Tiket dana (utorak, 17.04.2018)

U utorak se igraju utakmice u Engleskoj, Italiji, Španiji, Belgiji, Holandiji, Nemačkoj….pa neće biti problema oko sastavljanja tiketa. Pokušaćemo da pomognemo.

Brajton – Totenhem – 2 @ 1.50 u 10Bet

Utakmica 35. kola Premijer lige igra se ranije, pošto će londonski “pevci” imati obaveze u FA Kupu. U subotu je Totenhem doživeo težak poraz od novog šampiona Mančester Sitija i to na Vembliju, pa je prekinuo niz od osam pobeda u Premijer ligi i upisao prvi prvenstveni poraz u 2018. godini. Priliku za započinjanje nove uspešne serije imaće u Brajtonu, pošto je domaćin u lošoj formi i u poslednjih pet utakmica izgubio je četiri puta. U subotu su poraženi od Kristal Palasa, pa su trenutno tek 13. sa 35 bodova, sedam više od prve ekipe ispod crte. Gosti iz Londona su apsolutni favoriti i želeće što pre da obezbede plasman u Ligu šampiona.

Leverkuzen – Bajern – 2 @ 1.62 u 10Bet

Utakmica polufinala nemačkog Kupa koja se igra na Baj areni u Leverkuzenu. U drugom polufinalu snage će odmeriti Šalke i Ajntraht.  Pošto se igra samo jedna utakmica, šanse domaćina rapidno rastu, ali su i pored toga znatno manje nego Bavarca. Leverkuzen je odigrao odličnu utakmicu protiv Ajtrahta u subotu i slavio sa 4:1, pa je tako došao na željenu poziciju koja vodi u Ligu šampiona, što je “aspirindžijama” prevashodni cilj. Na utakcimi sa timom iz Frankfurta blistao je Kevin Foland, trostruki strelac. Bajern je obezbedio šestu uzastopnu titulu, a najviše pažnje mu okupira polufinale LIge šampiona i želja da se revanširaju Realu za prošlogodišnji poraz. Domaći će sve karte baciti na završetak Budeslige i povratak u evropsku elitu, a plsman u finale domaćeg Kupa došao bi kao bonus. Kvalitet gostiju morao bi da dođe do izražaja.

Bari – Novara – 1 @ 1.83 u 10Bet

U vanrednom 36. kolu Serije B, Bari dočekuje Novaru i pobedom bi održao korak sa ekipama koje se bore za drugu poziciju, pošto je prva rezervisana za Empoli, i plasman u Seriju A. Da li je ovo godina povratka tima sa stadiona Sveti Nikola, toliko dragom navijačima Crvene zvezde? Bari je poslednje dve utakmice remizirao, pa ne sme da rizikuje sa još jednim nerešenim rezultatom, ako želi da stigne Palermo, koji je sada drugi sa četiri boda više. Novara se bori da izbegne baraž za opstanak i to bi trebalo da joj pođe za rukom. Domaćin je, ipak, favorit, a kvota na njegovu pobedu sasvim solidna.

Donkaster – Beri – 1 @ 1.51 u 10Bet

Zaostala utakmica 36. kola engleske Lige 1, u kojoj se sastaju Donkaster i otpisani Beri, ekipa koja ispada u Ligu 2. Domaćin je u dobroj formi, na pet poslednjih utakmica ima tri pobede i dva remija, pa je stigao nadomak opstanka, dok je plasman u baraž predaleko. Nema sumnje da će pobediti Beri, koji se odavno opsrostio od ovog ranga, a o tome svedoče i poslednji rezultati, odnosno sedam uzastopnih poraza. Međutim, lak i kada gube u seriji, gosti ne dozvoljavaju rivalima da ih deklasiraju, već su sve utakmice izgubili sa golom, ili najvše dva, razlike.

Ukupna kvota na četiri fudbalske utakmice je 6.71 u kladionici 10Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.