Tip dana: Kolumbija – Peru: Domaćin za prekid katastrofalnog niza, Peruanci došli po tri boda! Ko će do trijumfa?

U petak je poprilično zanimljiva ponuda za klađenje, a ovaj dan nam inače donosi i nastavak kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano ove godine i upravo zbog toga smo za vas i analizirali duel između selekcija Kolumbije i Perua.
Duel između ove dve reprezentacije je zakazan za 22 časa.

Kolumbija: Mogu li Kolumbijci da postignu gol nakon čak pet susreta?

Iako su Kolumbijci zaista sjajno startovali u ovim kvalifikacijama, kako je vreme prolazilo tako je ekipa koju sa klupe predvodi Rejnaldo Rueda pružala sve slabije partije, a sigurno je da je najbolji pokazatelj za to da ovaj tim ne samo da nije uspeo da pobedi na poslednjih pet mečeva, već nije postigao niti jedan gol, što je bez ikakve sumnje podatak koji dobrano može da zabrine sve navijače ove selekcije.
Ipak, ako se vratimo na trenutnu tabelu, u ovom trenutku se Kolumbija nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju južno-američkih kvalifikacija donosi plasman na Mundijal koji će krajem godine biti održan u Kataru.
U prošlom kolu su izabranici trenera Ruede remizirali na svom terenu protiv Paragvaja, a taj duel je završen rezultatom 0:0, što je između ostalog bio krajnji rezultat i na četiri od poslednjih pet susreta Kolumbije u ovim kvalifikacijama.
Osim pomenuta četiri remija, četvrtoplasirani tim na tabeli je doživeo poraz na gostovanju kod Brazila kada je bilo 1:0, čime je ta selekcija i zvanično došla do plasmana na Svetsko prvenstvo.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su Radamel Falkao i drugari odigrali sedam mečeva na svom stadionu i doživeli samo jedan poraz, uz dva trijumfa i čak četiri remija.
Poslednju pobedu na svom terenu Kolumbijci su ostvarili još u septembru prošle godine kada su bez većih problema savladali Čile sa 3:1.
Inače, selekcije Perua i Kolumbije su već odigrale jedan meč u ovim kvalifikacijama, i to u Limi kada je četa Rejnalda Ruede bez većih problema slavila sa 0:3, što je verovatno i najbolji meč ove selekcije u dosadašnjem toku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano za jedanaest meseci.

Peru: Peruanci silno žele na Mundijal, da li će u tome i uspeti?

Za razliku od Kolumbijaca koji su sjajno počeli u ovim kvalifikacijama pa onda zastali, Peruanci se nisu proslavili na startu, međutim, kako vreme prolazi ova simpatična selekcija pruža sve bolje partije pa se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli koje na kraju ovih kvalifikacija donosi baraž meč sa timom iz Azije u kom su inače godinama timovi iz Južne Amerike veliki favoriti.
Na poslednjih pet mečeva su izabranici Rikarda Gareka ostvarili tri trijumfa i dva poraza, iako ovoj selekciji nimalo nije bio lagan raspored.
Primera radi, u prošlom kolu je petoplasirana ekipa na tabeli slavila nad Venecuelom u gostima, koja iako se nalazi na poslednjem mestu na tabeli važi za jednog izuzetno neugodnog domaćina.
Pre toga su puleni trenera Gareka slavili i na svom terenu protiv Bolivije koja ruku na srce igra jako loše na strani za razliku od svog terena gde zbog visoke nadmorske visine uglavnom muče sve rivale, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Što se tiče partija na gostujućim terenima, do sada je petoplasirani tim na tabeli odigrao sedam susreta na strani i ostvario dva trijumfa, četiri remija i samo jedan poraz, a svakako da treba istaći veoma važnu pobedu na strani kod Ekvadora koji u ovom trenutku zauzima fantastično treće mesto na tabeli i sva je prilika da ćemo tu selekciju gotovo sigurno gledati na predstojećem Mundijalu.
Za kraj, sigurno je da će četa Rikarda Gareka učiniti sve da se revanšira Kolumbijcima za težak poraz na domaćem terenu u Limi kada je bilo 0:3, ali isto tako treba reći da to neće biti nimalo lak zadatak obzirom da su domaćem timu bodovi preko potrebni, pogotovu nakon pet vezanih susreta bez trijumfa, ali i bez postignutog gola.

Naš predlog

Pre svega, za očekivati je da Kolumbija nakon čak pet mečeva bez postignutog gola na ovom duelu sa Peruom postigne makar jedan pogodak, a mišljenja smo da će ova selekcija moći i dosta više od toga, pa vam preporučujemo da probate sa igrom D2+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.02.
Iako na mečevima Kolumbije u ovim kvalifikacijama nije bilo previše golova, mišljenja smo da će ih ovog puta biti, pogotovu što će Peruanci učiniti sve da slave na ovom nimalo prijatnom gostovanju, pa vam zbog svega toga preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet odredila sjajnu kvotu 2.30.
Za kraj, posle čak pet vezanih mečeva bez trijumfa, mišljenja smo da je konačno došlo vreme za jednu pobedu domaće selekcije zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.