DANAS JE KOŠARKAŠKI DERBI! Poklanjamo ti 1.000 RSD da pogodiš ko pobeđuje

Pred nama je prvi ovosezonski košarkaški “večiti derbi” između Partizana i Crvene zvezde.
Partizan će večeras od 21 čas ugostiti Crvenu zvezdu u dvorani ”Aleksandar Nikolić” u derbiju osmog kola ABA lige.
Takve utakmice sa sobom uvek nose posebnu draž, bez obzira u kakvoj se formi nalaze obe ekipe. A tim povodom je i kladionica Meridian, za sve ljubitelje igre pod obručem, spremila iznenađenje – čak 1.000 DINARA BONUSA za sportsko klađenje!
Sjajno, zar ne?
Preuzmi bonus odmah OVDE!
Kao što znate, mnogo toga se promenilo od poslednjeg međusobnog susreta beogradskih klubova. Meč se odigrao još 16. februara ove godine, a crno-beli su (nakon produžetaka) slavili u finalu Kupa Radivoja Koraća rezultatom 85:84.
Od tada pa do ovog susreta, klubovi su prošli kroz prilično turbulentan period, naročito Partizan.
Klub sa Malog Kalemgdana je dominatan u ABA ligi. Zabeležili su svih sedam pobeda i trenutno zauzimaju lidersku poziciju. Za razliku od njih, Partizan ima učinak od četiri trijumfa i tri poraza i četvrti su na tabeli.
Međutim, iako prvi u ligi, izabranici Saše Obradovića nisu baš u najboljoj formi. Primetne su brojne oscilacije u igri, naročito u fazi napada kada se “lomi” rezultat.
Sa druge strane, Partizan je zaigrao bolje dolaskom Saše Filipovskog, koji je nasledio Vladu Šćepanovića.
Zbog pandemije virusa korona “večiti derbi” će se igrati pred praznim tribinama, pa će tako izostati i prepoznatljiva uzavrela atmosfera kada igraju dva najveća srpska kluba.
Ipak, ništa od ovoga ne može da umanji ni očekivanja navijača, ali ni kvalitet košarke. Verujemo da će nam, kao i do sada, prikazati najbolje što umeju, pa što bi se reklo – neka pobedi bolji.
A šta vi kažete, ko će slaviti u prvom ovosezonskom “večitom derbiju”, Partizan ili Crvena zveda?

14 Comments

  1. Nismo zasluzili pobedu, ocajna igra tokom cele utakmice, jedino valjao slobodam udarac….sudije ne vide namerno saplitanje nad Gordicem i jos mnogo toga

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.