Budi najveća faca u društvu – Potrebno ti je samo 100 DINARA!

Šoping groznica “Crni vikend” popularna je širom sveta, a poslednjih godina doživela je neverovatnu ekspanziju i u Srbiji.
Dan kada izgovor za neodlazak u šoping ne postoji i dan kada je, jednostavno, sve dozvoljeno. Fantastične akcije, povoljne cene, mnogi kažu – roba za “dž”…
“Crni vikend” za mnoge je i povod za štednju. Sigurno znate barem jednu osobu koja ima specijalan fond za šoping dane.
Ipak, ako vi niste “taj lik” i nemate nameru da se “isprsite” povodom predstojećeg “Crnog vikenda” – na savršenom ste mestu, jer ovaj tekst je upravo za vas!
O čemu je reč?
Pre svega, važno je da znate da je iznenađenje koje vas očekuje zaista fantastično, jer vam je za ovaj “šoping” potrebno samo 100 DINARA!
Ni manje, ni više – “stotka” je vaša karta za najbolju zabavu i vredne nagrade koje vas očekuju u sportskoj kladionici Meridian.
Šta je potrebno da uradiš?
Za sada, jedino što je neophodno jeste da budeš u toku sa svim aktuelnostima koje Meridian svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama – Instagram, Facebook i Twitter.
Počev od danas, zajedno ćemo svakog dana odbrojavati do početka “Crnog vikenda” kada ćete saznati šta je to najbolja kladionica u regionu, ovog puta, spremila za vas.
Postani deo Meridian ekipe, registruj se na sajtu meridianbet.rs jer te čeka i BONUS DOBRODOŠLICE –1.000 DINARA za sportsko klađenje i 100 poklon spinova na slotu Scopa.
Za sreću je potrebno malo, Meridian to zna i zato te predstojećeg vikenda čeka NAJJAČI POKLON IKADA!

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.