Tiket dana (ponedeljak, 09.11.2020)

tiket dana

Slede nam ”sušni” dani kada je ponuda fudbalskih utakmica u kladionicama u pitanju. Vreme je ponovo da na teren izađu reprezentacije, u četvrtak je na programu finale baraža za plasman na Evropsko prvenstvo, a do tada, i do nastavka Lige Evrope, snalazićemo se kako umemo i znamo.

Holštajn Kil – Hamburger – GG3+ @ 1.93 u Meridianbet

Za kraj 7. kola nemačke Cvajte ostavljen je derbi meč. U Kil dolazi lider iz Habmurga, pa je ovo i derbi severa Nemačke. Holštajn je bio na čelu tabele do pre dva kola, ali je za poslednjih 180 minuta osvojio samo jedan bod. Kil je šokantno poražen od Grojter Firta na svom terenu, da bi u prošlom kolu ovojio samo bod na gostovanju kod Auea. Za razliku od ranijih sezona ekipa iz Kila više ne igra utakmice sa mnogo golova, sada više pažnje posvećuju na defanzivu, pa su u šest odigranih utakmica postigli 7, a primili samo pet pogodaka, od toga tri od Grojtera. Što se Hamburgera tiče, oni su izgleda rešili da više ništa ne prepuštaju slučaju i da overe povratak u Bundesligu što je moguće pre. U dve prethodne sezone takođe su dobro otvarali prvesntvo, ali su, kao po pravilu, sve upropastili u finišu, pa nisu stizali ni do baraža. Sada su ostarili najbolji start od kada su u Cvajti, posle šest kola imaju pet pobeda i samo jedan remi, u prošlom kolu u gradskom derbiju sa Sent Paulijem. Na utakmicama Hamburgera pada dosta golova pa smatramo da će oni nametnuti svoj stil igre. Ako bude tako, pogodaka će biti, i to na obe strane, pa je naš predlog gol-gol uz bar tri pogotka na meču. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.93.

Ajndhoven – Dordreht – 1/1 @ 2.30 u Bet365

Gosti su tim sa dna tabele koji posle deset odigranih utakmica ima samo 5 bodova na kontu. Dordreh je gostovao pet puta, i ni na jednom gostovanju nije uspeo da ostane neporažen. Sve bodove osvojili su kao domaćini, pa nemaju baš mnogo razloga za optimizam pred put u grad tehnike, gde ih očekuje Ajndhoven koji nije izgubio na poslednje četiri utakmice na svom terenu. Nije ni Ajndhoven nešto posebno uspešan u aktuelnoj sezoni, oni su tek na 13. mestu sa 12 bodova, ali njihov cilj i nije ništa ambiciozniji od pukog opstanka. I Ajndhoven je mnogo uspešniji kao domaćin, samo su u prvom meču na svom terenu poraženi, ali su samo jednom i pobedili, dok su tri utakmice okončane remijima. U dve prethodne sezone Dordreht je doiveo dva katastrofalna poraza kod Ajndhovena, prvo su poraženi sa 8:1, a onda sa 5:1. Ne sumnjamo da će Ajndhoven i ovog puta osvojiti bodove, možda ne na tako ubedljiv način, ali jedinica ne bi smela da izostane. Pošto je kvota dosta niska, odlučili smo da je pojačamo prelazom 1/1. Za ovaj tip u kladionici Bet365 dobija se kvota 2.30.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Bet365 iznosi 4.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.