Tiket dana (četvrtak, 26.04.2018)

Četvrtak će obeležiti prvi dueli polufinala Lige Evrope, ali i košarkaške utakmice i teniski mečevi.

Brondbi – Midtjiland – T12+ @ 1.80 u 10Bet

Brondbi grabi ka duploj kruni, koja je još u vlasništvu FC Kopenhagena. Titula je, posle dva uzastopna kiksa Midtjilanda blizu, a sada će pokušati najvećeg rivala ove sezone, da izbace i iz Kupa. U prvenstvu su igrali pre dve nedelje, a iako je Midtjiland vodio, Brondi je u golovima u finišu, stigao do pobede. I sada je Brondbi favorit, mada je u Kupu to nezahvalno tvrditi. Prvi finalista je već poznat, to je ekipa Silkeborga koja je slavila na gostovanju kod drugoligaša Fredericije. Mislimo da će domaćin postići bar dva gola.

Lilestrem – Rozenborg – 2 @ 2.20 u 10Bet

Utakmica Super kupa Norveške, za razliku od ostalih evropskih liga, ne igra se pre početka sezone, već sada, kada je odigrano već šest kola. Šampion Rozenborg nije dobro startovao, ali je održao korak sa ekipama iz vrha tabele. I sada je tim iz Trondhajma favorit i verujemo u to da će podići prvi pehar u sezoni. Lilestrem ima samo jednu pobedi i jedan remi u prvih šest kola i nalazi se u donjem delu tabele. Pokušajte sa dvojkom.

Felisijan Lopez (Špa) – Martin Kližan (Slo) – 1 @ 2.15 u 10Bet

Senzaciju je napravi Kližan izbacivši Novaka Đokovića u drugom kolu. Sada je favorit protiv bolje rangiranog Felisijana Lopeza, Španca koji je u drugom kolu bio bolji od još jednog srpskog tenisera, Dušana Lajovića. Felisijano Lopez je možda jedini Španac kome šljaka nije omiljena podloga, ali smatramo da je bliži trijumfu od nestabilnog Kližana. Slovak bi mogao predugo da uživa u neočekivanom trijumfu nad nekad najboljim na svetu, pa da ovaj meč ne dočeka maksimalno spreman. Šanse su, otprilike, podjednake, ali je kvota bolja na Španca.

Ukupna kvota na dve fudbalske utakmice i jedan teniski meč, koji se igraju u četvrtak, u kladionici 10Bet iznosi 8.51.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.