Tiket dana (četvrtak, 05.04.2018)

Prve utakmice četvrtfinala Lige Evrope biće u centru pažnje, ali se igra i poslednje kolo regularnog toka srpske Super lige, dok su na programu i mečevi poslednjeg kola Evrolige.

Atletiko Madrid – Sporting – T12+ @ 1.54 u 10Bet

Titula za Atletiko u domaćem prvenstvu je izgubljena, a navijači žele trofeje. Priliku imaju u Ligi Evrope, a realno, čini se i da su prvi favorit za osvajanje pehara. Protivnik im je Sporting iz Lisabona, neugodan tim, ali “jorgandžije” ne mogu da kukaju na sreću u žrebu. U svakom slučaju su na svom Vanda Metropolitanu veliki favoriti, a verujemo da će trijumf oplemeniti i sa bar dva gola u mreži Portugalaca, koji su mnogo problema imali sa češkim Plzenjom u osmini finala i plasman su izborili tek posle produžetaka u Češkoj.

Arsenal – CSKA – T12+ @ 1.45 u 10Bet

O važnosti ovog takmičenja za “tobdžije” sve je više puta rečeno. Čitava sezona im zavisi od uspeha u Ligi Evrope, jer jedino trofej na kraju donosi im plasman u Ligu šampiona. Ako i drugu godinu uzastopno izostane druženje sa evropskom elitom, biće to veliki udarac za tim sa Emirejtsa, a verovatno i “labudva pesma” Arsena Vengera. Ni moskovski “armejci” nisu u mnogo boljem položaju. Oni, istina solidno guraju u domaćem prvenstvu, pa mogu bar do druge pozicije, mada im je evropski uspeh nešto što im već godinama nedostaje, a bio bi odličan šlagvort pre početak Mundijala u toj zemlji, jer bi dodatno povećao interesovanje za Svetsko prvenstvo. Arsenal je sve podredio ovom duelu i sigurni smo da će od starta krenuti ka golu Akinfejeva, želeći da  sve reši još u prvom meču.

RB Lajpcig – Marsej – GG @ 1.76 u 10Bet

Zapažen uspeh ove sezone u Evropi za obe ove ekipe. Marsej se polako vraća na stare staze slave sa početka devedesetih, kada je igrao dva puta u finalu elitnog takmičenja, a jednom podigao pobednički pehar. Lajpcig je debitovao u Ligi šampiona, zauzeo treće mesto u svojoj grupi i preselio se u Ligu Evrope, gde je izbacio jedan Napoli, a zatim i Zenit iz Sankt Peterburga. “Bikovima” je važna i Bundesliga, gde se sa još nekoliko timova bore za plasman u Ligu šampiona. Olimpik će igrati bez dvojice važnih fudbalera Remija i Tovena, ali je tim iz najveće francuske luke sposoban da zatrese mrežu domaćina. Isto smatramo i za Lapcig, jer tim sa Vernerom, Forsbergom, Brumom, Poulsenom i Keitom, može svakom da da gol, pa i Marseju. Zato je naš predlog igra gol-gol.

Ukupna kvota na tri utakmice Lige Evrope je 3.93 u kladionici 10Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.