Tiket dana (sreda, 25.04.2018)

Šta reći o ostalim utakmicama koje se igraju u sredu, kad se veče završava okršajem Bajerna i Reala u polufinali Lige šampiona. Ali, naš zadatak je da pronađemo i još nekoliko parova koji se mogu staviti na tiket.

Zlin – Jablonec – 2 @ 2.20 u 10Bet

Zlin je prošle sezone u Kupu napravio istorijski uspeh, osvajanje ovo takmičenja i plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope. Taj evropski nastup koštao ih je boljeg učinka u prvenstvu, pa su u finišu sezone  tek na devetom mestu, a još nisu obezbedili opstanak. Za to su u Kupu ponovo sjajni i došli su do polufinala. Protivnik im je Jablonec, realno kvalitetniji tim, koji se nalazi na šestoj poziciji i bori se za plasman u evropske klubove. Za vikend je Jablonec poražen od Sparte, dok je Zlin iznenadio u gostima Mladu Boleslav. Igra se samo jedan meč u Kupu, a mi smatramo da su gosti bliži trijumfu. Prvi finalista je već poznat, to je ekipa Slavije koja je bila bolja od Mlade Boleslav.

Akademika – Porto B – 1 @ 1.39 u 10Bet

Odmah se po kvoti vidi ko je favorit u ovom duelu. Kvalitet rivala nije toliko drastično različit, šta više, možda su to ekipe podjednakog kvaliteta. Međutim, bodovi u meču domaćima su preko potrebni, dok rezervni sastav Porta odavno igra samo za utisak. Akademika Koimbra ima dve pobede u nizu i ako savlada Porto naći će se na drugoj poziciji, onoj koja vodi u prvu ligu. Mladi tim Porta dugo je bio na čelu tabele, promovisao nove zvezde koje će narednih sezona nositi dres prvog tima, a onda, kao i svake sezone, potonuo na tabeli. U slavnom klubu sada samo razmišljaju o tome kako da vrate titulu koja je bila u vlasništvu Benfike četiri godine, pa ih rezultati B tima nimalo ne zanimaju. Jedinica je izvesna.

Ranhajm – Bran – GG @ 1.68 u 10Bet

Utakmica šestog kola elitne serije norveške lige u kojoj se sastaju vodeći Bran i odlični Ranhajm, trenutno na trećem mestu. Dakle, po položaju na tabeli, ovo je derbi, pa je logično da krajnji ishod treba da bude neizvestan. Ranhajm je novajlija u ligi i sudeći po startu, odlično se snašao. Kući su zabeležili dve ubedljive pobede, a na strani, pored dva trijumfa, imaju poraz od 4:0 u Tromzou. To je jedini loš rezultat ove simpatične ekipe u eliti. Međutim, okršaji sa teškim rivalima tek slede. Prvi je sa Branom, liderom šampionata, timom koji je upisao četiri pobede i samo jedan remi. Odbrana gostiju je čvrsta i primili su samo dva gola na pet utakmica. Ranhajm je sposoban da postigne bar gol, ali i Bran da uzvrati. Tipujemo igru gol-gol.

Martin Kližan (Slo) – Novak Đoković (Srb) – tr 0:2 @ 1.50 u 10Bet

Novak Đoković se vratio u Barselonu posle više od deset godina. Dok je bio u vrhunskoj formi, naš as je u širokom luku zaobilazio sve turnire nižih kategorija, pa i ovaj iz Serije 500. Nadal nije, pa Španac ima već deset titula u Barseloni. No, o njemu ćemo kasije. Đokoviću su preko potrebni mečevi, da bi u što boljoj formi dočekao Rolan Garos. Za sada se nije naigrao, iako je u Monte Karlu to izgledalo sasvim pristojno, doduše, za mesto na kome se trenutno nalazi, ali ne za njegove standarde. Njegov prvi protivnik u glavnom gradu Katalonije je Martin Kližan, Slovak koji se do glavnog žreba probio kroz kvalifikacije. Posle Ignatika i Eskobeda u kvalifikacijama, u prvom kolu je napravio malo iznenađenje i savladao Argentinca Delbonisa. Njemu šljaka nije najomiljenija, ali ume da igra. Najveći problem su mu tanki živci, pa ako mu ne krene, eto belaja. Novak će pokušati da što šre završio ovaj duel, jer ga u narednom kolu očekuje Felisijano Lopez, a zatim Rafael Nadal. Da bi imao bar neke šanse protiv “bika sa Majorke”, morao bi da se ne istroši mnogo u prva dva meča. Zato mverujemo da će Kližana pobediti u dva seta. Do sada su igrali četiri puta i sve mečeve dobio je srpski igrač.

Ukupna kvota na tri fudbalske utakmice i jedan teniski meč u kladionici 10Bet iznosi 7.71.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.