Tiket dana (ponedeljak, 23.11.2020)

tiket dana

Nešto slabija ponuda očekuje nas danas, ali je to već postalo pravilo kada je ponedeljak u pitanju. Ipak, problema oko sastavljanja tiketa nema. Ovo je naš predlog.

Vulverhempton – Sautempton – GG @ 1.98 u Meridianbet

U poslednjoj utakmici 9. kola engleske Premijer lige gledaćemo duel iz Vulverhemptona. Posle dve odlične sezone ”vukovi” bi trebalo da budu favoriti u meču sa ”svecima” sa juga zemlje. Međutim, kada pogledamo prethodne utakmice videćemo da je Sautempton u fantastičnoj formi i da je u prethodnih šest kola zabeležio pet pobeda i jedan remi. Takav učinak doveo ih je i na čelo tabele u jednom momentu, i to nakon pobede nad Njukaslom u prošlom kolu, pošto je ta utakmica igrana prva. Vulverhempton igra promenjivo, prvo su imali dva uzastopna poraza, onda su uzeli deset bodova u četiri utakmice, da bi u prethodnom kolu izgubili na gostovanju kod Lestera, posle čega su ”lisice” došle na čelnu poziciju. Na klupama ove dve ekipe sede dvojica stranaca, ali su se oni odlično prilagodili na ostrvski stil igre. Portugalac Nuno Espirito Santo na jednoj, odnosno Austrijanac Ralf Hazenhitl na drugoj strani, biće u najužoj su konkurenciji za najboljeg menadžera, ukoliko nastave da ovakvim rezultatima. U prošloj sezoni Vulverhempton je bio uspešniji u međusobnim okršajima, mda je na ”Molinou” bilo 1:1. ”Vukovi” su slavili na ”Sent Merisu” u Sautemptonu sa 3:2. Naš predlog je igra gol-gol, pošto je teško predvideti ko je bliži uspehu. Za GG u kladionici Meridianbet kvota je 1.98.

Albasete – Almerija – 2 @ 2.65 u Bet365

Posle lošeg starta Almerija se oporavila i pokazala da one najave o napadu na plasman u La Ligu nisu bile bez osnova. Tim iz grada u Andaluziji, ukotvljen u sredozemnom zalivu, vezao je tri uzastopne pobede. Posle vezanih pobeda na gostovanjima protiv Sabadelja i Rajo Valjekana, uspeli su na domaćem terenu da sruše i Mirandes sa 2:1.Sada odlaze kod Albasetea, tima koji nije poražen na svom terenu u prethodnih pet utakmica, ali je u seriji od četiri utakmice bez pobede. Domaćin je pred ovaj meč pao u zonu ispadanja i biće mu teško da se vrati u sigurnu luku. Almerija je pobedila na tri prethodna gostovanja, što samo potvrđuje o kako se ozbiljnom timu radi. Sve bolje se uklapa i Umar Sadik, pojačanje iz Partizana, a Nigerijac je bio strelac jednog gola i u prošlom kolu. Albasete nije pobedio Almeriju više od tri godine, pa ne verujemo da će i sada. Albasete je dobio prethodna tri međusobna okršaja i proglašavamo ga za favorita i u ovom. Predlažemo dvojku, a za nju je koeficijent u kladionici Bet365 2.65.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Bet365 iznosi 5.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.