Bajern – Sevilja: Mogu li Andalužani do još jednog velikog iznenađenja?

Bavarci su domaćini Sevilji u interesantnijem, od dva, duela Lige šampiona koji se igraju u sredu. Ipak, pitanje je koliko ima neizvesnosti i u ovom okršaju, jer je Bajern pobedio na Sančez Pishuanu pre sedam dana, međutim sevilja je već uspela da eliminiše ekipe koje su bile veliki favoriti, pa je Bavarcima neophodna velika opreznost.

Bajern je završio posao u Bundesligi u subotu, jer je i matematički odbranio titulu. To je njihova šesta po redu „salatara“. Ne treba zaboraviti da je Dortmund imao pet bodova više u oktobru i bio lider na tabeli, ali je zatim Bajern počeo da melje i ishod je ovakav. Bavarci su promenili trenera, na klupu je seo Jup Hajnkes i doveo bavarski brod ponovo u pobedničku luku. Sada će učiniti sve, da se u Minhenu proslavi i trofej Lige šampiona.

Posle pobede u Sevilji od 2:1, put u polufinale im je znatno olakšan. Sada je potrebno samo da verifikuju prolaz na svojoj Alijanc areni. Kvota na pobedu domaćina je samo 1.24 u Unibet-u, pa i to dovoljno govori koliki su favoriti. Ako se zna da nemaju velike obaveze u domaćem prvenstvu, i da su potpuno skoncentrisani na Ligu šampiona, kvota na njihov trijumf u ovom takmičenju je dosta dobra, 4.60 u Unibet-u.

Ipak, sa druge strane, iako Bešiktaš i sevilja zaslužuju respekt, Bajern nije mogao da poželi lakše prtivnike u ove dve faze eliminacionih borbi.

Čini se i da im se sudbina nasmešila, jer Hajnkes već ima dve osvojene Lige šampiona i to je poslednji trener koji je stigao do pehara u ovom takmičenju a da nije imao Kristijana Ronalda ili Lionela Mesija u timu.

Sevilja će pokušati da iznenadi Bavarce još na startu meča, kako je to učinila i na Old Trafordu pre mesec dana. Ipak, teško je poverovati da može još jednom do velikog iznenađenja. U svakom slučaju, dobar je predlog da odgrate igru oba tima postižu gol sa kvotom 1.80 u Unibet-u. Takođe je dobra kvota, kada iskombinujete naša dva predloga, pa odigrate na pobedu Bajerna uz igru gol-gol, jer je kvota na tu kombinaciju 2.40 u Unibet-u.

Naš predlog:

Pobeda Bajerna @ 1.24 u 10Bet

Obe ekipe postižu gol @ 1.80 u 10Bet

Pobeda Bajerna i obe ekipe postižu gol @ 2.40 u 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.