Mnogo evropske košarke na programu, a mi smo izabrali nove plus/minus predloge kada su poeni igrača u pitanju!

Evrokup

Sreda nam donosi veliki broj mečeva kada je evropska košarka u pitanju. Nova igra koju smo započeli na našem portalu, plus/minus igrači naišla je na veoma dobar odziv svih igrača. Igra je zanimljiva i dinamična za praćenje, a i naše analize za sada su bilo jako dobre i uspešne. Danas smo za vas pripremili nekoliko predloga i nadamo se sličnim rezultatima kao i juče. 

D. Thomas (8 poena) VIŠE 

Dolaskom Rika Pitina na klupu Panatinaikosa, neki igrači su dobili veće uloge. Jedan od njih je naš predlog. Svi znamo da je Tomas odličan napadač i da je sposoban da bude dvocifren protiv bilo koje ekipe u Evropi. Smatramo da će na ovom meču imati 25+ minuta i da za to vreme može da pređe ovu granicu. U prilog ovoj analizi ide i činjenica da Kita Lengforda nema i dalje u timu, iako ne igraju na istoj poziciji, to je jako bitan podatak iz razloga što će ostati mnogo više poseda za druge igrače. Bajern će sigurno da krene snažno na ovom meču i PAO će morati da nađe odgovor. Tomas je jedan od retkih igrača iz domaće ekipe koji može da zapreti šutem za tri poena. Bartel i Vilijams često pomažu odbrani sa strane pomoći, tako da smatramo da će naš predlog imati prostora za svoje šuteve na ovom meču i da će preći zadatu granicu. MERIDIAN za ovu granicu daje kvotu 1.85.

O. Hunter (7 poena) VIŠE  

Hanter je naš predlog iz CSKA na utakmici protiv Dačke. Granica je takva da uz jedan solidan nastup Hanter može preko. Svi znamo da se odlično otvara iz pik igre i da na pravi način koristi svoje fizičke predispozicije. Kod Darušafake u odbrani duva “promaja” na sve strane i smatramo da će to CSKA znati da iskoristi i napravi lake poena za svoje centre. Hanter se nalazi u dobroj formi, deli minutažu sa Hajnsom, koji sa druge strane ima malih problema sa formom. Hanter počinje u startnih pet, što mu donosi koji minut više na parketu. Ono što može da ostavi naš predlog ispod ove granice je brz problem sa ličnim greškama, do čega se nadamo da neće doći. Granica je prihvatljiva i mi ga uzimamo preko ove granice. MERIDIAN za ovu granicu daje kvotu 1.85.

E. Cook (12 poena) VIŠE 

Kuk je jedan od retkih koji je “preživeo” promenu trenera i celokupne filozofije igre od odlaska Sita Alonsa i dolaska Slavena Rimca. Radi se o veoma zahvalnom igraču koji pokriva pozicije tri i četiri. Nije prefinjeni šuter za tri poena, ali itekako može da zapreti u tom segmentu. Njegovo najveće oružje je igra jedan na jedan kada licem, odnosno driblingom napada najčešće više čuvare od njega i ide do samog kraja, gde često dobija i 2+1 igru. Cedevita nije bez šansi protiv Zenita u gostima, a način igre domaćina takođe ide na ruku našem predlogu. Ekipa igra brzu košarku na veliki broj poena, a Đoan Plaza će sasvim sigurno glavni akcenat odbrane staviti na Pulena i Kobsa, što će ostaviti dodatnog prostora Kuku za svoje akcije. Vidimo ga preko ove granice poena. MERIDIAN za ovu granicu daje kvotu 1.85.

B. Dubljević (11 poena) VIŠE 

Uzimamo Dubljevića iz ekipe Valensije kao najizgledniji predlog. Smatramo da je ova granica itekako dostižna za igrača njegovih kvaliteta. Valensija igra sa velikim amplitudama u formi. Protiv Unikahe u prvom meču druge faze Evrokupa su delovali veoma sigurno većim delom meča, a onda su za vikend poraženi od Huventada, može se reći relativno lako. U tom meču upravo je naš predlog bio jedina svetla tačka sa 20 postignutih poena. Dubljević na razne načine može da ugrozi protivničke odbrane i zbog toga je jedan od najboljih centara u Evropi. Valensiji neće biti nimalo lako protiv Limoža u gostima i smatramo da će naš predlog morati maksimalno da bude angažovan kako bi njegov tim slavio na ovom meču. Granica je prihvatljiva i mi ga vidimo preko nje. MERIDIAN za ovu granicu daje kvotu 1.85. 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.