Tiket dana (ponedeljak, 16.04.2018)

Ponedeljak obično nije bogat sportskim, pa tako ni fudbalskim, događajima, ali pravi kladioci tiket uvek mogu da sastave. Već od utorka igraće se vanredna kola u Italiji i Španiji.

Majnc – Frajburg – 0-2 @ 1.55 u 10Bet

Veoma važna utakmica za oba tima, pošto žele da izbegnu baraž za opstanak. Posle najnovijih poraza Hamburgera i Kelna, čini se da su direktni putnici u Cvajtu već poznati, pa ostaje to treće mesto koje će morati kroz baraž da se izbori za novu sezonu u Bundesligi. Upravo su ove dve ekipe, uz Volfsburg, glavni kandidati za zauzmu to 16. mesto, pa od ishoda njihovog međusobnog duela može dosta toga da zavisi. Domaćin nije pobedio već šest kola, a na tim mečevima postigao je samo dva gola. Gotovo identičan učinak ima i Frajburg, šest bez pobede i samo dva postignuta gola, ali su i dva boda gosti manje osvojili. Ne verujemo u goleadu, a nekako se i remi nameće kao ločičan ishod.

Astra – FCSB – 2 @ 1.68 u 10Bet

Bivša Steaua, a sada FCSB je lider rumunskog prvenstva, a jedini konkurent za titulu im je Kluž, mada je blizu i Univerzitatea iz Krajove. Dva boda prednosti nad Klužom, mogu da budu ključni u plej ofu, pa ekipa iz Bukurešta ne sme da pravi neplanirane kikseve. Asrta će teško do Evrope, gde je poslednjih sezona imala zapaženu ulogu, pa će do kraja lige igrati uglavnom za utisak. Nemojte smetnuti s uma da je ova liga dosta izjednačena i da do pobede, ma koliki favorit FCSB bio, neće doći lako. Domaćin je u seriji od četiri utakmice bez pobede, uz tri poraza, dok je gost u istom periodu zabeležio tri trijumfa i remi.

Rapersvil – Vintertur – T12+ @ 1.95 u 10Bet

Ne vidimo razlog da u ovoj utakmici ne bude golova. Sve je u švajcarskoj drugoj ligi rešeno odavno, zna se šampion, a i tim koji napušta ligu, pa svi ostali igraju poluprijateljske utakmice, treneri ukazuju šansu mladim igračima, nema tenzije, prava idila. Tačnije, za one koji vole takav fudbal. Švajcarci nemaju neke velike životne stresove, pa im je fudbal bio jedini izvor istog, ovako, ostali su i bez toga. No, šalu na stranu, novajlija u Čelendž ligi, ekipa Rapersvila, ima solidnu sezonu, nalazi se na visokom petom mestu i ubeđeni smo da će, startsedeocu, timu Vintertura, ubaciti bar dve lopte u mrežu. Kad su uspeli Servetu, mogu i njima.

Bodo/Glimt – Rozenborg – T22+ @ 1.76 u 10Bet

Rozenborg je uhavtio ritam posle očajnog početka sezone. Ali to nije ništa novo kad je u pitanju višegodišnji šampion Norveške. Uvek na startu ekipa iz Trondhajmaa krene traljavo, a onda postane kaznena ekspedicija. Prošle nedelje su deklasirali, po mnogima, jedinog ozbiljnijeg rivala, ekipu Moldea sa čak 4:0, pa u dobrom raspoloženju odlaze na gostovanje povratniku u elitu, Bodo/Glimtu. Domaćin je loše startova i posle uvodne pobede nad Lilestremom, upšisao je tri poraza. Rozenborg je pre trijumfa nad Moldeom imao dva remija i poraz. Ubeđeni smo da će šampion postići bar dva gola.

Ukupna kvota na četiri fudbalske utakmice koje su na programu u ponedeljak iznosi 8.94 u kladionici 10Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.