Tiket dana (subota, 28.04.2018)

Vikend je prepun fudbalskih utakmica širom kontinenta, ali je do kraja sezone ostalo malo ovakvih subota. Iskoristite ovu da sastavite dobitni tiket. Pokušaćemo da pomognemo.

Frajburg – Keln – 1 @ 2.15 u 10Bet

Domaćin je vezao pet poraza i sada je u zoni koja vodi u baraž. Sigurno je da će Frajburg želeti da izbegne doigravanje za opstanak protiv trećeplasirane ekipe Cvajte, a imaju malo i sreće, jer im u goste dolazi Keln, tim koji se već oprostio od elite. Pored Frajburga i Majnc i Volfsburg imaju po 30 bodova, pa će jedan od ove tri ekipe morati u baraž. Čini se da je raspored najnaklonjeniji Fraburgu. Naravno, “jarčeve” moraju da pobede da bi uopšte razmišljali o povoljnom ishodu.

Kasimpaša – Fenerbahče – 2 @ 1.37 u 10Bet

Gosti se još uvek nadaju da mogu na tron, mada se prvenstvo bliži kraju. Fener ima zaostatak od dva boda za vodećim Galatasarajom, a po bod za šampionom Bešiktašom i Bašakšehirom. U ovom kolu Galata i Bešiktaš igraju međusobno, pa eto prilike da se Fenerbahče potpuno uključi u trku, ako rezultat tog meča bude po njihovoj meri. Gosti imaju četiri pobede u nizu, pa ne sumnjamo u petu, jer njihov domaćin, Kasimpaša, nema baš nikakav motiv u ovoj utakmici.

Fortuna Sitard – PSV II – 1 @ 1.54 u 10Bet

Fortuna će se vratiti u prvu ligu ako pobedi mladi tim PSV-a. Dakle, ne treba razmišljati o konačnom ishodu ovog meča. Pitanje je i da li će gosti doći u kompletnom sastavu, jer će sigurno nekoliko maldih igrača priključiti prvom timu, koji je već obezbedio titulu. Jedina pretnja Fortuni je NEC, koji gostuje Dordrehtu i čeka kiks ekipe iz Sitarda, ne bi li izborio direktan plasman u elitu. Sumnjamo da će to dočekati, pa će morati u doigravanje, sa krajnje neizvesnim ishodom.

Lion – Nant – 1 @ 1.28 u 10Bet

Na Žerlan dolai Nant, ekipa koja je u padu forme, a dugo je figurirala kao ozbiljan kandidat za mesto u evropskim kupovima. “Kanarinci” nisu pobedili već pet kola, pa je teško očekivati da će taj niz prekinuti na gostovanju kod Liona. Ekipa Klaudija Ranijerija moraće da pokuša na nekom drugom mestu. “Lavovi” imaju šest pobeda iza sebe, nalaze se na trećem mestu, sa 69 bodova, koliko ima i četvrti Marsej, dok je Monako drugi sa bodom više. Svaki bod može da bude presudan u borbi za Ligu šampiona. Eventualni trijumf Marseja u Ligi Evrope, pomogao bi svima, ali o tome je rano razmišljati.

Ukupna kvota na četiri fudbalske utakmice u kladionici 10Bet iznosi 5.81.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.