Tiket dana (sreda, 11.04.2018)

Nešto siromašnija ponuda očekuje nas ove srede. Ipak, tu su dva revanša četvrtfinala Lige šampiona, portuglaska druga liga, utakmice nemačkih regionalnih liga, nekoliko Kup okršaja…

Bazel – Cirih – 3+ @ 1.71 u 10Bet

Zaostalu utakmicu 24. kola švajcarske Super lige odigraće Bazel i Cirih. Bazel se ve oprostio od titule, a Cirih, pošto je povratnik u društvo najboljih, može da bude zadovoljan dosadašnjim učinkom. Domaćin je u nedelju došao do važne pobede nad Luganom u gostima, mada je igrao sa igračem manje dobar deo meča. Pošto je Sent Galen izgubio, drugo mesto mu je nadohvat ruke, pa mogu da se spremaju za kvalifikacije Lige šampiona koje će im ovog puta biti nešto teže. Cirih nije pobedio poslednje tri utakmice, pa je trenutno van zone koja vodi u evropska takmičenja, ali vremena ima dovoljno da uhvati četvro, ili čak trećee mesto. U gradskom deriju su remizirali sa gradskim rivalom Grashopersom, što je ocenjeno kao neuspeh. Domaćin je favorit, ali je kvota bolja na golove, a biće ih bar tri.

Real Madrid – Juventus – 3+ @ 1.57 u 10Bet

Pobednik dvomeča rešen je posle prvih 90 minuta u Torinu. Real je savladao prošlogodišnjeg takmaca iz finala Lige šampiona, lako i ubedljivo 3:0, a gol koji je postigao Kristijano Ronaldo ostaće zapamćen za večita vremena. Dakle, revanš je lišen neizvesnosti, pa treba očekivati pomalo rasterećenu igru, sa akcentom na veći broj datih, umesto primljenih golova. Sigurno je da će i Juventus pokušati da popravi utisak iz prvog meča, ali će mu dosta nedostajati Paolo Dibala koji je izostaje zbog crvenog kartona. I pored tog hendikepa, “stara dama” je sposobna da bar jednom zatrese mrežu Kelora Navasa, a da Real može da postigne dva gola, u to ne treba sumnjati. Zato je naš izbor igra 3+, da na meču padnu bar tri gola, verujemo u to.

Volvs – Derbi – 1 @ 1.60 u 10Bet

“Vukovi” mogu pobedom u ovom meču da i matematički overe plasman u Premijer ligu. To je motiv sam po sebi, mada im ulazak u elitu ne može izmaći, čak i da kiksiraju nekoliko puta do kraja sezone. Naravno, Vulverhempton želi da osvoji prvo mesto u Čempionšipu i kao pobednik, po svima, najjače druge lige na svetu, uđe među premijerligaše. U prošlom kolu su pobedili drugoplasiranu ekipu Kardifa na njihovom terenu, pa ne verujemo da će derbi Kaunti imati neki popust. “Ovnovi” se bore za baraž i njima su bodovi bitniji nego domaćinu. Još uvek žale za neočekivanim porazom od Sanderlenda na svom terenu, kojim su okončali crnu seriju od osam utakmica bez trijumfa. Pravo je čudo kako su još u zoni baraža. Srećom po njih, usledile su dve pobede, u Prestonu i kući sa Boltonom, pa se trenutno nalaze na petom mestu. Do kraja sezone imaju dosta težak raspored i svaki bod može im biti zlata vredan. Ipak, ne verujemo da će neki osvojiti u Vulverhemptonu.

Ukupna kvota na tri fudbalske utakmice iznosi 4.30, a ovakav tiket možete odigrati u kladionici 10Bet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.