Tiket dana (sreda, 04.05.2022)

tiket dana

Ne možemo reći da je današnja ponuda nešto posebno dobra za kladioce, ali kada imate utakmicu kakva je Real – Siti, možda vam ništa više od toga ni ne treba. Podsećamo da su kvote podložne promenama.

Real Madrid – Mančester Siti – x2,GG @ 2.00 u MaxBet

S obzirom da ćemo ovaj meč detaljnije analizirati kao Tip dana, nećemo se preterano zadržati na njemu, a imalo bi šta da se kaže. Radi se o revanšu polufinala Lige šampiona, sastaju se dve ekipe koje spadaju u red najboljih u Evropi i koje će, najverovatnije, biti šampioni svojih zemalja. Ustvari Real je već osvojio titulu, dok Siti tek treba da je odbrani u trci sa Liverpulom. Sada, sigurni smo u tom, ni jedni ni drugi ne razmišljaju o prvenstvu jer ih očekuje novi duel, a mi, neutralni posmatrači dešavanja, možemo samo da poželimo da se ponovi onakav meč kakav je bio pre osam dana na Etihadu. Na kraju krajeva i da bude duplo slabiji, opet će to biti fantastična utakmica, toliko je taj okršaj u Mančesteru bio dobar. Siti ima jedan gol prednosti. Možda je Gvardiolin tim igrom zaslužio i veću razliku, ali se Realu mora odati priznanje na karaketru i na tome da su se tri puta vraćali u igru kada je rival ima dva gola prednosti. Imaju Madriđani sjajnog Karima Benzemu, ali je pitanje mogu li eliminisati još jedno velikog rivala posle Pari Sen Žermena i Čelsija. Ne verujemo da će se gosti braniti na Bernabeu, oni t i ne umeju, pa treba očekivati još jednu goleadu, naravno ne verujemo ponovo u 7+, ali će biti bar po jedan u obe mreže. Uz to dodajemo i duplu šansu na goste, za koje ipak smatramo da su kvalitetniji tim. Za kombnaciju x2,GG u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.00.

PAOK – Olimpijakos – GG @ 1.95 u MaxBet

Ovo je treći međusobni duel dve, poslednjih godina, najbolje grčke ekipe u samo dve sedmice. Prethodna dva duela igrana su u polufinalu kupa, a na kraju je zadovoljniji bio solunski tim koji se plasirao u finale, mada nije pobedio nijednom. Naime, oba meča završena su bez golova, pošto je revanš bio u PIreju, igrali su se produžeci u kojima je rezultat ponovo bio nerešen, ali 1:1, pa je u finale otiša PAOK zbog gola u gostima. Rival Soluncima u borbi za trofej u kupu biće drugi atinski gigant, ekipa Panatinaikosa, koja već dugo ne spada u red najjačih timova u Grčkoj, pa će PAOK imati priliku da sezonu završi sa bar jednim trofejom, pošto će titula ostati u Pireju. Olimpijakos je obezbedio naslov šampiona, ima čak 13 bodova više od PAOK-a koji je drugi, ali bi osvajanjem kupa otišao u Ligu Evrope, a ne Ligu konferencija, gde će igrati još dva tima iz grčke lige. Ovo je peti ovosezonski međusobni duel ova dva tima. Samo je prvi dobio Olimpijakos sa 2:1, dok su ostala tri završena bez pobednika. U prvenstvu je na Tumbi bilo 1:1, pa očekujemo i sad bar po gol na obe strane, s obzirom da sada nema nekog rezultatskog pritiska. Ipak, rivalitet je ogroman i sigurno neće biti popuštanja ni sa jedne strane. Za GG u kladionici MaxBet dobija se koeficijent koji iznosi 1.95.

Mitjiland – Vejle – 1,2+ @ 1.70 u MaxBet

Domaćin ima prednost iz prve utakmice u Vejleu od jednog gola. Možda to nije garancija ukupne pobede, ali kada bi u pitanju bile neke druge ekipe, a ne jedna od najjačih u Danskoj i tim koji se grčevito bori za opstanak u eliti. Šta više, Vejle ima samo teorijske šanse da ostane u prvoj ligi, pa mu je ovo učešće u polufinalu kupa najbolji rezultat sezone. Pre sedam dana Mitjiland je slavio sa 1:0 u Vejleu, ali su tada više razmišljali o prvenstvenom meču sa FC Kopehagenom igranom za vikend. O tog duela u Herningu trebalo je da zavisi šampionska trka, ali je posle njega ostala ista meta isto odstojanje, s obzirom da je duel završen bez golova, pa je FC Kopenhagen zadržao tri boda prednsoti u odnosu na Mitjiland. Do kraja prvenstva ostala su samo još četiri kola, pa Mitjilandu ostaje nada će će se lider iz prestonice još negde saplesti. Ipak, važno je da je Mitjiland skoro osigrao drugo mesto, a i ta pozicija vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Vejle je u plej-autu na pretposlednjem 11. mestu, ispadaju dve ekipe a oni imaju šest bodova manje od Orhusa, prvog tima iznad crte. Nije sve gotovo, ali šanse nisu velike. Još manje su im u Herningu u revanšu, a u ovom gradu su u regularnom delu sezone izgubili sa 4:1. I sada očekujemo jedinicu i bar dve lopte u mreži Vejlea. Za 1,2+ u kladionici MaxBet koeficijent je 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 6.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.