Tiket dana (četvrtak, 12.04.2018)

Naravno da će revanši četvrtfinala Lige Evrope okupirati pažnju ljubitelja fudbala, ali biće još nekoliko zaimljivih utakmica, taman dovoljno za tiket.

Hobro – Midtjiland – GG @ 1.90 u 10Bet

U danskom Kupu iznenađenja su više nego česta. I ove godine se jedan drugoligaš našao u završnici, ekipa Fredericije, koja je bila ubedljiva protiv Alborga. U poslednjem meču četvrtfinala sastaju se Hobro i Midtjiland i sve govori da su gosti favoriti. Ipak, treba biti oprezan, Midtjiland se bori za titulu sa Brondbijem, ne sme sebi da dozvoli nikakak kiks u prvenstvu, pa mu možda Kup i nije preterano bitan u ovom momentu. Gosti su napravili pravi podvig kada su u ponedeljak preokrenuli protiv Kopenhagena, posle 0:2 i ostali su u trci za titulu. Hobro igra dobru sezonu, ali je lišen problema u prvenstvu, pa će pokušati da u Kupu napravi dobar rezultat. Zato smo odlučili da pokušamo s golovima.

Ueska – Albasete – 1 @ 1.58 u 10Bet

Ne znamo šta se dogodilo sa Ueskom u poslednjih mesec dana. Ekipa koja je bila na čelu tabele i pripremala se za promociju kao novi član Primere, ušla je u neverovatano loš niz rezultata, pa od 16. februara ne zna za pobedu, tačno sedam kola. Prosto je neverovatno da su još uvek na zavidnom trećem mestu, sa samo tri boda manje od vodećeg dvojca, uz jednu utakmicu manje odigranu. Dakle, pobedom protiv Albasetea, zabašurili bi ovaj crni niz, i vratili se u igru. A boljeg protivnika za tako nešto nisu mogli da požele. Gosti se nalaze u sredini tabele, status im nije ugrožen, a na poslednja dva meča nisu uspeli da pogode mrežu rivala. Ne očekujemo goleadu, a ako Ueska ni sada ne trijumfuju, onda ih prolaz u viši rang ni ne interesuje, drugačije ne bismo umeli da objasnimo.

CSKA – Arsenal – GG @ 1.52 u 10Bet

Arsenal je dobar deo posla oko plasmana u polufinale rešio u prvoj utakmici na Emirejtsu, kada je već posle 45 minuta bilo 4:1. To je bio i konačan rezultat, pa je “armejcima” potrebno čudo da bi nadoknadili tu prednost. Ipak, čuda su nešto učestala u poslednje vreme, pa “tobdžije” moraju da budu opreze, tim pre jer im je ovo takmičenje prioritet svih prioriteta. Venger je odavno digao ruke od Premijer lige, a navijači zahtevaju Ligu šampiona. Put postoji samo kroz trijuf u Ligi Evrope. Da ne bi postao stranputica, mora se eliminisati ruski tim, a onda ući u okršaj sa preostala tri pretendenta. CSKA ima svoju računicu, pokušaće da brzo povede, a onda da poremeti goste, ne bi li to nekako iskoristio. Međutim, ostaviće mnogo prostora brzonogim napadačima Arsenala i verujemo da će gosti takođe uspeti da postignu gol. Takav je i naš predlog za ovu utakmicu.

Ukupna kvota na tri fudbalske utakmice za četvrtak u kladionici 10Bet je 4.56, taman za uvod u vikend.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.