Tiket dana (petak, 20.04.2018)

Kako se bliži kraj prvenstva u najvećem broju fudbalskih liga, kvote na favorite, ali i na ekipe kojima bodovi trebaju za opstanak, drastično padaju, međutim, za dobar tiket uvek ima dovoljno dobrih parova.

Dižon – Lion – 3+ @ 1.50 u 10Bet

Lion se bori za Ligu šampiona, ima jednak broj bodova sa Marsejom, na deobi trećeg mesta, ali ni drugoplasirani Monako nije mnogo odmakao. U domaćem prvenstvu “lavovi” imaju pet uzastopnih trijumfa, pa su favoriti i protiv Dižona kome bodovi nisu neophodni. Domaćin, ipak, igra dobro i u poslednjih osam utakmica samo je jednom osetio gorčinu poraza. Poznato je da Lion igra izuzetno efikasno ove sezone, a i domaći umeju da zatresu mrežu, pa pored dvojke, predlažemo i igru na veći broj golova.

Kapfenberg – Insbruk – T22+ @ 1.71 u 10Bet

Vaker Tirol iz Insbruka na pragu je plasmana u austrijsku Bundesligu. Činilo se da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i da će pored njih u konkurenciji ostati i Hartberg, Rid i Nojštad, pošto Lifering ne može da napreduje. Ipak, Vaker Tirol je obavio odličan posao u zimskom prelaznom roku i od nastavka prvenstva zabeležio je sve pobede, njih ravno osam. Sada su na devet bodova više od Hartberga, koji je na drugom mestu, ali je ostalo još osam kola, pa su daleko od matematički obezbeđene titule. Zato će igrati ozbiljno i u Kapfenbergu, koji ne može da se prepozna posle pauze. Startovao je loše ovog proleća, ali je u poslednje dve utakmice remizirao sa favoritima Liferingom i Ridom. Ipak, gosti su svima dali po dva gola, pa će i Kapfenbergu.

Milvol – Fulam – 0-2 @ 2.05 u 10Bet

Najinteresantnija utakmica 44. kola Čempionšipa. Prosto se ne zna kome su bodovi potrebniji, dok remi teško da bi zadovoljio i jedne i druge. Milvol i Fulam su ekipe sa najboljim učinkom, pored Vulverhemptona koji je već novi premijerligaš. Domaći se bore da zadrže mesto koje vodi u baraž, dok gosti planiraju direktan ulazak u Premijer ligu, mada jh je gol koji su od Brentforda primili u 93. minutu, znatno udaljio od tog cilja. Ni Milvol nije pobedio u prošlom kolu, ali je osvojio bod na teškom gostovanju u Šefildu. Aleksandar Mitrović igra neverovatno dobro u ekipi koju vodi Slaviša Jokanović i već je postigao 10 golova, bio je jednini strelac i protv Brentforda. Velika uzdanica Fulama je i tiinejdžer Sesenjon, dok Milvol ima odličnog Lija Gregorija. Neverovatan je podatak da ni Fulam, a ni Milvol, nisu izgubili u 2018 u prvenstvu. I pored sjajnih strelaca na obe strane, ne verujemo u goleadu, zato što su bodovi toliko značajni.

Olimpijakos – Žalgiris – 1 @ 1.41 u 10Bet

Litvanci su napravili brejk u prvom meču, pa sada potpuno spokojno očekuju novi u dvorani “Mira i prijateljstva” u Pireju. Žalgiris je pobedio posle produžetka i šokirao navijače Olimpijakosa, koji je sada u teškoj situaciji. Da bi sačuvali kakvu-takvu šansu da se nađu na fajnal-foru u Beogradu, Pirejci moraju da pobede u ovoj utakmici, a onda da pokušaju da dobiju bar jednu u Kaunasu. Sigurno je da će pritisak na sudije biti ogroman, to je već najavio trener crveno-belih, izjavom da je Šarunas Jasikevičijus svojim ponašanjem na prvom meču, uticao na sudijske odluke. Problem za Pirejce može da bude povreda Nikole Milutinova, ali ni Vasilis Spanulis nije potpuno fit. Međutim, uzmicanja nema, svi će morati na teren, a Olimpijakos mora da pobedi.

Ukupna kvota na tri fudbalske i jednu košarkašku utakmicu u kladionici 10Bet je 7.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.