nije bez značaja, mada je u Kvinsu ispao na startu, a nije imao ni sreće sa žrebom jer ga je odmah sačekao Mateo Beretini, kasniji pobednik turnira. Manarino je igrao odlično u holandskom Hertogenbošu, ispao je tek u polufinalu od prvog tenisera sveta Danila Medvedeva. Biće ovo neizvestan meč, a predlažemo igru na više gemova od ponuđene granice koja iznosi 21,5 gemova ukupno. Za (+) kvota je 1.70 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 14.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.