Tiket dana (petak, 13.04.2018)

Nadamo se da niste sujeverni i da ne planirate da preskočite pogađanje rezultata na petak 13. Za one koji nisu sujeverni, pripremili smo nekoliko predloga, svrstanih u jedan tiket.

Akhisar – Bešiktaš – 2 @ 1.45 u 10Bet

Za šampiona Turske stvari se ne odvijaju po planu. Bešiktaš je tek treći, dok je čelo tabele u prolom kolu preuzeo Bašakšehir, jer je Galatasaraj poražen od Genčlerbirligija. Ostalo je još šest rundi, a crno-beli iz Istanbula imaju tri boda manje od lidera i jedan od drugoplasiranog. Kredit da negde još izgube bodove, izgubili su odavno. Sada igraju sa Akhisarom, ekipom koja im je često zadavala glavobolje, pa im je i jesenas oduzela bod u gostima. Sada je prilika za “osvetu”, ali i za novu, treću uzastopnu pobedu u prvenstvu. Domaćin nije pobedio već četiri kola, a uspeo je da uzme samo jedan bod.

Parma – Ćitadela – 1 @ 1.86 u 10Bet

Nekadašnji gigant italijanskog fudbala, ekipa Parme, na putu je potpunog povratka. Ove sezone su se vratili u Seriju B, a kako sada stoje stvari, moguće je da će već od naredne igrati u Seriji A. Parma je trenutno četvrta, ali im drugoplasirani Palermo beži samo dva boda. S obzirom da je Parma u najboljoj formi, lako se može dogoditi da se taj poredak vrlo brzo promeni. Četiri uzastopne pobede imaju u Seriji B, a čak šest u poslednjih sedam kola. Njihov protivnik Ćitadela, dugo je bila u samom vrhu, ali je posle tri uzastopna poraza, pala na osmo mesto, poslednje koje vodi u baraž. Pitanje je koliko i žele plasman u naporno doigravanje. verujemo u još jednu pobedu Parme.

Nim – Sošo – 1 @ 1.52 u 10Bet

Domaćin je blizu plasmana u Ligu 1, nalazi se na drugom mestu, ali mu je za petama Ajačio. Nim ima četiri boda više i pokušaće da je, ako ne uveća, ono bar zadrži.  Sošo je u sredini tabele, trenutno daleko i od baraža, pa ne verujemo u neki preterano veliki motiv u ovom meču. Uz to Nim je u seriji od šest uzastopnih pobeda u Ligi 2, dok gosti u istom periodu imaju samo jedan trijum, i to u prethodnom kolu nad Orleaanom. Domaćin će pobediti, ali sa koliko golova ne znamo, no, nije ni važno.

Đirona – Betis – GG @ 1.71 u 10Bet

Ove dve ekipe pravo su osveženje u španskom prvenstvu ove sezone. Katalonci su, iako novajlije, uzeli nekoliko skalpova velikim ekipama, a Betis je tim koji je oduševljavao ofanzivnom igrom, gde god da se pojavio. Sada se sastaju međusobno, a od ishoda ovog duela, mogao bi da zavisi plasman i jednih i drugih u Evropu naredne sezone. Betis ima iza sebe niz od četiri pobede, dok je Đirona nešto malo popustila u formi i već tri kola ne zna za pobedu. Prošle nedelje su primili pet golova od Sosijedada. Verujemo da obe ekipe mogu bar do jednog gola.

Ukupna kvota na ove utakmice u petak, 13. aprila je 7.01, ako ovakav tiket odigrate u kladionici 10Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.