Serija A 32. kolo, najava, analiza, predlozi

serija a

Italijani se vraćaju na domaću scenu posle istorijskog uspeha Rome, prvog plasmana u polufinale Lige šampiona i to eliminacijom Barselone. Upravo će duel rimskih rivala, Lacija i Rome, čuveni “Derby della Capitale”, biti u centru pažnje ove runde.

Kaljari – Udineze – 0-2 @ 1.68 u 10Bet

Dve ekipe u sttrašno lošoj formi, otvoriće svojim duelom ovo kolo. Domaćini su još i negde zakačili neki bod, ali Udineze je u seriji od osam uzastopnih poraza prvenstvenih poraza, što ne pamte ni najstariji navijači kluba iz Udina. Ako negde mogu da prekinu crni niz, to bi bilo na sardiniji, jer ni Kaljari ne blisat i vezao je tri neuspeha. Udineze je nešto spokojniji od domaćina, a mi ne verujemo u goleadu, odlučiće jedan, ili najviše dva gola.

Kjevo – Torino – 2 @ 2.20 u 10Bet

U zao čas “leteći magarci” igraju sa Torinom. Gosti su se oporavili posle male krize u koju su upali i sada imaju tri uzastopne pobede, a u nedelju su slavili i protiv Intera, golom Adema Ljajića. Kjevo je na neverovatan način ostao bez bodova u Napulju, pošto je do 90. minuta vodio 1:0, a na kraju se kući vratio praznih šaka. To je sigurno ostavilo probleme domaćina na psihičkom planu i ne verujemo da će se oporaviti do meča sa “bikovim”. Ekipa Valtera Macaria nema rezultatski imperativ, ali tada igra najbolje, Andrea Beloti je ponovo počeo da postiže golove, a povratak Ljajića u tim doneo je preko potrebni kvalitet na sredini terena. I pored moranja domaćina, verujemo u pobedu gostiju.

Đenova – Krotone – 0-2 @ 1.60 u 10Bet

Domaćin je tri utakmice bez poraza, a gradski derbi sa Sampdorijom završen je bez golova. Đenova nije ugrožena, a da bi zapala u probleme, morala bi baš dosta da zabrlja. Krotone je pobedio u prošlom kolu Bolonju, u meču koji je morao da dobije, pa mu sada odgovara i remi, na neki način. Ipak, sigurniji tip nam je mali broj golova.

Atalanta – Inter – GG @ 1.76 u 10Bet

Inter je opet u problemima. Remi u derbiju “della madonnina”, pa poraz u Torinu, izbacili su ih iz zone u kojoj se nalaze ekipe koje će u Ligu šampiona. trenutno su peti, ali bi ih uspeh u Bergamu vratio među četiri, jer se rimski klubovi sastaju međusobno. Međutim, protivnik nije nimalo naivan, Atalanta igra dobro i da nije bilo kiksa protiv Sampdorije bili bitri mesta bolje plasirani. Ne verujemo u laku pobedu gostiju, iako su procenjeni kao favoriti, više nam je izgledna igra oba tima daju po gol, jer nerešeno ne odgovara ni jednima ni drugima.

Fiorentina – SPAL – 1 @ 1.47 u 10Bet

Došao je kraj i SPAL-ovoj seriji bez poraza. Iako gosti nisu poraženi šest utakmica u nizu, gostuju ekipi koja ima šest vezanih pobeda u tom intervalu. Šteta za “violu” što je zakasnila sa finišom, jer je ostalo premalo vremena da bi se uključili u borbu za Ligu šampiona, ali plasman u Ligu evrope ne bi smeo da im izmakne, uz to su i promovisali nekoliko novih mladih igrača, pa se njihova politika još jednom pokazala kao ispravna. SPAL će bodove za opstanak morati da traži u narednim utakmicama.

