Tip dana: Vulvs – Sautempton: Imaju li “vukovi” rešenje za najprijatnije iznenađenje Premijer lige!

U ponedeljak su na programu još dva meča aktuelnog kola Premijer lige, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Vulverhemptona i Sautemptona.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Vulvs: Solidne partije na startu šampionata!

Prošla sezona je bila poprilično dobra za “vukove” pošto su pored sjajnih partija u Premijer ligi stigli i do završnice Liga Evrope, i svakako da svi navijači imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera u prošlom šampionatu.
Što se ove sezone tiče, Vulverhempton ima iste ciljeve, ali je veliko pitanje da li je realno da im se ponovi prošla sezona, pošto je ove godine konkurencija u Premijer ligi zaista paklena.
U ovom trenutku se “vukovi” nalaze na 12. mestu na tabeli i imaju tri boda manjka u odnosu na petoplasirani Sautempton, koji im između ostalog i gostuje ovog puta, a poznato je da to peto mesto donosi plasman u Ligu Evrope, što i jeste primarni cilj Vulverhemptona.
U poslednje vreme izabranici Espirita Santa igraju dosta dobro pa su tako na pet poslednjih susreta ostvarili čak tri trijumfa, jedan remi, ali i jedan poraz, i to u prošlom kolu kad su izgubili na gostovanju kod Lestera, iako su u tom meču pružili poprilično dobru partiju.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Vulvermepton odigrao četiri meča na svom terenu na kojima su ostvarili dva trijumfa, jedan remi i jedan poraz, a u poslednjem meču na svom terenu su savladali Kristal Palas sa 2:0.

Sautempton: Pobeda donosi drugo mesto na tabeli!

Po svemu sudeći, fudbaleri Sautemptona su najprijatnije iznenađenje u ovogodišnjem izdanju engleske Premijer lige, a to nam bez ikakve sumnje najbolje pokazuje i tabela koja nam govori da se ovaj tim nalazi na fantastičnom petom mestu na tabeli.
Naravno, ono što i te kako treba pomenuti je da bi “sveci” eventualnim trijumfom na gostovanju kod Vulverhemptona došli na drugo mesto na tabeli što bi bila prava senzacija.
U poslednje vreme izabranici Ralfa Hazenhitla igraju fantastično pa su tako na pet poslednjih susreta bez poraza a u tom periodu su ostvarili čak četiri trijumfa i samo jedan remi, i to u jednom fantastičnom meču kada su kod Čelsija uspeli da izvuku bod, a taj duel je završen rezultatom 3:3.
U prošlom kolu su “sveci” odigrali još jedan sjajan duel i ostvarili trijumf na svom terenu protiv Njukasla, dok su pre toga u još jednom “triler” meču slavili na gostovanju kod Aston Vile kada smo videli čak sedam golova, pošto je na kraju bilo 3:4.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je Sautempton odigrao četiri meča van svog terena na kojima su ostvarili dva trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz.

Naš predlog

Na prvi pogled vidimo da nas očekuje jedan i te kako interesantan susret, u kom vam preporučujemo da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda jer je zaista nepredvidivo u kom smeru bi ovaj duel mogao da ode. Predlažemo vam ipak da se fokusirate na golove, kojih bi i te kako trebalo da bude na ovom susretu, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.27. Iz istog razloga vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet dala koeficijent 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.