Tiket dana (subota, 21.04.2018)

Koliko god mislili da su finiši prvenstava u fudbalskim ligama pravo vreme za uzimanje novca, budite oprezni. Čak i kada deluje da je pobeda nekog tima više nego izvesna, rezultat može da bude iznenađujući. Naš zadatak je da pokušamo da izbegnemo te i takve mečeve.

Kardif – Notingem Forest – 1 @ 1.48 u 10Bet

Velšani su blizu cilja, plasmana u Premijer ligu i to direktno, kao drugoplasirana ekipa Čempionšipa. Na ruku im je išao remi Fulama u prošlom kolu, pa su se vratili na poziciju broj dva. Pobeda nad “šumarima” iz Notingema ne bi trebalo da izsotane, iako su oni u prošlom kolu prekinuli niz od šest mečeva bez trijumfa i savladali su Ipsvič. Ipak, njihova forma je u drastičnom padu, a nemaju ni neke ambicije jer su tek na 17. mestu, ali bez briga oko opstanka. Jedinica je gotovo sigurna.

Ročdejl – Bredford – 1 @ 1.68 u 10Bet

Verujemo da Ročdejl ima mnogo kvalitetniju ekipu nego što to mesto na tabeli pokazuje. Još uvek su u zoni ispadanja, ali rezultati koje postižu u poslednjim kolima garantuju brz izlazak na “zelenu granu”. U poslednjih sedam utakmica pobedio ih je samo lider Vigan, ali su podbacili u prošloj utakmici kada su igrali samo 0:0 sa Oldamom, direktnim konkurentom. Sada im dolazi Bredford, tim koji je iznenadio i svoje navijače trijumfom od 3:1 nad Portsmutom, a u prethodnih sedam mečeva uspeo je da postige samo jedan gol. Ročdejl nema izbora, pobeda je imperativ, dok su gosti spokojni u sredini tabele.

Alanjasor – Galatasaraj – 2 @ 1.60 u 10Bet

Galata je šokirala svoje mnogobrojne navijače porazom od Akhisara u revašu polufinala Kupa, kojim su ispustili već viđeno finale. Ništa nije vredeo trijumf u gostima 2:1, kad je Akhisar slavio u Istanbulu 2:0 i sada čeka odluku Saveza, ko će mu biti suparnik u finalu, Bešiktaš, ili Fener. Dakle, Galatasaraj sada nema izbora, mora da osvoji titulu i tako spase obraz. Tursko prvenstvo je najzanimljive u Evropi u finišu, jer se četiri ekipe, gotovo ravnopravno, bore za trofej. Galatasaraj ima prednost jednog boda ispred Bešiktaša i Bašakšehira, ali i međusobni okršaj sa šampionom. Alanja ume da bude opasna na svom ternu, Bašakšehir su pobedili sa 4:1, a namučili su i Bešiktaš u Istanbulu. Bore se za opstanak i gostima neće biti prijatno na ovom gostovanju. Ipak, rekli smo već, ako žele mir na tribinama, moraju se vratiti sa tri boda.

Volfsberger – Šturm – T22+ @ 1.83 u 10Bet

Šturm je daleko od vremena kad je dominirao austrijskom ligom i kada je, pod vođstvom Ivice Osima, bio redovni učesnik evropskih kupova, a često i Lige šampiona. Međutim, ako je suditi po ovoj sezoni, blizu su povratka stare slave. Titulu, najverovatnije, neće osvojiti, jer Salcburg beži velikih osam bodova, ali su gotovo sigurno drugi, dok su izborili i plasman u finale Kupa, gde će igrati, sa već pominjanim, Salcburgom. Tim iz Graca sada gostuje Volfsbergeru, timu koji je u seriji od osam poraza. “Vukovi” su se odavno raspustili i samo zahvaljujući jesenjoj zalihi, a i činjenici da ispada samo jedna ekipa, ostaće bundesligaši. Nema sumnje da će rasterećeni i raspucani Šturm postići bar dva gola na ovom gostovanju, a ni pobeda ne bi smela da dođe u pitanje.

Ukupna kvota na četiri utakmice koje se igraju u subotu, najbogatijem danu, po ponudi, iznosi 7.28 u kladionici 10Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.