Bolonja – Verona – 0-2 @ 1.83 u 10Bet

U ovoj utakmici verujemo u iznenađenje. Ko želi da posluša, može da odigra dvojku sa kvotom 6.10, a oni oprezniji neka probaju sa malim brojem golova. Verona neće imati mnogo ovakvih prilika da donese bodove sa gostovanja, a ako želi opstanak, moraće negde da pobedi. Poraženi su od Beneventa i svi su mislili da je sa njima gotovo, ali smo mi dobro predvideli njihov trijumf nad Kaljarijem. Bolonja je sigurna u sredini tabele, pa je odavno na raspustu. To pokazuju i rezultati u poslednjih pet kola, dva remija i tri poraza, uz standardnih 0-2 gola.

Milan – Napoli – GG @ 1.83 u 10Bet

Napoli je isplivao u prošlom kolu u poslednjem trenutku. Da nije pobedio Kjevo, a bio je na pragu poraza, sada ova utakmica po njih ne bi imala nikakav značaj. Ovako, ostali su u trci za titulu, ali ako nastave sa igrama kao u poslednjih nekoliko kola, derbi sa Juventusom neće imati rezultatski značaj. Mnogo su Napolitanci pali u formi u poslednje vreme, pa je teško poverovati u srećan kraj. Najverovatnije će Skudeto ostati san i ove sezone, ali dok god ima neke šanse, oni će učiniti sve da ga se domognu. Gostovanje na San Siru ne dolazi u dobrom momentu. Milan ima dva uzastopnaa remija na svom terenu i od plasmana u Ligu šampiona nema ništa, ali “roso-neri” žele bar u Ligu Evrope. Mada kladionice favorizuju Napoli, mislimo da su šanse podjednake, a golova bi trebalo da bude u obe mreže.

Sasuolo – Benevetno – 1 @ 1.66 u 10Bet

Nema tog kladioca koji nije proklinjao Sasuolo prošle nedelje kada su odoleli Milanu na San Siru. Međutim, mnogi su ispustili iz vida da oni već šest kola nemaju poraz i da žele što pre da reše pitanje opstanka. Sada imaju veliku šansu da sa nova tri boda umaknu još malo. Dolazi im Benevento, ekipa koja se vraća u Seriju B, ali takođe ekipa koja igra za svoju dušu i ne preza od iznenađenje. Uspeli su da ubedljivo pobede Veronu, a mnogo su namučili i šampiona Juventus. Ovde je domaćin favorit, ali je doza opreza neophodna.

Juventus – Sampdorija – 0-3 @ 1.60 u 10Bet

“Stara dama” će biti iznuzena posle gostovanja u Madridu, ali neće rizikovati protiv Sampdorije, jer je Napoli spreman da iskoristi svaki njen kiks. U Juventusu planiraju da pobeđuju sve rivale i onda da u međusobnom okršaju sa Mapolitancima reše sve dileme, jer bi im u tom slučaju i bod bio puna kapa. Ne verujemo da će Torinezi odigrati neku spektakularnu utakmicu protiv tima iz Đenove, više nam sve liči na standardnu pobedu Juventusa sa 1:0 ili eventualno, dva gola razlike. Zato nam je tip 0-3 gola, gotovo izvesan, jer je kvota na pobedu domaćina premala.

Lacio – Roma – GG @ 1.57 u 10Bet

Ovo će biti šlager kola bez ikakve dileme. Uspeh u Evropi samo je podigao ulog pred “Derby della Capitale”, jer direktno odlučuje o plasmanu u Ligu šampiona. Roma je loše odigrala dve poslednje utakmice, ali je opravdanje pronašla u sjajnom izdanju protiv Barse i, sada je sigurno, jednoj od najvećih pobeda u istoriji, možda i najvećoj. Lacio je nešto umorniji jer je dva dana kasnije igrao u Salcburgu, ali nema opravdanja pred ovaj meč. Navijači žele uspeh, a poraz ne praštaju. Prštaće na sve strane na Olimpiku, a mi ćemo uživati u velikoj borbi i verujemo efikasnoj utakmici. Naš predlog je igra oba tima daju gol.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.