Tiket dana (ponedeljak, 30.11.2020)

tiket dana

Poslednjeg dana u novembru očekuje nas sasvim solidna ponuda s ozirom da je u pitanju ponedeljak. Igra se i u onim najjačim evropskim ligama, engleskoj, španskoj i italijanskoj.

Lester – Fulam – 1,2+ @ 1.92 u Meridianbet

Porazom od šampiona Liverpula Lester je prepustio čelnu poziciju u Premijer ligi na kojoj su proveli dve sedmice za vreme trajanja prvenstvene pauze. ”Lisice” su ostale u vrhu tabele, ali je ubedljiv poraz na ”Enfildu” ostavio gorak ukus, pogotovo za trenera Brendona Rodžersa koji je imao i lični motiv u duelu sa ”redsima”. U međuvremenu Lester je gostovao u Portugaliji u okviru Lige evrope i tamo su odigrali jedan spektaklularni meč koji je završen rezultatom 3:3, čime je Lester obezbedio evropeko proleće. Liga šampiona je izmakla Lesteru u poslednjem kolu prošlog prvenstva, pa svi na ”King Paueru” veruju da bi ove godine mogli da se vrate u najjače klupsko takmičenje. Protiv Fulama su apsolutni favoriti, gosti su u velikim problemima i sva je prilika da će voditi grčevitu borbu za opstanak, sa veoma neizvesnim ishodom. U prethodnom kolu ”kolibari” su izgubili od Evertona na svom ”Krejven Kotidžu” iako su dva puta pogađali mrežu ”karamela”. Ipak, ne mogu postići toliko golova, koliko odbrana može da ih primi. Zanimljivo je da su opet promašili pena, već treći u sezoni, pa ih to može skupo koštati na kraju. Lester je favorit, slaviće novu pobedu, i verujemo da će bar dve lopte završiti u mreži Fulama. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.92.

Brondbi – Lingbi – 1/1 @ 2.10 u Bet365

Ove sezone ekipa Brondbija deluje mnogo ozbiljnije nego ranijih. Trenutno se nalaze na deobi drugog mesta sa Sonderjiskom, a imaju jedan bod zaostatka za vodećim Mitjilandom, aktuelnim šampionom Danske. Sigurno bi bili sada na vrhu da nisu imali jednu krizu kada su izgubili tri uzastopna prvenstvena meča. Sada su vezali dve pobede i verujemo da su na pragu treće. U goste, u predgrađe Kopenhagena, stiže im Lingbi. Ovaj tim je još bez pobede, a posle devet odigranih utakmica imaju samo tri remija, uz čak šest poraza. Lingbi je imao niz od četiri poraza koji je prekinuo u prethodnom kolu remijem sa Horsensom na svom terenu. Bilo je 1:1, ali ne verujemo da su akteri zadovoljni takvim ishodom pošto su obe ekipe na začelju tabele sa po samo tri boda. U ovom meču dileme nemamo, Brondbi će pobediti, a mi smo pokušali da popravimo kvotu prelazom 1/1. Za ovaj tip u kladionici Bet365 dobija se koeficijent 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Bet365 iznosi 4.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.